Connect with us

EVENIMENT

Licitaţie pentru achiziţionarea a sute de autovehicule destinate structurilor MAI

Publicat

1672230251 politia 2 alba24 e1669892753918 1000x600.jpg
fotografie cu caracter ilustrativ

Direcţia Asigurare Logistică Integrată anunţă pe SICAP licitaţie pentru achiziţionarea de autovehicule destinate structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

Este vorba despre un acord-cadru cu o valoare totală estimată cuprinsă între 57.016.890 şi 548.057.501 lei, cu cantităţile minime estimate totalizând 446, iar cele maxime 4.471 de autovehicule.

„Situaţia actuală a înzestrării cu mijloace tehnice a structurilor Ministerului Afacerilor Interne este grevată de o serie de neajunsuri generate de deficitele înregistrare la mai multe categorii de autovehicule.

Având în vedere faptul că mijloacele de mobilitate terestră aflate în dotare sunt supuse permanent unei intense uzuri fizice şi morale, măsurile practice privind realizarea înzestrării au asigurat parţial necesarul de mijloace al unităţilor, deficitele înregistrate perpetuându-se de la un an la altul”, prevede caietul de sarcini.

Autorităţile contractante sunt: Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General pentru Imigrări, Inspectoratul General de Aviaţie al MAI, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Jandarmeria Română, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Direcţia Generală Anticorupţie.

Licitaţie pentru achiziţionarea a sute de autovehicule destinate structurilor MAI. Cum e împărțit contractul

Contractul este împărţit în 17 loturi pentru achiziţia următoarelor autovehicule:

– autoturism 4×2 benzină neinscripţionat (cantităţi minime şi maxime cuprinse între 86 – 869);

– autoturism 4×4 benzină neinscripţionat (77 – 774);

– autoturism 4×4 motorină neinscripţionat (79 – 795);

– autoturism 8+1 locuri, tip 1 (4 – 39);

– autoturism 8+1 locuri, tip 2 (15 – 150);

– microbuz 16+1 locuri, tip 2 (24 – 248);

– autoutilitară N1, 2 locuri (6 – 64);

– autobuz minim 48+1+1 locuri (autocar), tip 1 (2 – 5);

– autoutilitară N2, tip 2 (10 – 100);

– autoutilitară N3 (5 – 50);

– autoturism benzină 4+1 locuri neinscripţionat (104 – 1040);

– autoturism de reprezentare 4×4 (9 – 92);

– autoturism de teren 4×4 (2 – 17);

– autoutilitară 3,5 t, carosată – box izolat, cu paravânt şi oblon ridicător (lift) – 1 tonă (2 – 7);

– autoutilitară frigorifică N1 (4 – 48);

– autoutilitară N1 cu dotări speciale (transport câini) inscripţionată (15 – 159);

– autovehicul pentru transport reţinuţi, 8+1 locuri (2 – 14).

Licitaţie pentru achiziţionarea a sute de autovehicule destinate structurilor MAI. Perioada de garanție pentru fiecare produs

Perioada de garanţie a fiecărui produs va fi de minimum 36 de luni sau de minimum 100.000 de kilometri. Se mai solicită garanţii pentru rezistenţa la coroziune a caroseriei, bateria de acumulatori, anvelope, dotări specifice.

Autoritatea contractantă îşi rezervă dreptul de a achiziţiona, integral sau parţial, autovehicule în cadrul Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, sub rezerva încadrării autovehiculelor ofertate şi acceptate în condiţiile impuse în Programul RABLA aplicabile la momentul încheierii contractului subsecvent.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 90%, iar perioada suplimentară de garanţie va avea o pondere de 10%.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 27 februarie. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din Teiuș: Discuție dură cu Sergiu Ilieș, fost consumator de heroină

Publicat

dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din teiuș:

Liceenii din Teiuș au avut ocazia să asculte povestiri cutremurătoare ale unor oameni care au trăit infernul drogurilor. Evenimentul a avut loc în cadrul ”Săptămâna altfel”.

În cadrul evenimentului, organizat la Casa de Cultură a orașului Teiuș, tinerii au avut ocazia să vadă cum legea îi pedepsește pe cei care propagă acest fenomen, dar și să afle mai multe de la oamenii în uniformă, care au copii și sunt preocupați de viitorul lor.

În cadrul ,,Săptămânii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Srilankezii din Alba Iulia pregătesc o petrecere cu mâncare, muzică și jocuri, din Sri Lanka, pe malul Ampoiului

Publicat

video: srilankezii din alba iulia pregătesc o petrecere cu mâncare,

Pe malul Ampoiului, în jur de 20 de srilankezi s-au adunat pentru a vedea locul unde vor organiza o petrecere în weekendul următor. Este vorba despre comunitatea de srilankezi din Alba Iulia, care pregătește o petrecere pentru ei, dar și pentru locuitorii din oraș. 

Am stat de cu Lakmal și Emil, doi dintre srilankezii din Alba. Sunt veniți în România, relativ recent, însă, au vrut să vorbeasccă în fața camerei în română.

Un gest de respect pentru comunitate, așa l-au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Publicat

gala deschidere tiff vakarcs lorand.jpg

3 milioane de euro au fost alocați, marți, sectorului cultural neguvernamental. Este cea mai mate alocare din istoria Clujului pentru acest sector, a anunțat primarul Emil Boc.

Festivalul Internațional de Film Transilvania – TIFF, primește cea mai mare finanțare din partea Primăriei Cluj-Napoca, respectiv 1,8 milioane de lei.

Emil Boc: 3 milioane de euro, cea mai mare alocare din istoria Clujului pentru sectorul cultural. UNTOLD nu primește bani

Consiliul Local…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat de presă, Gabriel Pleșa: Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia

Publicat

comunicat de presă, gabriel pleșa: peste 39 de milioane de

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, transmite că sunt alocate peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex, din Alba Iulia.

Rețeaua de apă și canal a fost deja introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul, mai specifică primarul. Asfalt, trotuare, și alte dotări edilitare în zonă sunt în faza de achiziție publică. 

”Unul dintre cele mai importante proiecte edilitare, aflat în plină derulare la Alba Iulia, privește…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe