Connect with us

EVENIMENT

Lacrimi tot mai amare după gravul accident din județul Sibiu! A murit și mezina familiei de spanioli

Publicat

sibiu

A murit și cea de-a 4-a victimă a accidentului grav de duminică din județul Sibiu. Este vorba despre mezina familiei de spanioli implicată. Mama, tata și prima fiică au murit pe loc, iar cea de-a doua fiică a murit la spital.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a anunțat, joi, că mai multe echipe de medici din România, Germania și Elveția au participat, noaptea trecută la o prelevare de organe de la o fată de 15 ani, internată după un accident.

Surse locale au confirmat pentru MEDIAFAX că este vorba despre mezina familiei de spanioli.

Accidentul a avut loc duminică seara, pe DN 1, în zona Hula Bradului. Primele cercetări au arătat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Brașov, un bărbat în vârstă de 63 de ani din județul Gorj a intrat într-o depășire, încălcând marcajul longitudinal continuu, și a pătruns pe contrasens, unde a pierdut controlul și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus dinspre Brașov, proiectându-l în alt autoturism care circula în spatele acestuia.

Impactul frontal a provocat decesul a trei persoane aflate în autoturismul condus dinspre Brașov. Este vorba despre șofer, în vârstă de 67 de ani, și două femei în vârstă de 21, respectiv 55 de ani, toți cetățeni străini. De asemenea, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului din județul Gorj, precum și a unei alte pasagere din mașina în care s-au aflat persoanele decedate, o tânără în vârstă de 15 ani.

Lacrimi tot mai amare după gravul accident din județul Sibiu! A murit și mezina familiei de spanioli: în vizită la Alicia

Familia Rodríguez venise în România pentru a-și vizita fiica cea mare, Alicia, în vârstă de 21 de ani, care învăța la Sibiu pentru a deveni profesoară la Universitatea din Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC). Părinții ei, Pepe și Mari Carmen Rodríguez, și sora ei mai mică, Cristina, în vârstă de 15 ani, au profitat de sărbătorile din decembrie pentru a o vizita, anunța canarias7.

Universitatea din Sibiu, unde Alicia Rodríguez a fost studentă, a pus la dispoziția familiei serviciile unui traducător.

Presa spaniolă scrie că familia a închiriat o mațină, deși intenția era să călătorească prin România cu trenul. Mediafax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Atenție, șoferi! Din 27 octombrie, polițiștii pot amenda pe baza filmărilor făcute cu camere de bord sau de supraveghere. Condiții

Publicat

Șoferii vor putea fi amendați pe baza video urilor de pe

Polițiștii vor putea sancționa șoferii care au un comportament agresiv în trafic, pe baza înregistrărilor audio-video surprinse de alți șoferi, începând de duminică, 27 octombrie. De asemenea, pentru sancționarea șoferilor care încalcă regulile de circulație, polițiștii vor putea utiliza date de pe camerele de monitorizare a traficului aflate pe drumurile publice. 

Astfel, începând cu data de 27 octombrie, pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Remus Lăpușan, candidat PSD la Camera Deputaților: Guvernarea PSD a promis și livrează! Drumul Tureni – A3 va fi gata în 4 luni

Publicat

remus lapusan.jpg

Clujul e fieful PNL, dar PSD e „tatăl” marilor proiecte de infrastructură ale județului. Interviu cu Remus Lăpușan, candidatul PSD la Camera Deputaților.

Lucrările de modernizare a Clujului, derulate cu fonduri europene și naționale sunt masive. Se lucrează intens la drumul expres Tureni – Autostrada Transilvania, dar și la proiectul masiv de electrificare a liniei de cale ferată Cluj-Napoca – Episcopia Bihor.

Ambele proiecte sunt așteptate de toată lumea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Garda Apulum împlinește 12 ani de activitate. Spectacol aniversar, la Poarta a IV-a a Cetății Alba Iulia

Publicat

foto video: garda apulum împlinește 12 ani de activitate. spectacol aniversar,

Garda Apulum împlinește 12 ani de activitate. Voluntarii au prezentat sâmbătă, 26 octombrie, un spectacol aniversar, la împlinirea a 12 ani de activitate a trupelor de reconstituire istorică. Evenimentul s-a desfășurat la Poarta a VI-a a Cetății din Alba Iulia.

Se împlinesc 12 ani de când trupa de voluntari albaiulieni, care compun formațiunile Legiunea XIII Gemina, Ludus Apulensis, Lupii Apoulonului și Magna Nemesis, dau…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr dispărut, căutat de familie la Cluj. Sunați la 112 dacă îl vedeți

Publicat

disparut 1.jpg

Poliția Cluj-Napoca a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fratele său a plecat de la domiciliu și nu mai răspunde la telefon.

Szabo Szabolcs are 25 de ani și familia cere ajutor pentru a-l găsi.

Tânăr dispărut, căutat de familie la Cluj. Sunați la 112 dacă îl vedeți

Tănărul a plecat de la domiciliu, din județul Harghita.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe