Connect with us

EVENIMENT

Mai mulți clujeni vor putea beneficia de programul „Alimente”. Valoarea tichetului va crește și ea

Publicat

card alimente1 facebook.jpg

Crește cuantumul ajutorului oferit de administrația locală prin programul social „Alimente”, dar și numărul beneficiarilor. Nivelul propus al veniturilor pentru acordarea sumei ajunge la 2.600 lei/lună.

Consilierii locali vor dezbate, în ședința de marți, 25 iunie, un proiect de hotărâre ce prevede, pe de o parte, creșterea sumei oferite prin programul „Alimente”, și creșterea nivelului propus al veniturilor nete lunare până la care se poate acorda, de pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Bătaie pe Calea Dezmirului din Cluj-Napoca Au intervenit mascații. Mai multe persoane duse la Poliție

Publicat

1730092793 politie 1 e1667205038903.jpg

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați, duminică seara, prin intermediul unui apel 112, despre producerea unui conflict spontan pe Calea Dezmirului, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane cu vârste cuprinse între 17 și 50 de ani.

”La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, efective din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

1-3 noiembrie: Concursul de OffRoad „Toamna în Apuseni”. Adrenalină cu mașini 4×4, în zona orașului Abrud. PROGRAM

Publicat

1 3 noiembrie: concursul de offroad „toamna în apuseni”. adrenalină cu

Concursul de OffRoad „Toamna în Apuseni” – In Memoriam Andrei Piedemonte – va avea loc în zona orașului Abrud, în perioada 1 – 3 noiembrie. Competiția se adresează atât echipajelor de începători, care vor utiliza vehicule 4×4 fără modificări structurale speciale dar cu respectarea normelor de siguranță impuse, cât și echipajelor care au experiență și utilizează în concurs vehicule 4×4 cu modificări speciale pentru offroad.


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Fraţii Norbert şi Francesca Maior, legitimați la Napoca Rally Academy Cluj au câştigat Raliul Vâlcii. Au scris istorie

Publicat

fratii maior 1.jpg

Victorie în familie. Fraţii Norbert Maior şi Francesca Maior au câştigat detașat ultima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Betano 2024, care a avut loc duminică la Vâlcea.

Cu un timp total de 01 h 38 min 03 sec 8/10, fraţii Maior (Citroen C3 Rally2), legitimați la Napoca Rally Academy, au fost mai rapizi cu 1 min 23 sec 2/10 decât următorul echipaj clasat, format din Andrei Gîrtofan şi Doru Vraja (Skoda Fabia Rally2).

Podiumul general a fost completat de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sistemul de iluminat public din Zlatna va fi modernizat, pentru creșterea eficienței energetice. Valoarea investiției

Publicat

sistemul de iluminat public din zlatna va fi modernizat, pentru

Sistemul de iluminat public din Zlatna va fi modernizat, pentru creșterea eficienței energetice. Investiția se ridică la peste 2,2 milioane de lei. Prin proiect urmează să fie înlocuite 700 de corpuri de iluminat din oraș, cu surse de iluminat tip LED.

Totodată, urmează să fie implementat și un sistem de telegestiune, prin care se va putea controla, monitoriza, măsura și gestiona funcționarea în parametri optimi a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe