Connect with us

EVENIMENT

Magazinele din benzinăriile Petrom, preluate de Auchan România. Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția

Publicat

petrom

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Auchan România SA preia magazinele destinate comercializării produselor alimentare şi non-alimentare din staţiile Petrom, informează autoritatea pentru concurenţă printr-un comunicat remis AGERPRES.

Auchan România este membră a grupului Auchan Holding SA, principalul obiect de activitate fiind comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. În România, Auchan îşi desfăşoară în prezent activitatea prin 33 hipermarketuri şi prin 22 magazine de proximitate MyAuchan.

OMV Petrom Marketing SRL are ca obiect principal de activitate „Comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate”. Compania comercializează prin intermediul staţiilor de distribuţie Petrom şi produse alimentare, băuturi alcoolice şi răcoritoare, produse pe bază de tutun, precum şi diverse servicii legate de restaurant, snack-bar etc.

„În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea propusă nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, se menţionează în comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat: Județul Alba promovat din nou la inițiativa europarlamentarului Victor Negrescu în centrul capitalei europene

Publicat

comunicat: județul alba promovat din nou la inițiativa europarlamentarului victor

Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, a continuat seria evenimentelor de promovare a județului Alba printr-un eveniment organizat chiar în centrul capitalei europene, Bruxelles. Artiști, producători locali și oameni de cultură din județul Alba au încântat miile de participanți la evenimentul organizat de comunitatea românească din Belgia cu sprijinul eurodeputatului de Alba. 

„Este deja al zecelea an când sprijin, în calitate de europarlamentar, organizarea în centrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT rutier pe Autostrada A10 Turda-Sebeș, în zona Dumbrava. Impact între două autovehicule

Publicat

foto: accident rutier pe autostrada a10 turda sebeș, în zona dumbrava.

ACCIDENT rutier pe Autostrada A10 Turda-Sebeș, în zona Dumbrava. Un accident rutier s-a produs luni dimineața, pe Autostrada A10 Turda – Sebeș, în zona localității Dumbrava. 

Potrivit CNAIR, circulația rutieră este blocată la km 61+000, pe banda 2, calea 2 (sensul Turda – Sebeș), din cauza unui accident rutier.

În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule.

Se circulă pe banda 1.

La fața locului sunt prezente echipaje de Poliție și de la CNAIR –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce grad de DIFICULTATE ar trebui să aibe examenele de CAPACITATE și BACALAUREAT. Ce spune ministrul Deca

Publicat

examene.jpg

Ce grad de dificultate ar trebui să aibă exemenele de capacitate și bacalaureat? „Acestea nu sunt olimpiade. Cred că este greșit să ne referim la subiecte din punct de vedere al ușurinței sau al greutății”, a spus ministrul Educației, Ligia Deca. 

Aceasta a menționat că subiectele trebuie calibrate „din punct de vedere al programei de evaluare” și „din punct de vedere al perioadei parcurse de elevi”, potrivit Edupedu.ro.

Cât de grele ar trebui să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Salbă de medalii pentru luptătorii de taekwondo din Alba la Campionatul Național. Județul, reprezentat și de două fete arbitri

Publicat

salbă de medalii pentru luptătorii de taekwondo din alba la

Luptătorii de taekwondo din Alba au particiat în weekend-ul ce a trecut la Campionatul Național de Copii, Juniori și Cadeți. Competiția sportivă a avut loc la București. 

Alba Iulia și județul Alba au fost reprezentate de un lot de sportivi, dar și de două fete, care au fost arbitri. Sportivii au participat din partea cluburilor CS Unirea și CSM Unirea Alba Iulia. Antrenorul celor două secții este Alin Moldovan. 

Arbitrii din Alba Iulia au fost Miruna Boloage și Natalia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe