Connect with us

EVENIMENT

Liderul AUR, George Simion, s-a ales cu dosar penal

Publicat

ce s a întâmplat, de fapt, cu george simion la colegiul

George Simion, este cercetat în cadrul unui dosar penal pentru că a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat. Simion susține că nu a știut că are permisul suspendat deoarece nu a fost înștiințat.

Dosarul penal a fost deschis în urma scandalului produs în noaptea de joi spre vineri în Piața Victoriei din București. Potrivit Poliției, polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani care a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat. Acesta a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Liderul AUR, George Simion, susține că nu a știut că are permisul suspendat deoarece nu a fost înștiințat. De asemenea, el spune că a fost în aceeași situație în 2020, iar dosarul a fost clasat.

 

Liderul AUR, George Simion, s-a ales cu dosar penal: un șofer care a condus și oprit un autocar într-o zonă interzisă

 

Tot în Piața Victoriei, polițiștii au depistat un șofer care a condus și oprit un autocar într-o zonă interzisă. Agenții susțin că un polițist a fost agresat, iar șoferul a refuzat să mute autocarul.

„Acesta a refuzat să se supună dispoziției polițiștilor rutieri de mutare a autocarului din zona interzisă, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu 1.450 de lei, fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile. Pe timpul intervenției, unul dintre polițiști a fost agresat, în acest sens fiind sesizată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor pentru o posibilă faptă de ultraj. Ulterior, polițiștii rutieri au dispus măsura ridicării autocarului, folosindu-se în acest scop o platformă de tractare”, au explicat polițiștii.

Polițiștii și jandarmii au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare de 14.200 lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Alegeri europarlamentare 2024: Pensionarii, speranța partidelor pentru următorii 5 ani. Ce meserii au candidații propuși pe liste

Publicat

alegeri europarlamentare 2024: pensionarii, speranța partidelor pentru următorii 5 ani.

Alegeri europarlamentare 2024: Majoritatea candidaților propuși de partide pentru alegerile europarlamentare sunt pensionari, arată o analiză realizată de Expert Forum  (EFOR). 

Partidele politice, alianțele electorale și candidații independenți au putut depune candidaturi până la data de 10 aprilie.

Pentru alegerile din 2024 s-au înscris 15 partide/alianțe și 7 candidați independenți, transmite http://expertforum.ro.

Termenul limită pentru anunțarea candidaturilor finale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a deschis noul magazin Dianiss, în Zlatna. Articole vestimentare de calitate pentru toată familia, fabricate în România (P)

Publicat

s a deschis noul magazin dianiss, în zlatna. articole vestimentare de

S-a deschis noul magazin Dianiss în Zlatna. Un magazin de îmbrăcăminte, unde moda se întâlnește cu pasiunea pentru frumos și fiecare piesă spune o poveste unică. Elegant, șic, cu produse de calitate, fabricate în România, atât în atelierul propriu, cât și cu produse ale unor renumite mărci românești. Cu prețuri pentru toate buzunarele.

Tânara stilistă Diana Petric, pasionată de modă și frumos, își continuă povestea începută într-un mic atelier în care a creat și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CORECTAREA digitalizată la Bacalaureat și Evaluarea Națională provoacă NEMULȚUMIRI în rândul elevilor

Publicat

1 surpriza unde se corecteaza in acest an lucrarile de bacalaureat si evaluarea nationala e1642756060978.jpg

Corectarea digitalizată a examenului de Bacalaureat și a Evaluării Naționale reprezintă noua metodă de corectare pentru lucrările elevilor absolvenți. Această metodă a fost deja pusă în practică în cadrul simulărilor care au avut loc în luna martie.

Însă problemele nu au întârziat să apară. La nivel național s-au semnalat diferite nereguli, în principal legate de platforma utilizată cu scopul trimiterii lucrărilor către corectori, scrie
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prelungirea contractului de muncă pentru profesori. Reactualizarea dosarelor la inspectorate se face până în 18 aprilie

Publicat

prelungirea contractului de muncă pentru profesori. reactualizarea dosarelor la inspectorate

Profesorii își pot reactualiza până în 18 aprilie dosarele la inspectoratele școlare, pentru prelungirea contractului de muncă pe perioadă determinată.

Este vorba despre cadrele didactice cu definitivare în învățământ, cel puțin.

Potrivit metodologiei, până în 18 aprilie se face reactualizarea dosarelor personale, la inspectoratele şcolare, a cadrelor didactice care au primit acordul de principiu privind prelungirea duratei contractului individual de muncă pe perioadă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe