Connect with us

EVENIMENT

Locuri de muncă pentru români în țări din Europa. Posturi vacante în mai multe domenii. Condiții de angajare, salarii, lista

Publicat

locuri de muncă pentru români în țări din europa. posturi

Locuri de muncă. Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, în această perioadă, prin intermediul reţelei EURES România, posturi în mai multe domenii.

Salariile pot ajunge la 3000 sau chiar 6000 de euro, în funcție de specializare. Angajatorii oferă și facilități, precum cazare sau bonusuri.

Locuri de muncă în străinătate – posturi în Uniunea Europeană

Locuri de muncă. AUSTRIA

mecanic/ lăcătuș

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Unanimitate în PNL Cluj pentru Nicolae Ciucă la prezidențiale

Publicat

ciuca untold 7.jpg

Biroul Politic Județean Cluj a votat, vineri, în unanimitate, susținerea lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale.

”Președintele Ciucă este liderul de care are nevoie România în acest moment. Nicolae Ciucă este cel mai bun candidat pe care îl are Romania, fără doar și poate.

Nicolae Ciucă are pregătirea și experiența necesară pentru a conduce țara noastră, este o persoană echilibrată, un creștin autentic și un patriot adevărat. Cu Nicolae Ciucă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Calendar Ortodox SEPTEMBRIE 2024: Toate zilele importante din luna lui Răpciune. Sărbătorile cu cruce roșie și neagră

Publicat

calendar ortodox septembrie 2024: toate zilele importante din luna lui

Septembrie este a noua lună a anului în calendarul Gregorian. Este o perioadă plină de semnificație, fiind una dintre cele patru luni cu o durată de 30 de zile.

Numele lunii provine din cuvântul latin “septem”, care înseamnă șapte, deoarece septembrie era a șaptea lună în calendarul roman. În România, această lună este cunoscută popular ca “Răpciune”, marcând o perioadă crucială pentru agricultură, când…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. „Murals of Youth” aduce arta murală în centrul Clujului: Vrem să facem diferențierea clară dintre vandalism și artă

Publicat

murals of youth 5.jpeg

Centrul orașului Cluj-Napoca devine, în acest sfârșit de săptămână, o platformă pentru tinerii artiști, care își vor exprima creativitatea în cadrul celei de-a doua ediții a concursului internațional de artă murală „Murals of Youth”.

Evenimentul, organizat de Comunitatea 156, reunește elevi talentați din România, Franța și Albania, caree vor transforma panourile amplasate în centrul orașului, dar și două autobuze CTP, în opere de artă publică.

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 50 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în ultimele 24 de ore. Amenzi date de polițiști și jandarmi

Publicat

peste 50 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la

Peste 50 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 357 de verificări de persoane și 246 de verificări de autovehicule.

Au fost constatate 144 de abateri de natură contravențională,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe