Connect with us

EVENIMENT

Mai mulți bani pentru militari și angajații MAI. Salarii majorate pentru personalul din instituțiile de apărare și ordine publică

Publicat

care este pensia medie în românia. situația pe categorii și

Mai mulți bani pentru militari și angajații MAI. Guvernul a majorat salariile personalului din instituțiile de apărare și ordine publică. Este stabilit nivelul actualizat al soldei/salariului de grad pentru personalul militar, poliţişti şi poliţiştii de penitenciare.

Ordonanța de urgență adoptată joi de Guvern prevede stabilirea unor drepturi specifice personalului Ministerului Apărării Naționale. De asemenea, se referă la cheltuieli determinate de pregătirea și executarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

”Unele rufe se spală în public”, în festival la Alba Iulia: Cum am întâlnit-o pe Roxana, fata cu paharele de cristal

Publicat

”unele rufe se spală în public”, în festival la alba

Cum am întâlnit-o pe Roxana și paharele ei de cristal. Cobor treptele cramei din Palatul Principilor din Alba Iulia. Pe fundal, o coloană sonoră mă poartă printre zeci de haine albe, rufe, întinse la uscat.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Emil Boc îi invită pe clujeni în Oser. Ce și-a cumpărat primarul?

Publicat

boc cumparaturi oser.jpg

Primarul Emil Boc a mers și sâmbăta aceasta la Oser. Edilul i-a îndemnat pe clujeni să viziteze, la rândul lor, piața de vechituri a Clujului.

Primarul Emil Boc a prezentat, într-un video pe rețelele de socializare, cumpărăturile făcute dimineața aceasta în Oser. El i-a îndemnat pe clujeni să viziteze piața de vechituri a municipiului și să îi susțină, astfel, pe producătorii locali.


„Tocmai m-am întors din Oser, unde am fost și la piața de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Incident în campania electorală. Reprezentanți PSD au reclamat că le-au fost distruse afișe la Alba Iulia. A fost sesizată Poliția

Publicat

incident în campania electorală. reprezentanți psd au reclamat că le au

Incident în campania electorală în Alba. Reprezentanții PSD Alba au sesizat biroul electoral din Alba Iulia, privind faptul că le-au fost rupte și distruse afișele candidaților. Cazul a ajuns în atenția poliției și jandarmeriei.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Două garaje au luat foc, pe strada Herculane din Cluj-Napoca

Publicat

incendiu herculane 1000x600.jpeg

Două garaje de pe strada Herculane din cartierul Gheorgheni au luat foc, după ce un incendiu de vegetație s-a extins.

Pompierii intervin sâmbătă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două garaje de pe strada Herculane din municipiul Cluj-Napoca. Incendiul s-a extins la garaje de la un foc de vegetație.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care, de la vegetația uscată aprinsă pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe