Connect with us

EVENIMENT

Loteria Română: Report de peste 1,63 milioane de euro la Joker. La Noroc, reportul depățește 1,3 ,milioane euro

Publicat

loto loteria romana2

Un report de peste de peste 8 milioane de lei (peste 1,63 milioane de euro) se înregistrează la categoria I a jocului Joker, în timp ce la Noroc reportul depăşeşte 1,36 milioane de euro la categoria I, informează Loteria Română.

Duminică, 16 iulie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 13 iulie, Loteria Română a acordat 10.743 de câştiguri în valoare totală de peste 1,72 milioane de lei.

La Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 2,65 milioane de lei (peste 537.000 de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 6,76 milioane de lei (peste 1,36 milioane de euro).

La Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 8 milioane de lei (peste 1,63 milioane de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 207.000 de lei (peste 41.800 de euro). La Noroc Plus se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 83.400 de lei (peste 16.800 de euro).

Potrivit sursei citate, la Super Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 68.300 de lei (peste 13.800 de euro).

La tragerea Loto 5/40 de joi, 13 iulie, s-a câştigat premiul de categoria I în valoare de 731.601 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Galaţi. La acelaşi joc, la categoria a II-a, s-a înregistrat un câştig în valoare de 141.416 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Făget, judeţul Timiş

La tragerea Noroc de joi, 13 iulie, s-a câştigat premiul de categoria a II-a, în valoare de 86.546 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Braşov.

De asemenea, la tragerea Loto 6/49 de joi, 13 iulie, la categoria a II-a s-au înregistrat două câştiguri a câte 59.753 lei fiecare. Biletele norocoase au fost jucate la o agenţie loto din Navodari, respectiv la o agenţie loto din Roman, judeţul Neamţ.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Profesorul iubit al lui Eminescu, Aron Pumnul, a făcut liceul la Cluj. Prima sa poezie i-a dedicat-o la moartea acestuia

Publicat

eminescu veronica micle 1 horz.jpg

Puţină lume ştie că Mihai Eminescu a vizitat şi Clujul. Şi că, peste timp, Clujul a făcut parte dintr-un triunghi esenţial al vieţii sale. La Cluj a învăţat odinioară iubitul său profesor Aron Pumnul, în cinstea căruia, la moartea acestuia, a debutat editorial Eminescu. Şi tot la Cluj i se măritase şi iubirea vieţii sale, Veronica Micle.

Aron Pumnul a făcut liceul la Cluj

Lingvistul Aron Pumnul, reprezentant al generaţiei paşoptiste transilvănene,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei scenarii pentru aderararea României la Schengen, până la finalul anului. Victor Negrescu: Șansele au crescut simțitor

Publicat

trei scenarii pentru aderararea româniei la schengen, până la finalul

Europarlamentarul Victor Negrescu a precizat duminică, într-o postare pe Facebook, că există trei variante posibile pentru obţinerea unei decizii favorabile aderării României la Schengen până la finalul anului. 

El apreciază că, în contextul discuţiilor purtate în ultima vreme la Viena şi cu reprezentanţi ai instituţiilor europene, şansele aderării ţării noastre la zona de liberă circulaţie au crescut simţitor.

Surse guvernamentale de la Bucureşti au anunţat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

De ce te doare capul de la alcool: sunt mai multe explicații posibile. În timp, organismul dezvoltă toleranță

Publicat

de ce te doare capul de la alcool: sunt mai

De ce te doare capul de la alcool: Durerea de cap cauzată de consumul de alcool poate fi rezultatul mai multor factori.

Iată câteva posibile explicații:

Deshidratare

Alcoolul are efect diuretic, ceea ce înseamnă că îți face să urinezi mai des, conducând la deshidratare.

Deshidratarea poate duce la dureri de cap. Pentru a contracara acest lucru, este recomandat să consumi apă între băuturi alcoolice.

Dilatarea vaselor de sânge

Alcoolul poate duce la dilatarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șoc termic peste România: Vremea s-a schimbat radical de la o zi la alta. Prognoza ANM pentru săptămâna 4-10 decembrie

Publicat

Șoc termic peste românia: vremea s a schimbat radical de la

Șoc termic peste România: Vremea s-a schimbat radical de la o zi la alta. Mercurul din termometre s-a prăbușit în cea mai mare parte a țării.

Asta după cea mai călduroasă zi de 1 decembrie din ultimii ani și o zi de 2 decembrie de asemenea mai caldă decât normalul perioadei. 

Temperaturile au scăzut și cu 20 de grade Celsius. Cea mai mare diferență de temperatură s-a înregistrat la Oravița, unde miercuri erau 21 grade , iar duminică – 1 grad.

Șoc termic peste…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe