Connect with us

EVENIMENT

Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR: “PSD și PNL duc România în prăpastie, cu cele mai mari prețuri la energie din Europa”

Publicat

lulea.jpeg

”Sub conducerea dezastruoasă a lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, România a atins un nou record rușinos: cel mai mare preț la energie din Europa”, acuză Marius Lulea, prim-vicepreședinte AUR.

În loc să gestioneze eficient această situație, guvernarea PSD-PNL a adus sistemul energetic național într-o stare critică, iar românii vor resimți din plin povara acestei crize în lunile ce urmează. Cu prețuri care frizează absurdul și care contribuie din plin la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UDMR îl va desemna la Cluj pe președintele Kelemen Hunor candidat la președinție

Publicat

kelemen.jpg

Conducerea UDMR va cere Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU), reunit vineri la Cluj-Napoca, să susțină propunerea ca președintele Kelemen Hunor să fie candidatul Uniunii la alegerile prezidențiale.

Președinții organizațiilor județene ale UDMR i-au cerut lui Kelemen Hunor să fie candidatul Uniunii la alegerile prezidențiale, propunere care va fi supusă votului CRU, reunit vineri la Cluj-Napoca.

„Președintele UDMR este cel mai în măsură să fie vocea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Masatto inaugurează un nou showroom de fotolii de masaj în Cluj-Napoca, prezentând cele mai noi modele

Publicat

02 fotoliile divina si amiral varfuri de gama scaled.jpg

Masatto, firmă autohtonă care pune pe piață unele dintre cele mai avansate fotolii de masaj, a inaugurat cel mai nou showroom al său în inima Transilvaniei, pe strada Traian Vuia 214, vis-a-vis de Aeroportul Internațional Avram Iancu. În cadrul evenimentului au fost prezentate două modele inovatoare de fotolii de masaj, cele mai avansate din lume în acest moment, alături de întreaga gamă de produse premium Masatto.

Într-o atmosferă descrisă de participanți drept…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și Wi-Fi în spațiile publice, într-o comună din Alba. Licitație, în SEAP

Publicat

sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și

Sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere și Wi-Fi în spațiile publice, într-o comună din Alba. În localitățile Doștat și Boz din comuna Doștat urmează să fie instalat un sistem de supraveghere video cu peste 90 de camere.

De asemenea, se va instala și un sistem Wi-Fi care va asigura accesul la internet în spațiile publice. Valoarea investiției este estimată la peste 560.000 de lei. 

Primăria Doștat a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. DJ Tișe la butoane! Președintele Consiliului Județean Cluj a mixat după ce și-a lansat cartea

Publicat

dj tise 2.jpeg

Surpriză la petrecerea de după lansarea cărții „Poveste pentru tata” a lui Alin Tișe. Președintele Consiliului Județean Cluj a trecut în spatele pupitrului de DJ și a mixat pentru invitații săi.

După lansarea de joi a cărții sale intitulate „Poveste pentru tata”, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a demonstrat că talentul său nu se limitează doar la scris.

DJ Tișe și-a arătat încă o dată afinitatea față de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe