Connect with us

ACTUALITATE

MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii. Urări pentru mame, felicitări pentru iubite, SMS-uri pentru toate femeile din viața voastră

Publicat

8 martie

Mesaje de 8 Martie 2021. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de 8 martie. Urări, SMS-uri personalizate pentru mame, bunică, soție, iubită, prietenă, profesoară sau colegă.

8 Martie este Ziua Internaţională a Femeii, este Ziua Mamei.

Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem în această zi un gând bun către persoanele dragi de sex feminin din viaţa noastră.  Iată mai jos câteva sugestii, mesaje, urări şi sms-uri, care sperăm să vă fie de ajutor în a vă mărturisi iubirea şi ataşamentul faţă de acestea.

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2021: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

MESAJE de 8 MARTIE  pentru mama

“O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie sărbătorită! La mulţi ani, mămico!”

” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să îi iubesc şi pe ceilalţi. La multi ani, mami!”

“Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt astăzi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

“Ziua de 8 Martie îmi dă ocazia să-ţi spun cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. La mulți ani!

Vezi și IDEI de CADOURI de 8 MARTIE: Ce îi poţi dărui persoanei dragi, de Ziua Femeii. Cum alegi florile potrivite

”M-ai iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

“Un gând mărunt, vorbe puține pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

“Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … este mama mea! La mulţi ani!

“Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani!”

“Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru mine, mamă, tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

“Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul corect. Îți multumesc şi te iubim. La multi ani!”

“Mami, te iubesc muuuullt… Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

“Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! Mulțumim pentru tot ce ai facut pentru noi. La mulţi ani”

“Draga mea mămică, O primăvară senină să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.”

“Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, o floare, din suflet şi odată cu atoată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

Citește și Mesaje de Crăciun. Felicitări și urări la Sărbătoarea Nașterii Domnului

“Scumpa mea, MAMĂ! Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine mi-ai arătat cum să merg spre mai bine. Îți mulţumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului. Te iubesc, mama.”

“Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port, sigur ai fi nemuritoare!LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!

“Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine. Nu am găsit altceva decât dragostea mea. La Mulţi Ani!””

“Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău.Te iubesc mami și să știi cpă ziua ta, pentru mine, este în fiecare zi!

Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple  viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!”

Citeşte şi URĂRI DE PAŞTE 2021: Mesaje și felicitări de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

MESAJE de 8 MARTIE pentru soţie

“Sunt un bărbat fericit, am trecut împreună prin bune şi rele, tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

“Îţi urez o zi a femeii  în fiecare zi. Îți doresc să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea. La mulţi ani iubito, de Ziua Femeii”

“Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Poți fi un fluture zglobiu. Aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca universul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

“Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta. De atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara. Pentru că acolo eşti tu. Tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

“Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! La mulți ani, te iubesc!”

”De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”!

MESAJE 8 MARTIE pentru iubită

“Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

“Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!”

“Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

“De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

Mesaje de 8 martie pentru profesoară.

„Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poți să poți să înveți cu înțelepciune și răbdare pe cel ce a venit la tine. Vă mulțumim cu respect, pentru tot ceea ce faceți penntru noi! La multi ani!!!”

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de dragă pentru fiecare dintre noi. 8 MARTIE fericit.”

„Să aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!”

„1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o cea mai iubită profesoară. Vă doresc o zi specială, o primăvară frumoasă, la fel ca dumneavoastră.”

„De 8 martie vă uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Un gând curat și senin ca primăvara!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos.”

„Viața, arta, chiar și energia se declina la feminin. Ideea, ca și lupta și pâinea sunt tot femei. Privind astfel femeile nu mai poți crede în mitul că supraoamenii sunt bărbați (Dum Bunke)”

”Femeia este ca apa. Dacă nu ești atent, îți curge printre degete. Dar dacă reușești să o păstrezi în palmă îți va astâmpăra de fiecare dată setea ( Forener Tyver)”

„La multi ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La multi ani!”

 

Mesaje de 8 martie haioase. Texte amuzante și hazlii pentru femei

„Este Ziua Femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu calm, raţiune şi cu multă diplomaţie”

„Sunt veteran în Legiunea Străină şi am luptat 4 ani ca mercenar în Irak și Afganistan, cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 şi 8 Martie… asta se întâmplă în fiecare an”

„De 8 martie nu-ți suna iubitul, s-ar putea să fie cu mine”

„Suntem veriga firului de aţă
A fiecărui lanţ făcut din doi,
E greu cu voi, femeile, în viaţă,
Dar e şi imposibil fără voi”

„Ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Iubire, sănătate şi… parale!”

„Am vrut să-ţi cumpăr flori, dar tu eşti cea mai frumoasă floare, am vrut să-ţi iau ultimul Bugatti din 2019, dar îți dăruiesc inima mea de 8 Martie.”

„Chiar dacă uneori ţăranul roman îşi bate aproape tot anul, femeia, de-o snopeşte, de 8 Martie nu uita că-i ziua ei… că aşa e româneşte”

„La mulţi ani, mămica! Eşti minunată şi știu că meriți tot ce am eu mai de preţ. M-am gândit să-ţi trimit copiii, așa, vreo lună.”

” Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele. Azi o să dau pe facebook mesaje  de 8 Martie, să ştie toată lumea că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani!”

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO: Acțiune comună a „Cutezătorilor” din Botoșani și „Cercetașilor” din Italia, filiala „Vulturii” din Veneția, la Ștefănești

Publicat

img 8294 1000x600.jpg

Publicitate

Pe 21 aprilie, Organizaţia Naţiunilor Unite aniversează anual „Ziua Mondială a Creativităţii şi Inovaţiei.” Cu acest prilej, la Muzeul „Ștefan Luchian” au avut loc o serie de activități desfășurate în parteneriat cu Cercetașii României, filiala „Cutezătorii” din Botoșani, și Cercetașii din Italia, filiala „Vulturii” din Veneția.

Pe lângă vizitarea muzeului, s-a desfășurat și un atelier de pedagogie muzeală, unde participanții au pictat și desenat, punându-și astfel în valoare creativitatea.

Publicitate

 


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Orașul catacombelor din nordul Moldovei, redescoperit cu ajutorul tehnologiei. Detaliile confirmării științifice a unei legende

Publicat

index 7 1000x600.webp.webp

Una dintre cele mai misterioase legende urbane din nordul Moldovei a fost confirmată. Catacombele Botoșaniului, o rețea de beciuri adânci, întinsă pe kilometri întregi, a fost scanată cu ajutorul tehnologiei moderne. Aceste catacombe de refugiu din calea năvălitorilor vor putea fi vizitate, scrie ADEVĂRUL.

Municipiul Botoșani are o vechime considerabilă fiind atestat documentar, ca târg, încă din secolul al XV-lea. Din punct de vedere arheologic, Botoșaniul este atestat chiar mai devreme, începând cu secolele XIII-XIV.

Oraș multi-etnic, târgul  a fost un hub comercial important până la începutul secolului XX. Și astăzi orașul este împânzit de case și monumente istorice care evocă acele vremuri. Tocmai datorită vechimii sale, Botoșaniul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Bișnițar” din Piața mare din municipiul Botoșani, aspru amendat de polițiști după ce l-au prins cu țigări

Publicat

tigari.jpg

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Ordine Publică, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în Piața Centrală din municipiul Botoșani, au identificat un bărbat, de 46 de ani, din aceeași localitate, care avea asupra sa aproximativ 70 de pachete de țigarete, de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova și Duty free, pentru care nu deținea documente legale.

 

Băarbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei, iar țigaretele au fost supuse confiscării.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un tânăr de 21 de ani din Coțușca

Publicat

razie 4 1000x600.jpeg

Polițiștii din Darabani au oprit sâmbătă pentru control, pe drumul județean DJ 282, în comuna Coțușca, un autovehicul condus de un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat sau înregistrat conform prevederilor legale. Motiv pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe