Connect with us

EVENIMENT

Mai mulţi copaci şi un cablu electric s-au rupt sub greutatea zăpezii, în Hunedoara

Publicat

Arhivă Foto

Doi copaci şi un cablu de electricitate s-au rupt, miercuri, sub greutatea zăpezii care a căzut în cursul nopţii peste aceştia, pompierii militari intervenind pe DN 7, în zona Leşnic, şi într-o parcare din municipiul Hunedoara pentru îndepărtarea arborilor afectaţi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, pompierii secţiei Ilia au acţionat miercuri dimineaţa pentru a îndepărta un copac care a căzut pe DN 7, în zona localităţii Leşnic, circulaţia fiind afectată pe sensul de mers Ilia-Deva. Pompierii militari au tăiat arborele în mai multe bucăţi şi l-au îndepărtat de pe carosabil.

Un alt copac s-a prăbuşit într-o parcare din municipiul Hunedoara, însă nu a produs pagube materiale, arborele fiind tăiat apoi de pompierii militari din localitate cu motofierăstraiele.

De asemenea, pompierii din Deva au intervenit pe o stradă din municipiu, unde un cablu electric s-a rupt din cauza zăpezii depuse peste noapte şi a ajuns pe carosabil.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara a anunţat că pe toate drumurile din judeţ se circulă în condiţii de iarnă şi nu sunt blocaje. Echipele de drumari intervin cu utilaje de deszăpezire, iar poliţiştii recomandă şoferilor să fie prudenţi în trafic.

Judeţul Hunedoara se află miercuri sub atenţionare meteo cod galben până la ora 18,00. În mai multe zone a nins local, însemnate cantitativ, şi s-au produs rafale de vânt de 56-60 km/h, la peste 1.500 metri altitudine acestea viteza vântului putând să ajungă la 80-90 km/h.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Actele de hărțuire la locul de muncă sunt considerate și cele petrecute în delegații sau team building-uri. Lege promulgată

Publicat

actele de hărțuire la locul de muncă sunt considerate și

Hărțuirea la locul de muncă va include și actele de acest fel, petrecute în delegații, team building-uri sau alte spații private ori publice în legătură cu locul de muncă.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat joi, 28 martie, o lege cu aplicare în domeniu.

Este vorba despre Legea pentru ratificarea Convenţiei nr.190/2019 privind eliminarea violenţei şi a hărţuirii în lumea muncii.

Convenția a fost adoptată la cea de-a 108-a sesiune a Conferinţei Internaţionale a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. ACCIDENT pe strada Armatei din Turda. Două autotrenuri și două autoturisme IMPLICATE

Publicat

accident turda 2 e1711625435195.jpg

Un accident rutier a avut loc, joi, pe str. Armatei din Turda. Au fost implicate două autotrenuri și două autoturisme.

„Pompierii de la Detașamentul Turda intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Armatei din Turda. Din primele date, în accident au fost implicate două autotrenuri și două autoturisme. Nu au existat victime încarcerate, însă 4 persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. Acestea au refuzat transportul la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primăria vrea să înscrie orașul Alba Iulia în competiția pentru titlul de ”Capitala Tineretului din România” în anul 2026

Publicat

primăria vrea să înscrie orașul alba iulia în competiția pentru

Primăria vrea să înscrie orașul Alba Iulia în competiția pentru titlul de ”Capitala Tineretului din România”, în anul 2026. În trecut titul a fost deținut de orașe precum Timișoara, Constanța, Iași, Baia Mare sau Bacău.

În 2024, titlul este deținut de Ploiești, iar în 2025 ”Capitala Tineretului” va fi Vaslui.

Intenția de a participa în competiție a fost lansată de Primăria Alba Iulia, într-o postare scurtă, miercuri, 27 martie 2024.

În postarea respectivă,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Modificări la statutul cadrelor militare. Cum pot deveni soldații și gradații profesioniști, subofițeri MApN. Condiții

Publicat

modificări la statutul cadrelor militare. cum pot deveni soldații și

Ministerul Apărării Naționale propune formarea subofițerilor din rândul soldaților și gradaților profesioniști care au absolvit liceul, cu diplomă de bacalaureat. Este o modalitate de a reduce criza de personal din cadrul Armatei.

Proiectul a intrat la aprobare în ședința Guvernului din 28 martie.

MApN evidențiază ”necesitatea organizării imediate a cursurilor de formare a subofițerilor, luptători și specialiști militari, din rândul soldaților și gradaților…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe