Connect with us

EVENIMENT

Loteria Română: Report uriaș la Joker şi Loto 6/49

Publicat

loto

Un report de aproximativ 23,70 milioane lei (aproximativ 4,85 milioane de euro) se înregistrează la categoria I a jocului Joker, în cadrul extragerilor loto care au loc joi, iar la Loto 6/49, categoria I, este în joc o sumă de aproximativ 6,15 milioane lei (peste 1,25 milioane de euro), informează Loteria Română.

La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 2,97 milioane lei (aproximativ 609.000 de euro), iar la Noroc Plus, categoria I, se înregistrează peste 1,34 milioane lei (aproximativ 275.000 de euro).

Citește și Marele premiu la Loto 6/49, de 2,9 milioane de euro, câștigat cu un bilet jucat la o agenție din Blaj. Cât a costat biletul norocos

De asemenea, la Joker, categoria a II-a, reportul este de peste 655.600 de lei (peste 134.000 de euro).

Potrivit sursei citate, la Loto 5/40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 272.800 de lei (peste 55.800 de euro). La Super Noroc este în joc la categoria I un report în valoare de peste 48.500 de lei.

Joi, 1 aprilie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de duminică, 28 martie, Loteria Română a acordat peste 33.000 de câştiguri în valoare totală de peste 1,31 milioane lei. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Începe acțiunea “pepenele românesc” în piețele din Cluj. Se verifică nivelul de pesticide

Publicat

pepene.jpg

Începând de luni, 8 iulie, vor începe controalele la pepenele românesc din piețele din Cluj, anunță Ministerul Agriculturii.

Inspectorii se vor asigura că pepenele corespunde din punct de vedere al calității și conformității cu standardele de comercializare, dar și din punct de vedere al nivelurilor maxime admise de reziduuri de pesticide.

Începe acțiunea “pepenele românesc” în piețele din Cluj. Se verifică nivelul de pesticide

“Având în vedere…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pachete cu produse alimentare pentru anumite categorii de persoane defavorizate din Alba, până în 2027. Ce vor conține

Publicat

pachete cu produse alimentare pentru anumite categorii de persoane defavorizate

Pachete cu produse alimentare pentru anumite categorii de persoane defavorizate din Alba. Peste 11.200 de persoane din județul Alba vor primi în acest an pachete cu produse alimentare în valoare de 125 de lei fiecare. Ajutorul se va acorda și în perioada 2025-2027, numărul beneficiarilor fiind de peste 50.000. 

Citește mai departe

EVENIMENT

Un clujean a ajuns în spatele gratiilor, după ce s-a urcat băut la volanul unei mașini. Nu are carnet de șofer

Publicat

drugtest alcooltest.jpg

Un clujean a ajuns 24 de ore după gratii, asta după ce a fost prins la volanul unei mașini, deși nu are carnet de șofer.

Bărbatul consumase și alcool.

Un clujean a ajuns în spatele gratiilor, după ce s-a urcat băut la volanul unei mașini. Nu are carnet de șofer

Polițiștii rutieri au oprit. sâmbătă, pentru verificări un autoturism condus de un bǎrbat de 52 de ani din Cluj-Napoca, care conducea oo mașinăp pe strada Uzinei Electrice.

Și băut, și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Medicii legiști nu sunt de acord cu ordonanța privind testarea drug-test a șoferilor. Care sunt sesizările acestora

Publicat

centru de monitorizare şi recuperare cardiovasculară, cu componente unice în

Medicii legiști nu sunt de acord cu ordonanța privind testarea drug-test a șoferilor. Consiliul superior de medicină legală (CSML) a transmis duminică un punct de vedere referitor la OUG nr. 84/2024 privind testarea șoferilor de către polițiști. Legiștii spun că nu sunt de acord cu o serie de prevederi și susțin că ordonanța creează obligații în sarcina personalului medical care nu sunt prevăzute în curricula de pregătire profesională.

Citește mai departe