Connect with us

ACTUALITATE

Mai mulți retaileri britanici au anunțat că închid magazinele în ziua funeraliilor Reginei

Publicat

scrisoarea secretă a reginei elisabeta a ii a. nu va putea

Mai mulți retaileri din Marea Britanie au decis ca în ziua de 19 septembrie, când vor fi funeraliile Reginei, să țină magazinele închise, din respect pentru Majestatea Sa, potrivit The Guardian.

Retaileri precum Aldi, John Lewis, Waitrose, Primark și Homebase își vor închide magazinele luni, ziua funeraliilor de stat ale reginei, în timp ce Morrisons a a oprit sonorizarea.

Aldi a declarat că, în semn de respect, cele 970 de magazine din Marea Britanie vor fi închise luni, 19 septembrie, „pentru a permite colegilor noștri din magazine să aducă un omagiu Majestății Sale Regina”.

John Lewis a confirmat că își va închide toată ziua marile magazine, împreună cu compania sa soră, Waitrose, pentru funeralii.

Supermarketul Sainsbury’s s-a alăturat listei. Un purtător de cuvânt a declarat: „Suntem profund întristați de decesul Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. În onoarea Majestății Sale și pentru ca toți colegii noștri să-și poată prezenta omagiile, toate supermarketurile Sainsbury’s și magazinele Argos vor fi închise luni, 19 septembrie. Acest lucru include magazinele alimentare online și livrarea rapidă Argos. Magazinele noastre de proximitate și benzinăriile vor fi deschise între orele 17:00-22:00 pentru a le permite clienților noștri să își ridice articolele esențiale, în timp ce anumite magazine din centrul Londrei vor fi deschise pentru a-i servi pe cei care participă personal la înmormântare. Le mulțumim clienților noștri pentru înțelegere”. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Atenționare Cod Galben de ceață și ghețuș în Alba și alte județe din țară, duminică dimineața

Publicat

122071217 675418840077123 1778650695466535666 n.jpg

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționări de ceață și formare a ghețușului, pentru județul Alba și alte șapte zone din țară, duminică dimineața.

Atenționările sunt până la ora 9.00, pentru Alba (zona joasă) Cluj, Bistrița-Năsăud, Covasna, Brașov, Mureș, Harghita și Sibiu.

Local este semnalată ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, ce va favoriza, în funcție de condițiile locale, formarea ghețușului.

sursă: meteoromania.ro

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Junii satului”. Festival-concurs la Măguri Răcătău. Colindatul de ceată bărbătească de la Cluj, înscris în patrimoniul UNESCO

Publicat

juni colinde.jpg

Cea de a patra ediție a Festivalului-concurs de obiceiuri și tradiții de iarnă „Junii Satului” din în comuna clujeană Măguri-Răcătău, va avea loc în perioada 10-11 decembrie.

Festivalul urmărește redescoperirea valorilor tradiționale, a obiceiurilor de iarnă autentice locale, promovarea și orientarea acestora spre tânăra generație, pentru păstrarea și punerea în valoare a creațiilor populare autentice, a portului popular, a obiceiurilor și tradițiilor românești.

Festival-concurs de obiceiuri și tradiții la Măguri Răcătău. „Junii satului”

Sâmbătă, 10 decembrie, în prima zi a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Angajări la STAT: POSTURILE vacante la instituții publice din județul Alba. LISTA, condiții și calendarul concursurilor

Publicat

laptop job birou munca pixabay free.jpg

Mai multe posturi sunt vacante în această perioadă în instituții publice din județul Alba.

Candidații interesați de ocuparea acestora trebuie să îndeplinească unele condiții, privind studiile, vechimea de muncă și alte cerințe.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:

  • are cetățenia română, cetățenie a altor state…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cod GALBEN de ceață la Cluj. Atenție, ȘOFERI

Publicat

ceata noaptea.jpg

Începând cu ora 20 și până la 23, meteorologii anunță cod galben de ceață în județul Cluj.

„Se va semnala ceață locală, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului”, se arată pe meteoromania.ro.

Șoferilor li se recomandă luarea măsurilor de siguranță necesare pentru a preveni accidentele cauzate de ghețuș și lipsa vizibilității.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe