Connect with us

EVENIMENT

Management defectuos la Registrul Comerțului. Directorul, demis din cauza sincopelor la sistemul informatic de 40 de milioane €

Publicat

registrul comertului.jpg

Directorul general al Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), Valentina Burdescu, a fost demisă din funcţie.

Demiterea vine după ce Corpul de Control al ministrului Justiţiei a constatat existenţa „unui management defectuos”, iar asta după ce implenetarea noului sistem informatic, care a costat 40 de milioane de euro, a dus la blocaje nepermise, la nervi și cozi în toată țara, inclusiv la Cluj.

Management defectuos la Registrul Comerțului….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Opțional de Educație cinematografică, la Colegiul „Gheorge Șincai” din Cluj-Napoca, facilitat de TIFF

Publicat

2.ora de cinema la gh sincai cluj napoca e1726134786349.jpg

Ora de Cinema, program de educație cinematografică inițiat de Asociația Festivalul de Film Transilvania în 2022, va fi studiat ca opțional de sine stătător la două clase de a XI-a din România.

Este vorba despre o clasă a Colegiului Național „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca și una a Colegiului Național Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani.

Elevii vor folosi săptămânal filmele și fișele educative care includ lecții de istorie a cinematografiei și de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Tânăr din Câmpia Turzii, ARESTAT pentru tâlhărie. A furat plasa unui bărbat de 52 de ani

Publicat

foto 3 e1726141710804.jpeg

Un tânăr de 25 de ani din Câmpia Turzii a fost arestat pentru tâlhărie. Acesta ar fi furat plasa unui bărbat de 52 de ani.

„La data de 9 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Câmpia Turzii, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

talhartalhar

FOTO. Tânăr din Câmpia Turzii, ARESTAT pentru tâlhărie. A furat plasa unui bărbat de 52 de…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Grav ACCIDENT la Livada, în Cluj. O motocicletă și o mașină implicate. Două victime, dintre care una INCONȘTIENTĂ

Publicat

accident.jpg

Un grav accident de circulație a avut loc, joi, în Livada, jud. Cluj. Au fost implicate o motocicletă și o mașină. Au rezultat două victime, dintre care una era inconștientă.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Livada. Din primele date, în accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism.

VIDEO FOTO. Grav ACCIDENT la Livada, în Cluj. O motocicletă și o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Spații modernizate pentru copii, inaugurate la Ambulatoriul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca

Publicat

whatsapp image 2024 09 12 at 13.02.34.jpeg

Conducerea Consiliului Județean Cluj a inaugurat, joi, spațiile destinate serviciilor medicale de specialitate pentru copii din cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase (SCBI) Cluj-Napoca, recent modernizate în urma unei investiții de aproape un milion de lei.

Managerul SCBI, Ioan Mureșan, a declarat că în luna septembrie se împlinesc 15 ani de la înființarea Ambulatoriului Integrat, prin preluarea fostului Centru de Diagnostic și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe