Connect with us

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Mai multe gospodării din Mureș inundate, după o ploaie torențială. A fost cod portocaliu de vreme rea

Publicat

O ploaie torențială de scurtă durată a produs pagube în localități din județul Mureș, unde mai multe gospodării au fost inundate. Pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Târnăveni, dar și în localitățile Mica, Bobohalma, Chendu, Bălăușeri și Agrișteu.

O porțiune din DN13 Sighișoara-Târgu Mureș a fost inundată, circulația rutieră în zonă desfășurându-se pe un fir, alternativ. Inundația s-a produs la kilometrul 25+500 metri, pe raza localității Chendu. Șoseaua a fost inundată parțial, pe o lungime de aproximativ 500 de metri.


Potrivit ISU Mureș, pompierii militari au intervenit în municipiul Târnăveni, pe strada Avram Iancu, unde apele s-au revărsat peste poduri, iar apele au ajuns în curțile din două gospodării, fără ca locuințele să fie afectate.

Viitura s-a revărsat pe șosea, iar echipaje din cadrul Detașamentului Târnăveni, dar și personal din cadrul comitetului local pentru situații de urgență Târnăveni au intervenit pentru evacuarea apei.

De asemenea, în localitatea Bobohalma, pe strada Morii, un pod a fost inundat.

Pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din pivnițe în localitatea Mica, Bobohalma, Chendu, Agrișteu și Bălăușeri.

În localitatea Bălăușeri, dinspre Sighișoara, în doar câteva minute șoseaua a fost inundată, iar pompierii au intervenit în zonă. De asemenea, apa a intrat în curțile oamenilor.

Reamintim că joi după-amiaza mai multe localități din județul Mureș au fost sub avertizare meteo cod portocaliu de vreme rea emisă de Administrația Națională de Meteorologie.

 

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Primăria Alba Iulia caută firme care să curețe zonele de colectare a deșeurilor din municipiu. Valoarea contractului

Publicat

primăria alba iulia caută firme care să curețe zonele de

Primăria Alba Iulia caută firme care să asigure curățarea și dezinfectarea zonelor unde sunt puncte de colectare a deșeurilor din municipiu.

Este vorba despre cele peste 100 de platforme de gunoi, subterane și supraterane.

Primăria a lansat în 25 martie procedura de achiziție directă. Obiectul este ”curățarea și dezinfectarea platformelor subterane și supraterane din municipiul Alba Iulia.

Aceste servicii vor fi asigurate pentru:

  • 65 de platforme supraterane dotate cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat din Aiud a fost reținut de Poliție, după ce a avut discuții cu fosta iubită. Ce s-a întâmplat

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din Aiud a fost reținut de Poliție, după ce a avut discuții cu fosta iubită. Acesta avea interdicție să se apropie de femeie, pe baza unui ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, luni, 25 martie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din Aiud.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum a reușit un polițist din Alba să completeze greșit un proces verbal. Eroare comisă l-a ajutat în instanță pe șoferul amendat

Publicat

cum a reușit un polițist din alba să completeze greșit

Un șofer din Alba care a mers în instanță pentru a cere anularea unei amenzi, a primit ”ajutor” chiar din partea poliției. Mai exact, din partea polițistului care l-a amendat. 

Este vorba despre o amendă de 1305 și 6 puncte de penalizare, primită după ce șoferul ar fi încălcat viteza legală pe raza localității Sântimbru.

În instanță, în data de 21 martie 2024, magistrații Judecătoriei Blaj au analizat procesul verbal și imaginile de pe radar și au descoperit o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ministerul Finanțelor MODIFICĂ forma de sancționare în cazul e-Factura. De când vor fi aplicate AMENZI

Publicat

1711473031 e factura.png

Ministerul Finanțelor modifică forma de sancționare în cazul e-Factura. Acesta vrea să prelungească perioada pentru neaplicarea amenzilor, pentru cei care nu folosesc Ro e-Factura. Mai exact, perioada va fi extinsă până la 31 mai. 

Asta însemană că cei care nu transmit  facturile în sistemul RO e-Factura vor fi sancționați de la 1 iunie. Momentan este vorba despre un proiect de lege ce va fi adoptat în cursul acestei săptămâni, scrie
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe