Connect with us

EVENIMENT

Localități din Vrancea, sub cod PORTOCALIU de vijelie puternică, ploi torențiale și grindină

Publicat

nori meteo

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp, o avertizare meteo cod portocaliu pentru mai multe localități din județul Vrancea.

Astfel, potrivit meteorologilor, până la ora 14:30, se vsa semnala vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, grindină și averse torențiale ce vor acumula peste 35…40 l/mp.

Localități vizate: Adjud, Mărășești, Panciu, Vidra, Păunești, Homocea, Țifești, Bolotești, Ruginești, Garoafa, Vizantea-Livezi, Jariștea, Movilița, Străoane, Câmpuri, Pufești, Mera, Răcoasa, Fitionești, Vrâncioaia, Soveja, Reghiu, Nistorești, Tănăsoaia, Paltin, Negrilești, Corbița, Năruja, Valea Sării, Bârsești și Spulber.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

LIVE VIDEO. Primarul Emil Boc, la podcastul Contraste de pe Cluj24

Publicat

bocco 1000x600.jpg

Primarul Emil Boc este, joi, invitatul jurnalistului Florin Danciu la podcastul Contraste de pe Cluj24.  Edilul va trece în revistă cei 20 de ani la Primăria Cluj-Napoca și va vorbi despre proiectele municipiului.

 Cluj24 vă prezintă LIVE principalele declarații ale primarului Emil Boc, la podcastul Contraste:

  • Cei care candidează să se gândească cum e meseria de primar, dar dacă o faci cu plăcere, nu o faci cu stres. În luna iunie, fac 16 ani și 4 luni în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Actorul Florin Piersic a fost operat la Spitalul Foișor. Starea sa este stabilă

Publicat

florin piersic 482x600.jpg

Actorul Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de Ortopedie „Foişor” din Capitală. Medicii anunță că starea sa este stabilă

Actorul Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de Ortopedie „Foişor”, fiindu-i extrasă proteza de genunchi şi implantându-i-se una temporară, iar în prezent se află în ATI într-o stare stabilă, a informat unitatea sanitară, scrie Agerpres.

„În urma investigaţiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Claudiu Târziu (AUR): Începe lupta pentru DEBARONIZAREA României și pentru întoarcerea la normalitate a Uniunii Europene

Publicat

claudiu tarziu 1.jpeg

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere AUR și candidat pentru Parlamentul European, transmite un mesaj de încredere în șansele Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile din 9 iunie.

Într-o postare pe FB adresată membrilor, simpatizanților AUR și tuturor românilor, liderul AUR scrie:

Claudiu Târziu (AUR): Începe lupta pentru DEBARONIZAREA României și pentru întoarcerea la normalitate a Uniunii Europene

„La război, ca…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Casa de Cultură a Studenților, iluminată în culorile drapelului României și ale steagului Uniunii Europene

Publicat

iluminat ziua europei 2 1000x600.jpg

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca a fost iluminată în culorile drapelului național și ale steagului Uniunii Europene, joi, 9 mai, cu ocazia Zilei Europei.

Ziua Europei a fost marcată la Cluj-Napoca, joi seară, prin iluminarea Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” în culorile drapelului României, alături de culorile steagului Uniunii Europene.

În cursul zilei de joi, clujenii au sărbătorit Ziua Europei și Ziua Independenței de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe