Connect with us

EVENIMENT

Loteria Română: Report uriaș la Loto 6 din 49 și la Noroc

Publicat

loto loteria romana2

Reportul la categoria I a jocului Loto 6/49 depăşeşte 25,68 milioane de lei (peste 5,22 milioane de euro) pentru tragerea de duminică, în timp ce la Noroc este în joc un report cumulat de 5,82 milioane de lei (peste 1,18 milioane de euro), informează Loteria Română.

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 1,47 milioane de lei (peste 300.100 de euro), iar la categoria a II-a reportul este de peste 200.300 de lei (aproximativ 40.700 de euro). La Noroc Plus se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 290.700 de lei (peste 59.000 euro).

La Loto 5/40 este în joc la categoria I un report în valoare de peste 304.300 de lei (peste 61.800 de euro), iar la categoria a II-a reportul a ajuns la 139.600 de lei (peste 28.300 de euro).

La Super Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 8.400 de lei.

Potrivit Loteriei Române, la tragerea Noroc de joi, 16 martie, la categoria a II-a, s-a înregistrat un câştig în valoare de 74.149,74 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenţie din Iaşi. Tot joi, la tragerea Joker, la categoria a III-a, a fost consemnat un câştig în valoare de 67.795,38 lei, iar biletul a fost jucat la o agenţie din Bucureşti, sector 6.

Duminică, 19 martie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 16 martie, Loteria Română a acordat peste 13.400 de câştiguri în valoare totală de peste 1,05 milioane de lei.

Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

AVERTIZARE Cod ROȘU de viscol puternic, cu rafale ale vântului de 140-160 km/h, în zona montană din Sibiu și alte județe din țară

Publicat

avertizare cod roȘu de viscol puternic, cu rafale ale vântului

Meteorologii au emis duminică după-amiaza o avertizare Cod Roșu de viscol puternic. Sunt așteptate rafale ale vântului de 140-160 km/h, în zona montană de peste 1800 m din Sibiu și alte județe din țară.

Atenționarea este valabilă până la ora 17:00, în zona de munte de peste 1800 m a județelor Sibiu, Brașov, Prahova, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala, îndeosebi la peste 2000 m altitudine, rafale ale vântului de 140 … 160 km/h, viscol…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Licitație caritabilă pentru a-l însoți pe Emil Boc la un meci de fotbal. Spectacol „Dăruiește cu bucurie” la Cluj-Napoca

Publicat

2 6.jpg

Căsuța Bucuriei anunță cea de-a doua ediție a spectacolului caritabil „Dăruiește cu bucurie”, care va avea loc în data de 6 decembrie, începând cu ora 18, la Centrul de Cultură Urbană Casino Cluj.

Licitație caritabilă pentru a-l însoți pe Emil Boc la un meci de fotbal. Spectacol „Dăruiește cu bucurie” la Cluj-Napoca

”Acest spectacol anual promite o seară de căldură, altruism și generozitate, în ton cu magia sărbătorilor de iarnă. Punctul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șoferi din Alba Iulia și Arieșeni, cu dosar penal. Au fost prinși de polițiști, la volan, sub influența băuturilor alcoolice

Publicat

Șoferi din alba iulia și arieșeni, cu dosar penal. au

Doi șoferi din Alba Iulia și Arieșeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 noiembrie 2023, în jurul orei 02.00, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia au depistat un bărbat de 38 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Republicii din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Studenții vor putea contesta evaluările orale. Propuneri făcute de ANOSR pentru noul Cod al drepturilor studentului

Publicat

studenții vor putea contesta evaluările orare. propuneri făcute de anosr

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANSOR) a lansat recent campania „Update la drepturi”, care are ca scop informarea tuturor beneficiarilor direcți ai actului educațional în legătură cu principalele propuneri cu privire la noul Cod al drepturilor și obligațiilor studentului, elaborate de ANOSR și transmise Ministerului Educației pe 15 noiembrie.

Între propuneri se numără eliminarea pragului minim de pagini pentru suportul de curs, studenții să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe