Connect with us

ACTUALITATE

Maraton de vaccinare pentru copii, de 1 iunie

Publicat

Arhivă foto

Coordonatorul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghiță a anunțat marți că în zilele de 31 mai și 1 iunie va fi organizat un maraton de vaccinare pentru copii.

„Intenționăm să organizăm în perioada 31 mai-1 iunie, pentru că este Ziua internațională a copilului, un maraton la nivel la nivel național pentru vaccinarea copiilor din grupa de vârstă 16-18 ani, însă dacă până la acel moment vom avea și autorizarea pentru grupa de vârstă 12-15 ani avem în plan această activitate de vaccinare”, a declarat Valeriu Gheorghiță.

Acesta a spus că tinerii sub 18 ani se vor putea prezenta la vaccinare însoțiți de aparținători.

„Ne-am dori să funcționeze neîntrerupt cel puțin 24 de ore, încât să dăm posibilitatea unui număr cât mai mare de tineri, de copii, de adolescenți, să se poată prezenta în centrele de vaccinare evident însoțiți de un aparținător, de tutorele legal, părinți, bunici”, a mai spus Gheorghiță.

Acesta a spus că cei sub 18 ani se pot vaccina și până atunci în centrele de vaccinare, „însă în zilele respective, 31 mai, 1 iunie, vom avea această prioritizare pentru această grupă de vârstă”.

sursa: mediafax.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Codul galben de ceață, prelungit până la ora 12:00 la Botoșani

Publicat

ceata 2 1000x600.jpg

Publicitate

Meteorologii au actualizat prognoza și au prelungit Codul galben de ceață până la ora 12:00, pentru județul Botoșani. 

Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, au transmis responsabilii ISU Botoșani.

Pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, adresăm conducătorilor auto recomandarea de a adapta viteza la condițiile de drum. Circulați prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, au mai transmis reponsabilii ISU Botoșani.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

CALENDAR ORTODOX 2024: Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou

Publicat

dimitrie cel nou.webp.webp

Publicitate

Acest cuvios a trăit în secolul al XIII-lea, pe vremea Imperiului româno-bulgar într-un sat de pe malul râului Lom, numit Basarabov. Încă de când era copil s-a făcut păstor de vite şi oi. Atunci paşii l-au dus către oamenii călugării, care vieţuiau în mănăstirile din apropierea satului. De la ei s-a deprins cu postul, înfrânarea, rugăciunea si cu viata retrasa de lume.

Nu după mult timp, lăsându-şi părinţii si fraţii si, „luându-şi crucea”, a intrat într-o mănăstire. Ajungând desăvârşit întru toate faptele bune, Dumnezeu a hotărât să-l mute către „cele de sus”. Cunoscând ziua mutării din viaţa aceasta,…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cod GALBEN de ceață până la ora 10:00 în județul Botoșani

Publicat

ceata 1.jpg

Publicitate

ISU Botoșani a anunțat că meteorologii au actualizat prognoza și au prelungit Codul galben de ceață până la ora 10:00, pentru județul Botoșani. 

Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

“Pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, adresăm conducătorilor auto recomandarea de a adapta viteza la condițiile de drum. Circulați prudent pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoşani, Dorina Lupu.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

A fost semnată recepția lucrărilor pentru reabilitarea infrastructurii rutiere afectate de viituri de la Roma

Publicat

druum roma.jpg

Publicitate

Noul lider al administrației publice de la Roma, primarul Cosmin Cîșlariu, a anunțat că din prima zi de mandat, a semnat recepția lucrărilor pentru proiectul „Reabilitare infrastructura rutieră afectată de viituri în comuna Roma”.

Acest proiect, cu o valoare de 3.000.000 de lei, reprezintă un pas important în refacerea drumurilor noastre și asigurarea siguranței și confortului în trafic.

“De asemenea, am făcut un nou pas important pentru dezvoltarea comunei, prin depunerea unui proiect la Compania Națională de Investiții pentru modernizarea a 2,6 km de drumuri. Acest demers face parte din angajamentul nostru de a îmbunătăți…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe