Connect with us

EVENIMENT

Lucrări pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Coloane de maşini de 2 kilometri

Publicat

Centrul Infotrafic informează că, duminică după-amiază, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt intense, în special în zona tronsoanelor kilometrice unde se efectuează lucrări de reparaţii la partea carosabilă, formându-se coloane în mişcare de aproximativ 2 kilometri.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, este închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Tot pe Autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Netflix nu va mai funcționa pe o serie de dispozitive mai vechi. Anunțul unui gigant japonez

Publicat

cele mai așteptate filme în 2024. când apar deadpool 3,

Netflix nu va mai funcționa pe o serie de dispozitive mai vechi. Sony a anunțat că televizoarele sale inteligente și playerele Blu-Ray lansate între 2011 și 2013 vor pierde accesul la Netflix în 2024.

Măsura ar urma să intre în vigoare în luna aprilie.

Vezi și LISTA telefoanelor pe care nu va mai funcționa WhatsApp din 2024. Sunt afectate și unele modele de iPhone, Samsung și Huawei

Dacă aveți un televizor LED inteligent Sony vechi sau un player Blu-Ray inteligent lansat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cetăţenii cu drept de vot din țările UE, altele decât România, pot face cereri de ÎNSCRIERE în listele electorale speciale

Publicat

urne vot e1601228896515.jpg

Primăria Cluj-Napoca aduce la cunoștință publică faptul că până în data de 10.04.2024, inclusiv, cetăţenii cu drept de vot ai statelor membre ale Uniunii Europene, altele decât România, care au domiciliul sau reşedinţa în România, pot face cereri de înscriere în listele electorale speciale. Aceste cereri se depun în scris la Primăria localităţii de domiciliu sau de reşedinţă, însoţite de o copie a unui document de identitate valabil.

Cererile se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Schimbări la eliberarea pașaportului temporar. Nu se mai eliberează decât în câteva situații speciale

Publicat

În câte țări pot merge românii fără viză și care

Schimbări la eliberarea pașaportului temporar: aceste documente nu se mai eliberează decât în câteva situații speciale.

Senatul a adoptat, luni, proiectul de lege al Guvernului de modificare a Legii 248/2005 prin care paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă.

Aceste situații presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în Transilvania și în țară până la sfârșitul lunii martie: Câteva episoade de iarnă. Prognoza meteo pe regiuni

Publicat

vremea în transilvania și în țară până la sfârșitul lunii

Vremea în Transilvania și în țară până la sfârșitul lunii martie: Câteva episoade de iarnă. Prognoza meteo pe regiuni. Luna martie se pare că se va încheia în același mod în care a început. Vor fi perioade în care vom mai avea câteva episoade serioase de iarnă, cu temperaturi negative. Acestea vor alterna cu perioade cu vreme frumoasă, în care vom avea temperaturi generoase, până spre 20 de grade Celsius.

Meteorologii de la ANM au emis estimarea valorilor termice și a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe