Connect with us

EVENIMENT

Marți: Adunarea populară a moților la Câmpeni, cu ocazia sărbătoririi bicentenarului nașterii marelui erou Avram Iancu. PROGRAM

Publicat

marți: adunarea populară a moților la câmpeni, cu ocazia sărbătoririi

În Piața Avram Iancu din Câmpeni va avea loc marți, 21 mai, Adunarea populară a moților cu ocazia sărbătoririi bicentenarului nașterii marelui erou Avram Iancu.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO Firmă din Alba, amendată de jandarmii din Gorj. Un angajat, prins în timp ce transporta lemne cu un TAF prin albia unui pârâu

Publicat

foto firmă din alba, amendată de jandarmii din gorj. un

Firmă din Alba, amendată de jandarmii din Gorj. O firmă din județul Alba a fost amendată cu 10.000 lei de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu din județul Gorj, după ce un muncitor a fost prins în timp ce transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, afluent al râului Sohodol.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Încă trei clujeni au primit titlul de Tezaur Uman Viu. Ce tradiții duc mai departe?

Publicat

tezaure umane vii scaled.jpg

Trei noi titluri de Tezaur Uman Viu au fost obținute de clujeni recunoscuți drept păstrători ai patrimoniului cultural imaterial. Județul Cluj deține acum 13 astfel de titluri.

Județul Cluj a obținut încă trei titluri de Tezaur Uman Viu, acordate de Ministerul Culturii, în cadrul Programului Tezaure Umane Vii, ediția a XII-a.

Este vorba despre geamgiul Ioan Goga din Bociu, comuna Mărgău, bărbuncarul Teodor Tătar din Zorenii de Vale, comuna Mociu și ceterașul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Avertizări de caniculă Cod Portocaliu în Alba și alte zone din țară până duminică, 23 iunie. Cod Roșu în 8 județe și București

Publicat

avertizarea cod portocaliu de caniculă, prelungită de anm până joi,

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat avertizările de caniculă. Județul Alba se află sub Cod Portocaliu vineri și sâmbătă, iar duminică trece pe Cod Galben de temperaturi ridicate. Însă alte opt județe din țară și București se vor afla sub alertă Cod Roșu de căldură.

Citește mai departe

EVENIMENT

RMGC a rămas fără licența de concesiune pentru exploatarea minereurilor la Roșia Montană. Anunțul ANRM

Publicat

rmgc a rămas fără licența de concesiune pentru exploatarea minereurilor

RMGC a rămas fără licența de concesiune pentru exploatarea minereurilor la Roșia Montană. Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM) a anunțat joi seara că a hotărât să nu prelungească valabilitatea licenței de concesiune pentru exploatarea minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roșia Montană, deținută de compania Roșia Montană Gold Corporation. 

Citește mai departe