Connect with us

EVENIMENT

Legenda din spatele sfârșitului lui Nicolae Ceaușescu. Detaliul observat pe 16 decembrie 1989 care i-a prevestit moartea

Publicat

legenda din spatele sfârșitului lui nicolae ceaușescu. detaliul observat pe

În ziua de Crăciun, în urmă cu 33 de ani, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena Ceaușescu, au fost uciși de un pluton de execuție în urma unui proces. Însă, înainte de acest moment, există o stranie și tulburătoare coincidență. Iată ce a făcut dictatorul pe data de 16 decembrie 1989. Un detaliu i-a prevestit moartea!

E incredibil ce a făcut Nicolae Ceaușescu cu puțin timp înainte de a fi executat

Revolta împotriva regimului lui Nicolae Ceaușescu a început la 15 decembrie 1989 în Timișoara, dar a fost înfrântă violent la ordinele dictatorului.

Pe data de 16 decembrie 1989, dictatorul era încă sigur de poziția sa. Acesta se afla la București și ordona liniștit evacuarea manifestanților, neavând habar de ceea ce urmează să se întâmple.

„A fost ultima sâmbătă petrecută de Ceaușești în…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal pentru activități casnice. Ce drepturi au prestatorii

Publicat

noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal pentru activități casnice. Potrivit Ministerului Muncii, prestatorii beneficiază de drepturi pe care le au și angajații. 

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://tichete.anofm.ro/.

Noutate pe piața muncii: persoanele fizice pot angaja și plăti personal…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT pe Memorandumului, în Cluj-Napoca. Minoră ACROȘATĂ de o dubă a MAI

Publicat

accident 3 e1713942304371.jpg

Un accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, pe str. Memorandumului colț cu str. Samuil Micu. O minoră a fost acroșată de o dubă a MAI.

„Din primele cercetări se pare că o autospecială aparținând MAI ar fi acroșat un pieton aflat în traversarea străzii Samuil Micu intersecție cu Memorandumului”, a transmis Poliția Locală.

ACCIDENT pe Memorandumului, în Cluj-Napoca. Minoră ACROȘATĂ de o dubă a MAI

La fața locului s-a deplasat o ambulanță
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare, în 2024. CONDIȚII

Publicat

majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii

Majorare salarială de 70% pentru munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare, în 2024. Munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare se va compensa printr-o majorare salarială de 70% din salariul de funcție, în acest an, potrivit unui ordin de ministru publicat recent în Monitorul Oficial.

Potrivit legii, este vorba despre munca suplimentară care nu se poate compensa prin ore libere plătite în următoarele 60 de zile după prestarea muncii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Programul Electric Up 2. Cum pot primi firmele bani pentru fotovoltaice. Cât este bugetul de finanțare aprobat de Guvern

Publicat

panouri fotovoltaice alba24 e1670246486954 1000x600.jpeg

Programul „Electric Up 2” a fost aprobat de Guvern. Firmele, inclusiv cele din HoReCa, vor avea acces la finanțare pentru instalarea panourilor fotovoltaice şi a staţiilor pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Bugetul alocat este de 450 de milioane de lei.

„Sprijinim IMM-urile şi firmele din HORECA să-şi instaleze panouri fotovoltaice şi staţii pentru încărcarea vehiculelor electrice. Acordăm până la 150.000 euro pentru fiecare beneficiar”, a declarat Marcel Ciolacu,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe