Connect with us

EVENIMENT

Mașină de Poliție implicată într-un accident, în Constanța. Polițistul a virat fără să se asigure și a lovit un motociclist

Publicat

motocicleta

Un polițist din localitatea Cuza Vodă, județul Constanța, a provocat marți un accident rutier, cu autospeciala pe care o conducea. Potrivit IPJ Constanța, acesta nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj și a lovit un motociclist.

”Astăzi, în jurul orei 15.50, un polițist din cadrul Postului de Poliție Cuza Vodă a condus autospeciala din dotare pe strada Medgidiei din satul Cuza Vodă, direcția DN22C – Frasinului unde, în timpul efectuării unui viraj la stânga, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a motociclistului de 53 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, informează reprezentanții IPJ Constanța.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

FOTO: arhiva

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Doi bărbați din Șpring, reținuți pentru viol și lipsire de libertate. Au agresat o femeie care locuia la unul dintre ei

Publicat

doi bărbați din Șpring, reținuți pentru viol și lipsire de

Doi bărbați în vârstă de 36 respectiv 46 de ani din Șpring au fost reținuți de polițiști pentru viol, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal. 

În după amiaza zilei de 25 martie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au fost sesizați de către o femeie de 49 de ani, din județul Teleorman, care a locuit, fără forme legale, în casa unui bărbat din comuna Șpring, județul Alba, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Start-Up Nation 2024: Fondurile nerambursabile acordate antreprenorilor ar putea crește. Noutăți anunțate de Ministerul Economiei

Publicat

start up nation 2024: fondurile nerambursabile acordate antreprenorilor ar putea crește.

Start-Up Nation 2024. Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) pregătește, împreună cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), o nouă ediție a programului Start-Up Nation. 

Ministerul Economiei a anunțat recent că cea de-a IV-a ediție a proiectului de succes de susținere a antreprenorilor români presupune finanțări din fonduri externe nerambursabile în valoare de aproximativ 400 milioane de euro, prin Programul Educație și Ocupare 2021-…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Primăria construiește o creșă în Dâmbu Rotund. Va avea 40 de locuri. Investiție de 35 de milioane de lei

Publicat

cresa dambu rotund2.jpg

O creșă cu 40 de locuri va fi construită în cartierul Dâmbu Rotund. Indicatorii tehnico-economici pentru această investiția au fost aprobați în Consiliul Local.

Creșa va fi construită pe strada Lombului nr. 50 din cartierul clujean.

Primăria construiește o creșă în Dâmbu Rotund. Va avea 40 de locuri. Investiție de 35 de milioane de lei

„Această creșă care va avea o capacitate de 40 de locuri și dotări de ultimă generație. Nu ne vom opri din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Centre de recuperare pentru persoanele dependente de droguri. Unde vor fi construite. Lege aprobată la Senat

Publicat

alocația de stat pentru copii. modificări de stabilire și plată

Vor fi construite opt centre regionale de recuperare pentru persoanele dependente de droguri. Proiectul de lege a fost adoptat recent de Senat și a intrat în dezbatere la Camera Deputaților.

Inițiativa PNL are drept scop înființarea și organizarea centrelor în cele opt regiuni de dezvoltare ale României.

Vor fi centre de deintoxicare și recuperare a dependenților de droguri, ca instituții specializate pentru recuperarea socială a acestora.

Acestea se înființează prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe