Connect with us

EVENIMENT

Mai multe loturi de creveți prefierți, retrase de la vânzare după ce a fost identificată în materia primă o bacterie

Publicat

creveti retrasi magazine
sursa foto: www.ansvsa.ro

Mai multe loturi de creveți prefierți au fost retrase de la vânzare de lanțurile Kaufland și Carrefour după ce în materia primă a fost identificată prezența bacteriei Vibrio vulnificus.

Potrivit ANSVSA, Carrefour și Kaufland au anunțat retragerea de la vânzare a creveților prefierți din Ecuador.

„Vă informăm că datorită prezenței Vibrio vulnificus în materia primă utilizată pentru loturile de produse finite S.C.NOVEAST SEAFOOD S.R.L. (distribuitor S.C.ADRIATIC SEA FISH S.R.L.) a inițiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a articolului menționat mai jos, urmare a informațiilor primite de la furnizorul din Franța”, se arată în informarea ANSVSA.

Conform acesteia, la persoanele sănătoase, ingestia de Vibrio vulnificus poate provoca vărsături, diaree și dureri abdominale.

Se recomandă persoanelor care dețin produsul descris să nu îl consume, ci să îl distrigă sau să îl returneze magazinelor de unde l-au cumpărat.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim. Controversele din jurul evenimentului: minune sau minciună veche de sute de ani?

Publicat

lumina sfântă: miracolul luminii de la ierusalim. controversele din jurul

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim, cunoscut și sub numele de „Sfânta Lumină” sau „Focul Sfânt”, este un fenomen anual care are loc în ziua Sâmbetei Mari în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în ajunul Paștelui ortodox.

Acest eveniment este considerat miraculos de către credincioșii ortodocși și este asociat cu învierea lui Isus Hristos.

Focul se manifestă diferit în fiecare an, iar în primele minute după ce se aprinde, în mod ciudat, nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Clujul imobiliar, la început de mai 2024. VEZI în ce zone prețul trece de 3.000 €/mp

Publicat

cluj imobiliar.jpg

Piața imobliară clujeană se apropie de 2.600 euro/mp, la începutul lunii mai 2024. Prețul mediu la apartamente a crescut cu 300 €/mp în ultimul an, la Cluj-Napoca.

Prețul mediu al apartamentelor de vânzare din Cluj-Napoca a fost de 2.594 euro/mp, în aprilie 2024. Prețul arată o creștere cu 28 euro/mp față de februrarie 2024 (2.566 euro/mp) și cu 300 de euro față de aceeași perioadă a anului trecut (2.294 euro/mp), se arată într-o analiză

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

„Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche, la Muzeul Palatul Principilor

Publicat

„rădăcinile credinței: călătorie prin timp și cunoaștere”, expoziție de carte

În perioada 7-19 mai, la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia este disponibilă expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, ce reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu numai, volume rare, tipărite între anii 1588 și 1856.

Fie că au văzut lumina tiparului în tipografiile mănăstirești ori mitropolitane de la noi, fie în cele de la curțile domnești, majoritatea cărților selectate au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Un fragment de geam din anticul Apulum, descoperit în cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia. Cum se producea sticla

Publicat

foto: un fragment de geam din anticul apulum, descoperit în

Probabil cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia, săpăturile realizate sub tipografia ”Altip”, au scos la suprafață vestigii arheologice suprinzătoare. 

Situl arheologic a scos la suprafață o casă romană impunătoare care a aparținut unei persoane importante din Apulum. Printre cele mai importante descoperiri se află și o diplomă militară, un artefact rar, care va fi inclus în categoria Tezaur. 

Arheologii muzeului continuă să prezinte ce vestigii au scos…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe