Connect with us

ACTUALITATE

MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii. Urări pentru mame, felicitări pentru iubite, SMS-uri pentru toate femeile din viața voastră

Publicat8 martie

Mesaje de 8 Martie 2019. Cele mai frumoase felicitări și mesaje de 8 martie. Urări, SMS-uri personalizate pentru mame, bunică, soție, iubită, prietenă, profesoară sau colegă.

8 Martie este Ziua Internaţională a Femeii, este Ziua Mamei.

Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem în această zi un gând bun către persoanele dragi de sex feminin din viaţa noastră.  Iată mai jos câteva sugestii, mesaje, urări şi sms-uri, care sperăm să vă fie de ajutor în a vă mărturisi iubirea şi ataşamentul faţă de acestea.

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2019: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

MESAJE de 8 MARTIE  pentru mama

“O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie sărbătorită! La mulţi ani, mămico!”

” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să îi iubesc şi pe ceilalţi. La multi ani, mami!”

“Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt astăzi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

“Ziua de 8 Martie îmi dă ocazia să-ţi spun cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. La mulți ani!

Vezi și IDEI de CADOURI de 8 MARTIE: Ce îi poţi dărui persoanei dragi, de Ziua Femeii. Cum alegi florile potrivite

”M-ai iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

“Un gând mărunt, vorbe puține pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

“Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … este mama mea! La mulţi ani!

“Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani!”

“Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru mine, mamă, tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

“Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul corect. Îți multumesc şi te iubim. La multi ani!”

“Mami, te iubesc muuuullt… Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

“Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! Mulțumim pentru tot ce ai facut pentru noi. La mulţi ani”

“Draga mea mămică, O primăvară senină să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.”

“Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, o floare, din suflet şi odată cu atoată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

“Scumpa mea, MAMĂ! Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine mi-ai arătat cum să merg spre mai bine. Îți mulţumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului. Te iubesc, mama.”

“Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port, sigur ai fi nemuritoare!LA MULŢI ANI, scumpa mea  MĂMICĂ!

“Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine. Nu am găsit altceva decât dragostea mea. La Mulţi Ani!””

“Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău.Te iubesc mami și să știi cpă ziua ta, pentru mine, este în fiecare zi!

Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple  viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!”

Citeşte şi URĂRI DE PAŞTE 2019: Mesaje și felicitări de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

MESAJE de 8 MARTIE pentru soţie

“Sunt un bărbat fericit, am trecut împreună prin bune şi rele, tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

“Îţi urez o zi a femeii  în fiecare zi. Îți doresc să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea. La mulţi ani iubito, de Ziua Femeii”

“Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Poți fi un fluture zglobiu. Aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca universul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

“Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta. De atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara. Pentru că acolo eşti tu. Tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”

“Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! La mulți ani, te iubesc!”

”De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”!

MESAJE 8 MARTIE pentru iubită

“Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

“Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!”

“Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

“De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

Mesaje de 8 martie pentru profesoară.

„Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poți să poți să înveți cu înțelepciune și răbdare pe cel ce a venit la tine. Vă mulțumim cu respect, pentru tot ceea ce faceți penntru noi! La multi ani!!!”

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de dragă pentru fiecare dintre noi. 8 MARTIE fericit.”

„Să aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!”

„1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o cea mai iubită profesoară. Vă doresc o zi specială, o primăvară frumoasă, la fel ca dumneavoastră.”

„De 8 martie vă uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Un gând curat și senin ca primăvara!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos.”

„Viața, arta, chiar și energia se declina la feminin. Ideea, ca și lupta și pâinea sunt tot femei. Privind astfel femeile nu mai poți crede în mitul că supraoamenii sunt bărbați (Dum Bunke)”

”Femeia este ca apa. Dacă nu ești atent, îți curge printre degete. Dar dacă reușești să o păstrezi în palmă îți va astâmpăra de fiecare dată setea ( Forener Tyver)”

„La multi ani! și vă doresc să aveți în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucurați!”

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La multi ani!”

 

Mesaje de 8 martie haioase. Texte amuzante și hazlii pentru femei

„Este Ziua Femeii, o perioadă grea pentru orice bărbat de meserie, trebuie să abordăm acest eveniment cu calm, raţiune şi cu multă diplomaţie”

„Sunt veteran în Legiunea Străină şi am luptat 4 ani ca mercenar în Irak și Afganistan, cea mai grea bătălie pentru mine rămâne săptămâna dintre 1 şi 8 Martie… asta se întâmplă în fiecare an”

„De 8 martie nu-ți suna iubitul, s-ar putea să fie cu mine”

„Suntem veriga firului de aţă
A fiecărui lanţ făcut din doi,
E greu cu voi, femeile, în viaţă,
Dar e şi imposibil fără voi”

„Ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Iubire, sănătate şi… parale!”

„Am vrut să-ţi cumpăr flori, dar tu eşti cea mai frumoasă floare, am vrut să-ţi iau ultimul Bugatti din 2019, dar îți dăruiesc inima mea de 8 Martie.”

„Chiar dacă uneori ţăranul roman îşi bate aproape tot anul, femeia, de-o snopeşte, de 8 Martie nu uita că-i ziua ei… că aşa e româneşte”

„La mulţi ani, mămica! Eşti minunată şi știu că meriți tot ce am eu mai de preţ. M-am gândit să-ţi trimit copiii, așa, vreo lună.”

” Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele. Azi o să dau pe facebook mesaje  de 8 Martie, să ştie toată lumea că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani!”

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Hunedoara: Locuinţele şi şcolile din Deva vor avea căldură la parametri normali în cursul serii de joi

Publicat

Cele peste 4.000 de apartamente şi instituţii publice din municipiul Deva vor beneficia de agent termic la parametri normali în cursul serii de joi, după ce Termocentrala Mintia a început să funcţioneze cu cărbunele adus din Valea Jiului.

“Agentul termic va fi livrat în cursul după-amiezei de joi, iar la noapte nu vor mai fi probleme cu căldura şi apa caldă în Deva. Avem un tren de cărbune şi mai aşteptăm încă unul”, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara, Cristian Iştoc.

În ceea ce priveşte discuţiile referitoare la viitorul Complexului Energetic Hunedoara, liderul sindical a menţionat că documentele necesare separării Termocentralei Mintia şi formării unei alte entităţi economice vor trebui să fie gata până la sfârşitul lunii martie.

“La sfârşitul lunii martie va trebui să intrăm în linie dreaptă cu separarea termocentralei. Apoi va trebui să parcurgem doar chestiuni de procedură”, a explicat Iştoc.

El a menţionat că au fost depuse, din nou, actele la Agenţia pentru Protecţia Mediului Hunedoara în vederea obţinerii autorizaţiei integrate de mediu pentru Termocentrala Mintia, după ce o primă documentaţie înaintată de CEH a primit aviz negativ.

Termocentrala Mintia a fost oprită, în urmă cu o săptămână, din cauză că nu mai avea cărbune. Din acest motiv nu a mai putut livra agent termic în Deva, iar peste 4.000 de apartamente şi şcolile au rămas fără căldură. AGERPRES

Citește mai departe

ACTUALITATE

Voiculescu: Indicatorul privind infecţiile cu SARS-CoV-2 va fi calculat de vineri după noile reguli

Publicat

vlad voiculescu

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat că, începând de vineri, indicatorul privind infecţiile cu noul coronavirus va fi calculat “după noile reguli”, adică vor fi incluse şi focarele.

“Conform Hotărârii de Guvern, astăzi trebuia să fie ultima zi în care focarele nu erau incluse. De mâine, cu siguranţă, vedem indicatorul calculat după noile reguli care, de altfel, corespund standardelor internaţionale. Nu este este nicio altă ţară care să calculeze altfel aceşti indicatori decât a stabilit Hotărârea de Guvern de acum două săptămâni”, a afirmat, joi, Voiculescu, la Parlament.

Potrivit acestuia, noua modalitate de calcul este în acord cu standardele internaţionale.

“Regulile rămân exact aceleaşi, indicatorul se calculează un pic diferit. Repet, în acord cu toate standardele internaţionale”, a subliniat ministrul. AGERPRES

Citește mai departe

ACTUALITATE

Comuna Sântana de Mureș va adera la Zona Metropolitană Tîrgu Mureș

Publicat

sursa foto: wikipedia.org

Consilierii județeni din Mureș au aprobat joi aderarea unei noi comune la Zona Metropolitană Tîrgu Mureș.

Potrivit unui comunicat al CJ Mureș, unul dintre proiectele adoptate joi a vizat aprobarea modificării actului constitutiv şi a statutului asociaţiei, care a fost constituită în 2006, prin asocierea a 15 unități administrativ-teritoriale.

„Modificările la Actul Constitutiv și la Statut sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care a fost înființată Asociația și pentru o mai bună funcționare a acesteia, având în vedere modificările legislative intervenite de la înființare, precum și intenția membrilor de a colabora în vederea înfiinţării, organizării, reglementării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a Serviciului de transport public de persoane pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre, precum şi realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal”, a declarat președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc.

Al doilea proiect de hotărâre adoptat de consilieri vizează aderarea comunei Sântana de Mureș la Asociația Zona Metropolitană Târgu Mureș.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cât de eficient s-a dovedit vaccinul Pfizer (studiu)

Publicat

Primul mare studiu efectuat în lumea reală asupra vaccinului Pfizer / BioNTech arată că acesta este extrem de eficient în prevenirea COVID-19, într-un moment important pentru țările care vor să pună capăt restricțiilor și să redeschidă economiile, relatează Reuters.

Până în prezent, cele mai multe date despre eficacitatea vaccinurilor COVID-19 au venit în condiții controlate, în studiile clinice, lăsând un element de incertitudine cu privire la modul în care rezultatele s-ar transpuune în lumea reală.

Cercetările efectuate în Israel au arătat că două doze de vaccin Pfizer au redus cu 94% cazurile de COVID-19 la toate categoriile de vârstă.

Studiul efectuat pe circa 1,2 milioane de persoane a arătat, de asemenea, că o singură doză a fost 57% eficientă pentru protejarea împotriva infecțiilor simptomatice după două săptămâni, potrivit datelor publicate în New England Journal of Medicine.

Rezultatele studiului pentru sunt fost apropiate de cele din studiile clinice de anul trecut, care au constatat că două doze s-au dovedit a fi eficiente în proporție de 95%.

„Am fost surprinși, pentru că ne așteptam ca, în contextul real, în care lanțul de frig nu este menținut perfect și populația este mai în vârstă și mai bolnavă, rezultatele să nu fie la fel de bune pe cât sunt cele din studiile clinice controlate”, a declarat pentru Reuters autorul principal al studiului, Ran Balicer. “Vaccinul a funcționat la fel de bine în lumea reală”.

Studiul sugerează, de asemenea, că vaccinul, dezvoltat de Pfizer și BioNTech este eficient împotriva variantei de coronavirus identificată în Marea Britanie. Cercetătorii au spus că nu pot oferi un nivel specific de eficacitate, dar varianta era versiunea dominantă a virusului în Israel la momentul studiului.

Cercetarea nu indică modul în careacționează vaccinul împotriva unei alte variante, acum dominantă în Africa de Sud.

Din cele nouă milioane de locuitori din Israel, aproape jumătate au primit o primă doză, iar o treime au primit ambele doze de când a început vaccinarea, pe 19 decembrie.

Studiul a examinat aproximativ 600.000 de persoane vaccinate în raport cu un grup de control de aceeași dimensiune de persoane nevaccinate. din Israel, au împărtășit în ultimele săptămâni mai multe studii care arată că vaccinul este eficient.

Sursa: Mediafax

Citește mai departe