Connect with us

EVENIMENT

Circulaţie restricţionată de sâmbătă în Capitală, pe şoseaua Mihai Bravu. Se schimbă conductele

Publicat

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti desfăşoară de sâmbătă lucrări de înlocuire a unei porţiuni din Magistrala 2 Sud, pe şoseaua Mihai Bravu, în Sectorul 3.

Într-un comunicat al Termoenergetica, transmis joi, compania precizează că este vorba despre porţiunea cuprinsă între aleea Şcolarilor şi bulevardul Camil Ressu.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrării este de 45 de zile, iar furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură nu va fi afectată în această zonă.

„Lucrarea este deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierele Vitan şi Dristor în noul sezon de încălzire. Circulaţia rutieră va fi restricţionată pe şoseaua Mihai Bravu, pe tronsonul sus-menţionat, sensul de mers dintre Calea Vitan spre Bucur Obor, traficul urmând să se desfăşoare pe calea de rulare a tramvaielor”, informează Termoenergetica.

Lucrarea are un specific complex şi are în vedere execuţia unor intervenţii pentru schimbarea a circa 200 de metri de conductă (diametrul DN 500) cu o vechime de peste 30 de ani, precum şi lucrări de susţinere a galeriei în care se află montată aceasta.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO: În Cetatea Alba Carolina se găsesc opt ceasuri și cadrane solare, unele vechi de câteva sute de ani. Câte sunt funcționale

Publicat

foto: În cetatea alba carolina se găsesc opt ceasuri și

În Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia se găsesc nu mai puțin de opt ceasuri și cadrane solare, vechi și de câteva sute de ani. Două dintre acestea sunt încă funcționale. 

Ceasurile solare sunt cele mai vechi dispozitive utilizate pentru a măsura timpul. Acestea depind de rotația și mișcarea soarelui.

Pe măsură ce soarele se deplasează de la est la vest, umbra tijei indicatoare, denumită gnomon, se „așează” pe suprafața gradată a ceasului și indică orele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Postul Paștelui 2024. Cum se ține corect și care sunt zilele cu dezlegare la pește. Ce este interzis să faci în Postul Mare

Publicat

postul paștelui 2024. cum se ține corect și care sunt

Postul Paștelui 2024. Anul acesta Creștin ortodocșii au de ținut 48 de zile de post înainte de Paște. Acestea încep pe 18 martie și se sfârșesc pe 5 mai. Începutul postului diferă de la un an la altul, în contextul în care data Sfintelor Paști nu are o dată fixă de prăznuire. În perioada postului, credincioșii trebuie să se roage pentru curățarea sufletului.

Dea asemenea, este interzis consumul de carne, brânză, ouă și lapte. În schimb, există și zile în care…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FII COOLT. Cu avocatul Mircea Pop despre „Sentimentul straniu al vieţii”, Spinoza şi Matrix

Publicat

avocat mircea pop.jpg

Unul dintre cei mai cuoscuţi avocaţi clujeni, fost decan al Barolului Cluj, este Mircea Pop, un pasionat al lecturii şi al culturii în general. La el se opreşte de această dată periplul cultural al Cluj24.

Vezi şi:

FII COOLT. Recomandările culturale ale săptămânii cu Aurel Codoban 

Despre „Sentimentul straniu al vieţii”

 

Cartea care de curând a lăsat cea mai adâncă urmă în sufletul meu este “Sentimentul straniu al vieții”, un eseu …

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în Alba în săptămâna 18 – 24 martie 2024: Săptămâna extremelor. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea în săptămâna 4 – 10 martie 2024: cald, apoi

Vremea în Alba în săptămâna 18 – 24 martie 2024: Săptămâna extremelor. Prognoza meteo pe localități. Vreme schimbătoare, cu variații mari de temperatură. În weekend vremea se schimbă radical. Temperaturile maxime vor fi de 20-21 de grade Celsius.

Vom avea parte de zile capricioase, cu ploi și cer înnorat și temperaturi de 10-12 grade Celsius. Surpriza vine în weekend, când temperaturile cresc simțitor. Astfel, după ce toată săptămâna maximele nu trec de de 10 – 14…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe