Connect with us

EVENIMENT

Mai mult de jumătate dintre angajații români nu ştiu ce responsabilităţi au la locul de muncă

Publicat

oameni

Şase din zece angajaţi (58%) români nu îşi cunosc responsabilităţile la locul de muncă. De asemenea, peste două treimi (67%) dintre angajați sunt rar evaluaţi de către angajator, uneori chiar deloc, arată rezultatele unui studiu de specialitate, prezentat recent într-un eveniment dedicat antreprenorilor.

Conform datelor centralizate de MKOR, din cele 9.000 de responsabilităţi exprimate în studiu, 88% sunt nemăsurabile, „asta înseamnă că angajaţii nu ştiu cu adevărat ce au de făcut, când şi cât pentru a performa”.

De asemenea, 67% dintre angajaţi sunt evaluaţi mai rar decât lunar, majoritatea nefiind evaluaţi deloc, iar o mare parte având evaluări doar anuale.

În acelaşi timp, 71% dintre indicatorii faţă de care angajaţii au spus că le este evaluată performanţa sunt nemăsurabili.

În ceea ce priveşte bonusurile, studiul arată că doar 8% dintre acestea sunt atribuite pentru îndeplinirea unor obiective măsurabile, în timp ce 23% sunt bonusuri primite de sărbători, iar peste 30% sunt acordate pentru ca angajaţii să îşi facă treaba pentru care primesc salariu (de exemplu: respectarea procedurilor, îndeplinirea responsabilităţilor sau încadrarea în termene).

Studiul de piaţă „Realitatea Managementului Românesc” a fost realizat de MKOR, la comanda TBF, pe un eşantion de 1.992 de persoane, cu nivel de încredere de 95% şi o rată de eroare de +/-2,4%.

Cercetarea a fost prezentată în cadrul unui eveniment dedicat antreprenorilor, organizat de către antreprenorul Răzvan Căzănescu, creatorul softului TBF de management. Căzănescu a organizat de două ori (în 2021 şi 2022) programul gratuit „30 days MBA”, accesat de peste 10.000 de persoane.

The Basic Fundamentals (TBF) a înregistrat o cifră de afaceri de peste două milioane de euro, în ultimii doi ani, iar peste 3.000 de companii au implementat total sau parţial sistemul de management TBF Digital.

sursa: Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Centre de recuperare pentru persoanele dependente de droguri. Unde vor fi construite. Lege aprobată la Senat

Publicat

alocația de stat pentru copii. modificări de stabilire și plată

Vor fi construite opt centre regionale de recuperare pentru persoanele dependente de droguri. Proiectul de lege a fost adoptat recent de Senat și a intrat în dezbatere la Camera Deputaților.

Inițiativa PNL are drept scop înființarea și organizarea centrelor în cele opt regiuni de dezvoltare ale României.

Vor fi centre de deintoxicare și recuperare a dependenților de droguri, ca instituții specializate pentru recuperarea socială a acestora.

Acestea se înființează prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Câți șomeri au fost angajați prin măsuri asigurate de ANOFM. Majoritatea au peste 45 de ani. Situația din Alba și din țară

Publicat

câți șomeri au fost angajați prin măsuri asigurate de anofm.

În primele două luni ale anului 2024, 31.895 de șomeri au fost angajați prin măsuri de stimulare a ocupării forței de muncă, anunță Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). Majoritatea sunt în vârstă de peste 45 de ani.

Din totalul persoanelor ocupate până la data de 29 februarie 2024, 16.232 au peste 45 de ani. Alți 5.124 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 2.484 au între 30 și 35 de ani, 2.482 au între 25 și 30 de ani. Tineri sub 25 de ani…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Când se schimbă ceasul și când trecem la ora de vară. Dormim mai mult sau mai puțin?

Publicat

când se schimbă ceasul și când trecem la ora de

Când se schimbă ceasul și când trecem la ora de vară: Când se schimbă ceasul. În noaptea de sâmbătă, 30 martie, spre duminică, 31 martie, se schimbă ora și România trece la ora de vară 2024.

Concret, ceasul se dă cu o oră înainte, iar ora 03:00 devine ora 04:00, scrie Time & Date. Pentru că se schimbă ora, duminică devine cea mai scurtă zi din 2024.

Astfel, în mod popular se spune că ”dormim mai puțin”.

Ora de vară este o practică adoptată de multe țări din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vacanța de Paște 2024 pentru elevii catolici. Când nu trebuie să meargă la școală. Care este situația pentru profesori

Publicat

vacanța de paște 2024 pentru elevii catolici. când nu trebuie

Vacanța de Paște 2024 pentru elevii catolici. În acest an, Paștele catolic se sărbătorește înaintea celui ortodox, pe 31 martie. Potrivit legislației în vigoare, elevii și profesorii au dreptul la zile libere.

Ministerul Educației a comunicat inspectoratelor școlare că elevii catolici nu au obligația participării la cursuri în perioada 29 martie – 2 aprilie. Adică vor avea liber vineri, luni și marți.

În ceea ce-i privește pe profesorii catolici, recomandarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe