Connect with us

EVENIMENT

Mamă și fiu din Alba, cercetați penal. Femeia și-a lăsat copilul de 15 ani să conducă mașina

Publicat

sofer volan masina

Un copil de 15 ani și mama sa, din comuna Avram Iancu, sunt cercetați penal după ce minorul a fost prins la volan de polițiști. În mașină se afla și femeia, care-i dăduse mașina fiului ei, să o conducă, informează ziarul Alba24.ro.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 14.00, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni l-au depistat pe un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Avram Iancu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei.

Pe scaunul din dreapta al autoturismului a fost identificată mama minorului, în vârstă de 39 de ani, care i-a încredințat acestuia autoturismul, pentru a-l conduce pe drumurile publice.

Față de minor, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, iar față de mama acestuia cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis de conducere.

Sursa: Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Lista NEAGRĂ a „Bursucului”. Cine mai PLEACĂ de la CFR Cluj din vară

Publicat

dan petrescu 2.jpg

De când patronul Varga a anunțat cu surle și trâmbițe că Dan Petrescu a semnat pe 3 ani cu CFR Cluj (fapt neconfirmat până acum), s-au vehiculat mai multe nume care ar fi pe „lista neagră” a „Bursucului”.

Campion al României de patru ori cu formația din Gruia, Dan Petrescu este gata să renunțe la serviciile a opt jucători din lotul actual al ardelenilor, scrie Iamsport.

Lista NEAGRĂ a „Bursucului”. Cine mai PLEACĂ de la CFR Cluj din vară

Printre…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bicicletă electrică furată la Sebeș. Suspectul, un bărbat de 65 de ani din oraș

Publicat

bicicletă electrică furată la sebeș. suspectul, un bărbat de 65

Bicicletă electrică furată la Sebeș. Suspectul este un bărbat de 65 de ani din oraș, de la care polițiștii au recuperat-o.

La data de 19 aprilie 2024, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 65 de ani, din municipiul Sebeș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă care a fost reclamată poliției la data de 18 aprilie 2024.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în dimineața…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un șofer polonez beat a provocat un accident la Sebeș. Coliziune cu un autoturism care venea din sens opus

Publicat

1660556213 etilotest.jpg

Un șofer polonez beat a provocat un accident la Sebeș. Camionul condus de acesta a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus.

Polițiștii rutieri din Sebeș au fost solicitați să soluționeze un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs pe strada Augustin Bena din Sebeș.

Din primele cercetări a rezultat că un cetățean polonez, în vârstă de 55 de ani, în timp ce conducea un camion cu remorcă, nu ar fi păstrat o distanță laterală suficientă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cod galben ninsoare și ploi în Alba și alte județe. Avertizarea de precipitații se va extinde până luni la nivelul întregii țări

Publicat

cod galben ninsoare și ploi în alba și alte județe.

Cod galben de ninsoare și ploi în Alba și alte județe. Potrivit ANM, în perioada 21 aprilie, ora 18 – 22 aprilie, ora 12, în sudul județului Alba, la altitudini mai mari de 1.500 de metri, se vor produce ninsori însemnate cantitativ.

Ninsoarea va cuprinde treptat și Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, unde vor predomina ninsorile, local însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă.

Avertizarea de ploi se va extinde până luni la nivelul întregii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe