Connect with us

EVENIMENT

Linia Bucharest City Tour, relansată. Patru autobuze supraetajate circulă pe traseul Piaţa Unirii – Piaţa Presei

Publicat

Sursa foto: Facebook

Serviciul liniei turistice Bucharest City Tour se relansează duminică, 2 iunie, pe traseu urmând să circule patru autobuze double-decker, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB).

Potrivit sursei citate, autobuzele vor circula zilnic, la intervale de 20 – 25 de minute, pe traseul cuprins între Piaţa Unirii şi Piaţa Presei. Traseul complet este următorul: Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piaţa Presei cu revenire prin Piaţa Presei, Arcul de Triumf, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului.

Cele patru autobuze, cu o capacitate de 77 de locuri fiecare, dintre care 50 pe platformă, vor fi la dispoziţia turiştilor în intervalul orar 10:00 – 21:00.

STB precizează că achiziţionarea cardului de călătorie se poate face direct din autobuz, la preţul de 25 lei. Tariful unui card pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani este 10 lei, iar pentru cei cu vârsta de până la 7 ani transportul este gratuit.

Cardul este valabil 24 de ore de la prima validare, oferind flexibilitate în alegerea programului, pasagerii având posibilitatea să întrerupă plimbarea cu autobuzul supraetajat pentru vizitarea obiectivelor de interes întâlnite pe traseu şi să o continue, ulterior, cu altul, din oricare staţie de pe traseu.

În plus, turiştii beneficiază de un ghid audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, accesibil cu ajutorul echipamentelor existente în autobuz, precum şi prin instalarea unei aplicaţii pe smartphone-ul personal în urma scanării unui cod QR afişat în autobuz.

Potrivit STB, duminică, la ora 12:00, la cursa de plecare de la Piaţa Unirii, copiii, dar şi adulţii vor fi întâmpinaţi la urcarea în autobuz atât de mascotele MiniMax, Cuţulache şi Pisicuţa, cât şi de către două dintre cele mai îndrăgite personaje de la Opera Comică pentru Copii, Papagheno şi Papaghena din opera „Flautul Fermecat”. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Georgiana Teodorescu (AUR): România a avut comisar european pentru Transporturi timp de 5 ani.Rezultatele? Zero pe toate liniile

Publicat

georgiana teodorescu 1.jpg

Georgiana Teodorescu, candidat AUR pentru Parlamentul European, o acuză pe Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi, că nu a făcut aproape nimic în mandatul său de 5 ani la Bruxelles.

„Toți românii știu că suntem în urmă cu infrastructura. Zi de zi de ne confruntăm cu șantiere care ajung în scurt timp să aibă 34 de ani de la inaugurare.

Mortalitatea pe șoselele României este printre cele mai mari din Uniunea Europeană. Acestea sunt doar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Emil Boc: 4,5 milioane de euro alocați pentru sportul clujean. Cu 25% mai mult decât anul trecut. Ce sumă a primit U Cluj

Publicat

stadio cluj arena u cluj.jpg

4,5 miloane de euro, fonduri nerambursabile, au fost alocați, marți, pentru 37 de asociații și structuri care activează în domeniul sportului în Cluj-Napoca.

Finanțările pentru sportul clujean au crescut de 7 ori din 2012 până acum, potrivit primarului Emil Boc.

Emil Boc: 4,5 milioane de euro alocați pentru sportul clujean. Cu 25% mai mult decât anul trecut. Ce sumă a primit U Cluj

Suma din acest an, 21.875.000 lde ei, care reprezintă aproximativ 4,5…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri: Parte din ele trec prin județul Alba. Pe ce rute nu vor mai circula

Publicat

cfr călători anulează mai multe trenuri în weekenduri: parte din

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri. Este vorba despre mai multe trenuri regio. Parte din ele circulă și pe raza județului Alba. Motivul pentru care acestea vor fi anulate este criza de mecanici de locomotivă. 

Trenurile care vor fi anulate sunt pe raza Regionalei Brașov. Trenurile vor fi anulate din 27 aprilie, iar rutele au fost detaliate de clubferoviar.ro.

Din câte se pare anularea trenurilor  a fost cerută chiar de către conducerea de la Brașov.

Ce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

We Love Retro 2024, la Cluj: cel mai mare retro party din România, line-up incendiar. Bilete cu prețuri reduse, până pe 20 aprilie

Publicat

we love retro 2024, la cluj: cel mai mare retro

Fun Factory, East 17, Whigfield, Nana, C-Block, DJ Sash!, N&D și Andreea Bănică vor concerta pe 7 iunie, de la ora 20:00, la BT Arena din Cluj-Napoca, la ediția de 10 ani a We Love Retro, cel mai mare retro party din România. Biletele mai au prețuri reduse până pe 20 aprilie, de la acea dată încolo urmând să fie disponibile numai bilete la preț întreg.

Organizatorii anunță că trupele ale căror hituri au dominat topurile anilor 90 și 2000 au pregătit un show incendiar pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe