Connect with us

EVENIMENT

Mandorlini (CFR Cluj): Pe undeva mă bucur că nu toți jucătorii convocați la naționale au jucat. Am nevoie de ei SĂNĂTOȘI

Publicat

mandorlini.jpg

Cu o zi înaintea partidei cu Petrolul din etapa a 9-a a Superligii la fotbal, antrenorul CFR Cluj Andrea Mandorlini a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre modul în care s-a pregătit echipa în cele două săptămâni de pauză dar și de problemele cu care se confruntă.

„Au fost două săptămâni intense de pregătire, doar de miercuri am avut toți jucătorii care s-au întors de la echipele naționale, dar sunt mulțumit, am lucrat bine. Cel mai mult…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

U-BT Cluj-Napoca a învins Rapidul fără drept de apel. 79 – 56

Publicat

u bt cluj.jpg

U-Banca Transilvania a jucat joi primul meci al sezonului în Liga Națională de Baschet masculin. Echipa antrenată de Mihai Silvășan a întâlnit-o pe Rapid București acasă, în BT Arena din Cluj-Napoca.

U-BT Cluj -Napoca a stat în weekend-ul trecut, astfel că disputa de azi a contat pentru etapa cu numărul II a Ligii Naționale.

Tot azi, U-BT a anunțat un record, și anume vânzarea a nu mai puțin de 2.196 de abonamente.

U-BT a reușit o victorie clară…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj închiriază spațiu pentru un birou de schimb valutar în incintă

Publicat

aerop e1695814454572.jpg

Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj anunță o licitație publică în data de 2 octombrie pentru închirierea unui spaţiu în vederea construirii unui spațiu comercial destinat desfășurării activității bancare și de schimb valutar.

Acesta este situat în Corpul de legătură dintre cele două Terminale ale aeroportului, parter, zona publică, în suprafață totală de 26,87 mp.

Data-limită de depunere a ofertelor este 2 octombrie ora 9, iar licitația…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vârsta de pensionare se MODIFICĂ. Condiții pentru PENSIONAREA anticipată

Publicat

talon e1634124069515.jpg

Vârsta de pensionare se modifică. Printre măsurile pe care România și le-a asumat prin PNRR se numără și cea privind creșterea perioadei profesionale a cetățenilor, scrie Alba24.ro.

Este un alt mod de a spune că vârsta de pensionare va crește atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Atenție însă, este vorba despre oamenii obișnuiți, nu și de pensionarii ”speciali”.

Deocamdată nimeni nu le-a explicat oamenilor de ce ar accepta creșterea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

”Masă caldă” în școli. Condițiile în care va continua programul de sprijin alimentar pentru elevi, în anul școlar 2023-2024

Publicat

”masă caldă” în școli. condițiile în care va continua programul

Programul ”Masa caldă” va continua și în anul școlar 2023-2024, în 450 de unități de învățământ din țară. Proiectul a fost aprobat de Guvern, joi, 28 septembrie, la trei săptămâni de la începerea cursurilor.

Actul normativ prevede acordarea cu titlul gratuit a unui suport alimentar – masă caldă sau pachet alimentar – preșcolarilor și elevilor din 450 de unități de învățământ preuniversitar de stat,  în limita unei valori zilnice de 15 lei/beneficiar,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe