Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Maşină lovită de tren la ieşirea din municipiul Vaslui. Șoferița a fost transportată la spital

Publicat

vaslui accident (4)

Un autoturism a fost lovit de un tren, joi dimineaţă, la ieşirea din municipiul Vaslui spre Bacău. În urma accidentului, o femeie a fost rănită.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, autoturismul era condus de o femeie din comuna Laza, care nu ar fi respectat regulile de trecere la nivel cu calea ferată şi a ignorat semnalele luminoase, maşina fiind acroşată de tren.

UPDATE: Precizările ISU Vaslui:

„Joi dimineață, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare/deblocare și echipaje specializate la un accident produs în municipiul Vaslui, la trecerea la nivel cu calea ferată din zona depozitelor Dixman, în municipiul Vaslui. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

vaslui accident5

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism grav avariat, după ce a fost lovit de un tren. Conducătoarea auto era blocată în interior, în stare de seminconștiență. Pompierii militari au procedat la deblocarea și extragerea victimei, concomitent cu acordarea primului ajutor medical. După extragere, victima a fost predată echipajului medical de pe ambulanța SAJ Vaslui. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

accident vaslui6 (2)

Circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.”

„Un autoturism înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de o femeie în vârstă de 40 de ani, a fost acroşat de trenul interregio 1142 Iaşi-Vaslui la trecerea cu calea ferată situată la ieşirea din municipiul Vaslui, pe strada Călugăreni.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto. Aceasta fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Femeia a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu.

accident vaslui (7)

Trenul implicat în accident şi-a continuat deplasarea cu întârziere, din cauza cercetărilor efectuate la faţa locului. Traficul rutier în zonă nu a fost afectat.

accident vaslui (8)

Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz. Agerpres

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Restricții la alimentarea cu apă în peste 60 de localități din Alba. Care este situația din țară. Anunțul companiei ”Apele Române”

Publicat

restricții la alimentarea cu apă în peste 60 de localități

În peste 440 de localități din țară, 62 dintre acestea din județul Alba, alimentarea cu apă se face cu restricții. Anunțul a fost făcut luni de către administrația ”Apele Române”. Compania face apel la populație privind utilizarea rațională a apei.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UTCN lansează în acest an 13 noi programe de studii masterale care se concentrează pe Inteligența Artificială

Publicat

utcn sedii 1 e1711623014266.jpg

UTCN deschide o nouă etapă în evoluția învățământului superior tehnic.

Astfel, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca lansează, începând cu acest an, 13 programe de studii masterale noi, majoritatea menite să susțină transformarea digitală prin care trece învățământul superior și să creeze o serie de oportunități pentru îmbunătățirea competențelor profesionale și expertizei absolvenților asupra noilor tehnologii.

UTCN lansează în acest an 13…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Târgul de Fete. Mii de oameni au urcat pe Muntele Găina la cea mai cunoscută sărbătoare populară din România

Publicat

foto video: târgul de fete. mii de oameni au urcat pe

Mii de oameni au urcat și în acest an pe Muntele Găina la Târgul de Fete, cea mai mare și cea mai cunoscută sărbătoare populară din România. Ediția din acest an a târgului a fost organizată sub semnul Bicentenarului nașterii eroului națiunii române Avram Iancu.

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat din Alba care a pus mâna pe un topor și a distrus poarta unui vecin va ajunge în fața judecătorilor. Ce motiv a avut

Publicat

un bărbat din alba care a pus mâna pe un

Un bărbat din localitatea Gârbova, județul Alba care a pus mâna pe un topor și a distrus poarta unui vecin va ajunge în fața instanței. Este vorba despre un dosar de violare de domiciliu și distrugere care a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară pe rolul Judecătoriei Sebeș. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe