Connect with us

EVENIMENT

Lovitură pentru speculanți, în Olt: Două tone de făină puse în vânzare la suprapreț, confiscate de polițiști

Publicat

Poliţiştii din județul Olt au confiscat două tone de făină fără documente de provenienţă de la o firmă verificată pentru că ar fi comercializat produse de bază la preţuri mai mari decât cele anterioare declanşării contextului epidemiologic actual.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Prefectura Olt, firma care vindea făina pentru care nu deţinea documente de provenienţă a fost amendată cu 5.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Olt, au efectuat verificări la un agent economic care ar fi comercializat produse de bază, respectiv făină, la preţuri mai mari decât cele practicate anterior declanşării contextului epidemiologic actual. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că agentul economic nu deţinea documente de provenienţă pentru produsul oferit spre vânzare. A fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 5.000 lei, (…) şi a fost confiscată cantitatea de 2.000 kilograme de făină expusă la vânzare”, se precizează în comunicat.

Structurile teritoriale ale MAI din judeţul Olt au verificat în ultimele 24 de ore şi modul în care sunt respectate măsurile de izolare la domiciliu (624 de persoane verificate) şi de suspendare a servirii şi consumului de alimente şi băuturi organizate de restaurante, cafenele, hoteluri şi alte localuri (29 de verificări la societăţi comerciale).

În urma controalelor au fost aplicate trei amenzi în valoare totală de 6.000 de lei pentru nerespectarea izolării la domiciliu şi trei amenzi în valoare totală de 15.000 lei unor agenţi economici, pentru nerespectarea suspendării activităţii de servire de alimente şi băuturi în localuri.

În judeţul Olt, luni sunt izolate la domiciliu 1.075 de persoane, iar 77 de persoane sunt în carantină. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Dosarul bordelului cu minore din Apuseni: Un antrenor de fotbal, fostul primar al Abrudului și alți trei bărbați, CONDAMNAȚI

Publicat

dosarul bordelului cu minore din apuseni: un antrenor de fotbal,

Dosarul bordelului cu minore din Apuseni. Magistrații Tribunalului Alba au dat o primă sentință în dosar. Este vorba despre un bordel ilegal din Abrud, în care printre prostituate se aflau și minore. 

Bordelul era controlat de Constantin Moldovan, un antrenor de fotbal, iar printre clienții săi se afla și Nicolae Simina, fostul primar al Abrudului din partea PSD. De asemenea, printre clienți s-a mai aflat și un fost polițist. În data de 16 aprilie 2024 a fost dată o primă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noi drepturi pentru persoanele cu handicap. Acces gratuit cu câini ghid în autobuze, taxi-uri și taxă eliminată la RAR

Publicat

noi drepturi pentru persoanele cu handicap. acces gratuit cu câini

Noi drepturi pentru persoanele cu handicap. Acestea vor avea acces gratuit în mijloacele de transport în comun, magazine, alte spaţii, cu câini ghid. Proiectul a fost adoptat marți de plenul Camerei Deputaţilor.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Legii nr. 448/2006. Se scutește de la plata tarifului de omologare individuală perceput de Registrul Auto Român autovehiculele special modificate faţă de configuraţia iniţială, în scopul conducerii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Directorul Școlii Gimnaziale Vad, acuzat că a bătut doi elevi și pe mama unuia dintre ei. Anchete ale IPJ și ISJ

Publicat

scoala vad.jpg

Anchete la Școala Gimnazială Vad au fost declanșate de Poliție și de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Cluj după ce directorul unității, Mircea Boian, a fost reclamat că a bătut doi elevi și pe mama unuia dintre ei.

”Poliția municipiului Dej a fost sesizată prin intermediul unui apel la 112, de către părintele unui elev din cadrul unei unități de învățământ din localitatea Vad, despre faptul că un cadru didactic i-ar fi luat telefonul copilului și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Concerte de pricesne, la Teiuș și Secășel, în 21 aprilie. Participă artiști cunoscuți din județul Alba. Programul evenimentelor

Publicat

concerte de pricesne, la teiuș și secășel, în 21 aprilie.

În 21 aprilie, la Teiuș și Secășel sunt organizate concerte de pricesne, evenimente specifice sărbătorilor pascale. Cântecele folclorice religioase vor fi interpretate de artiști cunoscuți din județul Alba.

Evenimentele sunt organizate de Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba, Primăria Teiuș, respectiv Primăria Ohaba.

Concert de pricesne la Teiuș, în Biserica ”Sfânta Treime” – duminică, 21 aprilie, ora 18.00

În program:

  • Leontina Fărcaș și Grupul vocal…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe