Connect with us

ACTUALITATE

MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii. Urări pentru mame, felicitări pentru iubite, SMS-uri pentru toate femeile din viața voastră

Publicat

8 martie

Mesaje de 8 Martie 2021. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de 8 martie. Urări, SMS-uri personalizate pentru mame, bunică, soție, iubită, prietenă, profesoară sau colegă.

8 Martie este Ziua Internaţională a Femeii, este Ziua Mamei.

Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem în această zi un gând bun către persoanele dragi de sex feminin din viaţa noastră.  Iată mai jos câteva sugestii, mesaje, urări şi sms-uri, care sperăm să vă fie de ajutor în a vă mărturisi iubirea şi ataşamentul faţă de acestea.

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2021: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

MESAJE de 8 MARTIE  pentru mama

“O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie sărbătorită! La mulţi ani, mămico!”

” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să îi iubesc şi pe ceilalţi. La multi ani, mami!”

“Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt astăzi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

“Ziua de 8 Martie îmi dă ocazia să-ţi spun cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. La mulți ani!

Vezi și IDEI de CADOURI de 8 MARTIE: Ce îi poţi dărui persoanei dragi, de Ziua Femeii. Cum alegi florile potrivite

”M-ai iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

“Un gând mărunt, vorbe puține pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

“Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … este mama mea! La mulţi ani!

“Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani!”

“Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru mine, mamă, tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

“Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul corect. Îți multumesc şi te iubim. La multi ani!”

“Mami, te iubesc muuuullt… Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

“Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! Mulțumim pentru tot ce ai facut pentru noi. La mulţi ani”

“Draga mea mămică, O primăvară senină să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.”

“Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, o floare, din suflet şi odată cu atoată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

Citește și Mesaje de Crăciun. Felicitări și urări la Sărbătoarea Nașterii Domnului

“Scumpa mea, MAMĂ! Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine mi-ai arătat cum să merg spre mai bine. Îți mulţumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului. Te iubesc, mama.”

“Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port, sigur ai fi nemuritoare!LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!

“Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine. Nu am găsit altceva decât dragostea mea. La Mulţi Ani!””

“Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău.Te iubesc mami și să știi cpă ziua ta, pentru mine, este în fiecare zi!

Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple  viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!”

Citeşte şi URĂRI DE PAŞTE 2021: Mesaje și felicitări de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

MESAJE de 8 MARTIE pentru soţie

“Sunt un bărbat fericit, am trecut împreună prin bune şi rele, tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

“Îţi urez o zi a femeii  în fiecare zi. Îți doresc să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea. La mulţi ani iubito, de Ziua Femeii”

“Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Poți fi un fluture zglobiu. Aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca universul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

“Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta. De atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara. Pentru că acolo eşti tu. Tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

“Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! La mulți ani, te iubesc!”

”De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”!

MESAJE 8 MARTIE pentru iubită

“Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

“Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!”

“Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

“De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

Mesaje de 8 martie pentru profesoară.

„Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poți să poți să înveți cu înțelepciune și răbdare pe cel ce a venit la tine. Vă mulțumim cu respect, pentru tot ceea ce faceți penntru noi! La multi ani!!!”

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de dragă pentru fiecare dintre noi. 8 MARTIE fericit.”

„Să aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!”

„1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o cea mai iubită profesoară. Vă doresc o zi specială, o primăvară frumoasă, la fel ca dumneavoastră.”

„De 8 martie vă uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Un gând curat și senin ca primăvara!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos.”

„Viața, arta, chiar și energia se declina la feminin. Ideea, ca și lupta și pâinea sunt tot femei. Privind astfel femeile nu mai poți crede în mitul că supraoamenii sunt bărbați (Dum Bunke)”

”Femeia este ca apa. Dacă nu ești atent, îți curge printre degete. Dar dacă reușești să o păstrezi în palmă îți va astâmpăra de fiecare dată setea ( Forener Tyver)”

„La multi ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La multi ani!”

 

Mesaje de 8 martie haioase. Texte amuzante și hazlii pentru femei

„Este Ziua Femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu calm, raţiune şi cu multă diplomaţie”

„Sunt veteran în Legiunea Străină şi am luptat 4 ani ca mercenar în Irak și Afganistan, cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 şi 8 Martie… asta se întâmplă în fiecare an”

„De 8 martie nu-ți suna iubitul, s-ar putea să fie cu mine”

„Suntem veriga firului de aţă
A fiecărui lanţ făcut din doi,
E greu cu voi, femeile, în viaţă,
Dar e şi imposibil fără voi”

„Ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Iubire, sănătate şi… parale!”

„Am vrut să-ţi cumpăr flori, dar tu eşti cea mai frumoasă floare, am vrut să-ţi iau ultimul Bugatti din 2019, dar îți dăruiesc inima mea de 8 Martie.”

„Chiar dacă uneori ţăranul roman îşi bate aproape tot anul, femeia, de-o snopeşte, de 8 Martie nu uita că-i ziua ei… că aşa e româneşte”

„La mulţi ani, mămica! Eşti minunată şi știu că meriți tot ce am eu mai de preţ. M-am gândit să-ţi trimit copiii, așa, vreo lună.”

” Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele. Azi o să dau pe facebook mesaje  de 8 Martie, să ştie toată lumea că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani!”

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Clujeanul Daniel Morar câştigă 55.000 de lei pe lună (11.177 de euro). Pensionar în putere, pensie la fel

Publicat

daniel morar.jpg

Celebrul ex-judecător al Curții Constituţionale a României (CCR), Daniel Morar, fost procuror șef al DNA, a depus, la finalul anului trecut, o ultimă declarație de avere.

Conform documentului, Daniel Morar a încasat de la CCR venituri anuale de 283.980 de lei, la care se adaugă o pensie de serviciu, achitată de Casa de Pensii din Cluj-Napoca, în cuantum de 373.218 lei pe an. În total, Morar a încasat, din cumularea pensiei cu salariul, 657.198 de lei pe an, adică 54.766,5 lei pe lună (11.176,8 euro).

Printre altele, el mai deţine 4 case şi apartamente în suprafaţă totală de 361 mp, depozite şi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO Circulație „ca pe bulevard” pe porțiunea închisă din autostrada A10, lângă Alba Iulia. Șoferii au ignorat restricțiile CNAIR

Publicat

masini a10 inchisa 1 scaled e1675258043649 1000x600.jpg

Mai mulți șoferi au fost surprinși miercuri, în jurul orei 14:00, în timp ce circulau pe porțiunea închisă din Autostrada A10 Sebeș-Turda, în zona nodului rutier Alba Iulia Nord.

În doar zece minute, două autocamioane, o autoutilitară, un taximetru și două mașini au trecut în voie pe porțiunea închisă de CNAIR.

Șoferii au ignorat și ocolit balizele de semnalizare și semnele de circulație amplasate pe sensul Sebeș-Turda, care dirijau traficul pe breteaua de ieșire, în nodul rutier Alba Iulia Nord.

Printre autovehiculele filmate pe șoseaua…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Locuitorii celei mai mici comune din Cluj încap într-un bloc turn din cartierul Mănăștur. Ploscoș are doar 540 de locuitori

Publicat

ploscos.jpg

Cea mai mică comună din județul Cluj din punct de vedere al populației rămâne Ploscoș care, conform datelor recensământului 2021, numără doar 540 de persoane, cam câte încap într-un bloc turn din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca.

Problema la Ploscoș este că populația a scăzut cu 162 de persoane față de recensământul din 2021, când comuna avea, în total, 702 persoane.

Potrivit Direcției Județene de Statistică (DJS) Cluj, în decursul ultimului deceniu populația din Ploscoș a ajuns la 76,9% față de populația din 2011.

Citește și Recensământ 2021: Florești, cea mai mare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO VIDEO: ”Dacă aveți cer senin, uitați-vă după ea!” Cometa verde trece miercuri și joi la cea mai mică distanță față de Pământ

Publicat

cometa verde.jpg

Cometa verde C/2022 E3 este miercuri și joi la cea mai mică distanță față de Terra, adică la aproximativ 42 milioane de kilometri, adică de peste 100 de ori mai mult decât distanța Pământ – Lună.

Cometa a fost fotografiată și filmată din județul Alba, de la Curmături, de Ștefan Pop-Coț, un pasionat de astronomie și fotografie.

”Dacă aveți senin, uitați-vă după ea. Azi și mâine se află la cea mai mică distanță față de Pământ.
Lumina Lunii încurcă. Dimineață inainte de răsăritul Soarelui este cel mai oportun.

Cu ochiul liber nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe