Connect with us

EVENIMENT

Măsuri pentru fluidizarea traficului la Vama Giurgiu înainte de finalul minivacanței

Publicat

tiruri
Arhivă foto

În contextul finalului de minivacanță, Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu a întreprins acțiuni pentru a facilita traficul pentru camioanele care așteaptă să intre sau să iasă din țară. Timpul de așteptare pentru controlul de frontieră a fost redus la 50 de minute pentru camioanele care intră în țară și 30 de minute pentru cele care ies.

Prin implementarea acestor măsuri, ITPF Giurgiu are ca scop fluidizarea traficului și reducerea disconfortului creat de așteptarea prelungită.

„Ca urmare a faptului că ne aflăm la final de minivacanţă, în această zi ne aşteptăm la o creştere a valorilor de trafic pentru persoanele şi autoturismele care se prezintă în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară.

La graniţa cu Bulgaria, formalităţile de frontieră se efectuează în comun cu autorităţile bulgare, iar Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a dispus toate măsurile în vederea fluidizării traficului şi reducerea timpilor de aşteptare prin suplimentarea personalului şi a arterelor destinate traficului de acces în ţară la şase artere pentru autoturisme pe sensul de intrare în ţară şi la patru pe sensul de ieşire din ţară, iar pentru camioane numărul arterelor de circulaţie este de câte cinci atât pe sensul de intrare în ţară, cât şi pe cel de ieşire din ţară”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ITPF Giurgiu.

În ultimele 24 de ore, prin PTF Giurgiu au fost efectuate formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, pentru aproximativ 21 de mii de persoane şi 5.550 de autoturisme, iar pe sensul de ieşire din ţară pentru aproximativ 11.350 persoane şi 2.450 autoturisme.

Măsuri pentru fluidizarea traficului la Vama Giurgiu înainte de finalul minivacanței. La graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional

„Având in vedere ca cel mai tranzitat punct de trecere de la graniţa cu Bulgaria este PTF Giurgiu, în continuare recomandăm cetăţenilor români şi străini care trec graniţa în această perioadă să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional.

Reamintim că la graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei în regim internaţional pentru persoane, autoturisme şi camioane, conform categoriilor specifice fiecărui punct, astfel: pe raza judeţului.

Constanţa – PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipniţa, PTF Dobromir, pe raza judeţului Călăraşi – PTF Călăraşi, pe raza judeţului Giurgiu – PTF Giurgiu, în judeţul Teleorman, PTF Turnu Măgurele şi PTF Zimnicea, la Dolj, PTF Calafat şi PTF Bechet”, se mai arată în comunicatul de presă al ITPF Giurgiu.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în prezent, camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat 30 de minute la controlul de frontieră, iar cele care intră în ţară au de aşteptat 50 de minute.

Pentru autoturisme, timpul de aşteptare la controlul de frontieră este de zece minute atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan, legitimați la CS Unirea Alba Iulia, calificați la Campionatul Mondial de Juniori

Publicat

judoka alexandru sibișan și laura alexia bogdan, legitimați la cs

Judoka Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan, sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia, s-au calificat la Campionatul Mondial de Judo Juniori, grație rezultatelor extraordinare obținute la ultimele competiții internaționale.

Campionatul Mondial va avea loc în perioada 4-7 octombrie, în Portugalia, la Odivelas. Laura Bogdan va concura la categoria de greutate 48 de kilograme, în timp ce Alexandru Sibișan va lupta în categoria de greutate 90 de kilograme.

Campionatul Mondial…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Țeava de cupru Silmet Condy – Alegere profesionistă pentru instalațiile de aer condiționat (P)

Publicat

Țeava de cupru silmet condy – alegere profesionistă pentru instalațiile

Silmet este o companie italiană care ocupă o poziție de top în industria metalurgică, fiind specializată în producția țevilor de cupru cu aplicații în sisteme de încălzire centrală și apă potabilă, sistemul medical, industrie, aer condiționat și sisteme frigorifice. Pe parcursul anilor de activitate, Silmet și-a consolidat prezența la nivel internațional și vinde produse în peste 100 de țări în momentul de față.

Fondată în anul 1973, Silmet aniversează acum 50 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Vinete roșii, crescute cu succes la Stațiunea de Cercetare Horticolă a USAMV Cluj-Napoca. Le și puteți cumpăra

Publicat

vinete rosii usamv 3.jpg

Un nou proiect de cercetare a fost derulat cu succes de specialiștii de la Stațiunea de Cercetare Horticolă a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

În acesată stațiune, specialiștii clujeni derulează proiecte de cercetare, privind aclimatizarea unor soiuri noi de fructe sau legume

smart

Vinete roșii, crescute cu succe la Stațiunea de Cercetare Horticolă a USAMV Cluj-Napoca. Le și puteți cumpăra

În această vară au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Pedeapsa primită un tânăr care a furat mașina unei firme de curierat din Alba Iulia. Unde s-a ascuns de polițiști

Publicat

pedeapsa primită un tânăr care a furat mașina unei firme

Un tânăr de 18 ani din Alba a fost condamnat recent pentru furt în scop de folosință și conducere a unui autoturism fără permis de conducere. Este vorba despre o faptă comisă de acesta când încă era minor. 

Mai exact a furat o mașină a unei firme de curierat din Alba Iulia, a condus-o fără permis până în Vințu de Jos unde a fost prins de polițiști. 

Acesta a vrut în seara prinderii să se ascundă de polițiști și s-a ascuns sub un autoturism parcat.

În data de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe