Connect with us

EVENIMENT

Mai mulți șefi din cadrul Complexului Energetic Oltenia, schimbați după accidentul de la Jilț Sud

Publicat

Arhivă foto

Mai mulți șefi, printre care directorul Sucursalei Miniere și șeful Carierei Jilț Sud, au fost schimbați din funcție, a anunțat miercuri Complexul Energetic Oltenia.

„În urma evenimentului care a avut loc în data de 17.01.2023, la Cariera Jilț Sud, Directoratul CE Oltenia a luat act de demisia domnului Gheorghescu Florentin Nicu din funcția de director al Sucursalei Miniere și a decis numirea domnului Paraschivu Ion în această funcție. Domnul Paraschivu Ion a deținut anterior funcția de director Direcția Tehnică, director Direcția Producție și director adj. Mecanic în cadrul Sucursalei Miniere, desfășurându-și activitatea în cadrul sectorului minier începând din anul 1990”, se arată într-un comunicat al CE Oltenia.

Citește și: Update foto: Accident cu victime multiple în Gorj. Un autovehicul s-a răsturnat. A fost activat PLANUL ROȘU de intervenție

De asemenea, Directoratul CE Oltenia a decis schimbarea din funcția de șef UMC Jilț a lui Dancău Doru și numirea lui Vulpe Viorel în această funcție, precum și schimbarea din funcția de șef al Carierei Jilț Sud a lui Grecu Sorin și numirea în această funcție a lui Turtoi Tiberiu.

„Domnul Vulpe Viorel a deținut funcția de inginer șef Producție la Sucursala Minieră și, anterior, șef Unitate Mineră Jilț Nord, iar domnul Turtoi Tiberiu a deținut funcția de șef schimb Sector”, a mai transmis compania.

Trei persoane au murit și 10 au ajuns la spital în urma accidentului produs marți la exploatarea minieră Mătăsari din județul Gorj.

Potrivit CE Oltenia, marți, în jurul orei 13.00, în perimetrul carierei Jilț Sud, personalul care a participat la intervenția mecanică la Excavatorul 1400-05 a urcat într-un mijloc auto pentru a se deplasa la sediu.

În timpul coborârii pe o pantă, înaintea podului de traversare a transportatorului cu banda T 204, autovehiculul a derapat pe pod și a căzut peste transportor, impactul soldându-se cu 16 victime. Printre acestea se numără 14 salariati ai CE Oltenia, din care 3 au decedat.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Val de premii ale elevilor clujeni la Olimpiada Națională de Coregrafie de la Cluj-Napoca

Publicat

3 coregrafie.jpg

Cei mai buni elevi care studiază discipline coregrafice în învățământul preuniversitar din România, au participat la Cluj-Napoca, în perioada 22 -25 aprilie, la Olimpiada Națională de Coregrafie.

La această olimpiadă, au participat 108 elevi, din opt orașe din România: București, Constanța, Iași, Timișoara, Bacău, Galați, Brăilași Cluj-Napoca.

Premii și mențiuni

coregrafiecoregrafie

Județul Cluj a fost reprezentat la disciplinele Dans Clasic și Dans Contemporan…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fost deținut al Penitenciarului Aiud, trimis în judecată. A distrus de două ori vasul de WC și ușa de la baie

Publicat

fost deținut al penitenciarului aiud, trimis în judecată. a distrus

Un fost deținut al Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud a fost trimis în judecată pentru distrugere. În data de 19 aprilie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

”La data de la...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Crima din Sâncel: Rareș Gligor, bărbatul care l-a ucis pe unchiul iubitei sale, trimis în judecată

Publicat

crima din sâncel: rareș gligor, bărbatul care l a ucis pe

Rareș Gligor Udvar, bărbatul din Alba arestat preventiv, după ce a ucis un bărbat din Sâncel, a fost trimis în judecată. Acesta l-a ucis pe unchiul iubitei sale cu mai multe lovituri de cuțit. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Cinci clasări pe podium pentru juniorii CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Taekwondo

Publicat

foto: cinci clasări pe podium pentru juniorii cs unirea alba

Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București.

  • Grapa Andrei – locul 1;
  • Jelea Eduard – locul 1;
  • Vas Karina – locul 2;
  • Ciontea Bianca – locul 2;
  • Popa Andrei – locul 2;
  • Dobârtă...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe