Connect with us

EVENIMENT

Le-ai simțit? Trei cutremure în Buzău, luni dimineață, în decurs de o oră

Publicat

cutremur în această dimineață, în judeţul buzău. ce magnitudine a

Trei cutremure s-au produs luni, 6 februarie 2023, în Buzău, în decurs de o oră. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 4,5 și a avut loc la adâncimea de 20 de kilometri.

Potrivit Institutului Național de Cercetare- Dezvboltare pentru Fizica Pământului, luni, 6 februarie, au avut loc trei cutremure cu magnitudinea de 4,5, 2.6 și 2.9.

Trei cutremure în Buzău. Ora 03:26:20

Primul cutremur a avut loc la ora 03:26:20, a avut cu magnitudinea ml 4.5, la adâncimea de 20 de kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 74 kilometri Nord-Est de Ploiești, 94 kilometri Vest de Brăila, 98 kilometri Est de Brașov, 99 kilometri Vest de Galați, 114 kilometri Nord-Est de București, 136 kilometri Sud de Baăau, 160 kilometri Est de Pitești, 177 kilometri Nord de Ruse, 195 kilometri Nord-Vest de Constanța și 211 kilometri Est de Sibiu.

Trei cutremure în Buzău. Ora 04:09:54

După jumătate de oră, la ora 04:09:54, a avut loc un al doilea cuttremur, tot în ZONA SEISMICĂ VRANCEA, BUZĂU. Sieismul cu magnitudinea ml 2.6, s-a produs la adâncimea de 17 kilometri.

Acesta s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 79 kilometri Vest de Brăila, 82 kilometri Vest de Galați, 94 kilometri Nord-Est de Ploiești, 110 kilometri Est de Brașov, 125 kilometri Sud de Bacău, 132 kilometri Nord-Est de București, 179 kilometri Est de Pitești, 190 kilometri Nord-Vest de Constanța, 194 kilometri Nord-Est de Ruse și 197 kilometri Sud de Iași.

Trei cutremure în Buzău. Ora 04:13:10

Cel de-al treilea cutremur a avut loc la ora 04:13:10, a avut magnitudinea ml 2.9 și s-a produs la adâncimea de 17 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 80 kilometri Vest de Brăila, 82 kilometri Vest de Galați, 96 kilometri Nord-Est de Ploiești, 110 kilometri Est de Brașov, 122 kilometri Sud de Bacău, 134 kilometri Nord-Est de București, 180 kilometri Nord-Est de Pitești, 193 kilometri Nord-Vest de Constanța, 194 kilometri Sud de Iași și 196 kilometri Nord-Est de Ruse.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Srilankezii din Alba Iulia pregătesc o petrecere cu mâncare, muzică și jocuri, din Sri Lanka, pe malul Ampoiului

Publicat

video: srilankezii din alba iulia pregătesc o petrecere cu mâncare,

Pe malul Ampoiului, în jur de 20 de srilankezi s-au adunat pentru a vedea locul unde vor organiza o petrecere în weekendul următor. Este vorba despre comunitatea de srilankezi din Alba Iulia, care pregătește o petrecere pentru ei, dar și pentru locuitorii din oraș. 

Am stat de cu Lakmal și Emil, doi dintre srilankezii din Alba. Sunt veniți în România, relativ recent, însă, au vrut să vorbeasccă în fața camerei în română.

Un gest de respect pentru comunitate, așa l-au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Publicat

gala deschidere tiff vakarcs lorand.jpg

3 milioane de euro au fost alocați, marți, sectorului cultural neguvernamental. Este cea mai mate alocare din istoria Clujului pentru acest sector, a anunțat primarul Emil Boc.

Festivalul Internațional de Film Transilvania – TIFF, primește cea mai mare finanțare din partea Primăriei Cluj-Napoca, respectiv 1,8 milioane de lei.

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Consiliul Local…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat de presă, Gabriel Pleșa: Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia

Publicat

comunicat de presă, gabriel pleșa: peste 39 de milioane de

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, transmite că sunt alocate peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex, din Alba Iulia.

Rețeaua de apă și canal a fost deja introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul, mai specifică primarul. Asfalt, trotuare, și alte dotări edilitare în zonă sunt în faza de achiziție publică. 

”Unul dintre cele mai importante proiecte edilitare, aflat în plină derulare la Alba Iulia, privește…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Armament militar, tiroliană și atelier de pictură: Ziua Porților Deschise la Divizia 4 Infanterie „Gemina”

Publicat

gemina 12 e1713881764209.jpg

Sediul Comandamentului Diviziei 4 de Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca, și-a deschis marți, 23 aprilie, porțile pentru sute de vizitatori, dornici de a pătrunde, pentru o zi, în universul forțelor armate.

Evenimentul, ce a avut loc în intervalul orar 10:30- 14:30, a fost unul dinte cele încadrate în celebrarea „Zilei Forțelor Terestre Române”. Acesta le-a oferit vizitatorilor o experiență captivantă, inclusiv expoziții statice cu tehnică militară,

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe