Connect with us

EVENIMENT

Londra anulează focurile de artificii de Anul Nou din cauza pandemiei de coronavirus

Publicat

Focurile de artificii organizate la Londra la trecerea dintre ani au fost anulat, deoarece primarul capitalei britanice consideră că pandemia de coronavirus împiedică adunarea unui număr atât de mare de spectatori, relatează AFP.

„Nu va avea loc niciun foc de artificii în seara de Anul Nou”, „nu ne putem permite să avem o adunare atât de mare de persoane”, a declarat vineri Sadiq Khan, primarul laburist al capitalei britanice, pentru radioul privat LBC.

În schimb, autorităţile lucrează pentru a crea un eveniment „de care oamenii se pot bucura în confortul şi siguranţa locuinţei, la televizor”, a adăugat el.

„Nu se va întâmpla nimic în oraş”, a continuat el, evitând astfel ca londonezii să cadă pradă tentaţiei de a încălca regula care interzice adunările mai mari de şase persoane.

Marea Britanie este ţara europeană cu cel mai mare număr de decese provocate de pandemia de COVID-19 – peste 41.600 de morţi.AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Grevă de avertisment în 30 de primării de comune din județul Cluj. Exces de zel din partea angajaților

Publicat

greva scor.jpeg

Angajații din 30 de primării de comune din județul Cluj vor declanșa, luni, între orele 11-13, o grevă de avertisment cu încetarea activității, care va avea loc zilnic, iar în restul programului de lucru se vor afla în grevă japoneză cu exces de zel.

Președintele Sindicatului Național Solidaritatea Comunelor și Orașelor din Românie (SCOR), Dan Cârlan, a declarat, duminică, pentru Cluj24 că locuitorii din aceste comune care se vor prezenta la ghișeele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Femeie din Argeș, REȚINUTĂ de polițiștii din Alba Iulia. A fost prinsă în timp ce conducea o mașină, având permisul suspendat

Publicat

femeie din argeș, reȚinutĂ de polițiștii din alba iulia. a

O femeie în vârstă de 53 de ani din județul Argeș a fost reținută de polițiștii din Alba Iulia după ce a fost prinsă în timp ce conducea o mașină, având permisul suspendat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 martie 2024, în jurul orei 13:50, polițiștii rutieri din Alba Iulia au depistat o femeie de 53 de ani, din județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Oituz din Alba Iulia, având permisul de conducere suspendat.

Față de aceasta, a fost întocmit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat din Mogoș, reținut de polițiști. A încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de soția sa și ar fi amenințat-o

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Un bărbat de 45 de ani din comuna Mogoș a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție, s-a apropiat de soșia sa și ar fi amenințat-o cu moartea.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 martie 2024, polițiștii Postului de Poliție Mogoș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 45 de ani, din comuna Mogoș, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Start Up Nation 2024. Buget de 400 de milioane de euro, aprobat de Comisia Europeană. Precizări făcute de ministrul Investițiilor

Publicat

start up nation 2024. buget de 400 de milioane de

Start Up Nation 2024. Antreprenorii IMM din România vor putea obține în acest an granturi printr-un nou program Startup Nation. Acesta va avea un buget de 400 de milioane de euro, din fonduri europene, aprobat de Comisia Europeană

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a transmis sâmbătă că o nouă etapă a Start Up Nation se va derula începând cu al doilea trimestru al acestui an.

„400 milioane de euro disponibile pentru IMM-uri pe o nouă linie de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe