Connect with us

ACTUALITATE

Mesaje de Florii. Trimite-le ”florilor” dragi din viața ta cele mai frumoase mesaje și urări

Publicat

flori

MESAJE de FLORII 2019: Creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile în data de 21 Aprilie 2019 . Sărbătoarea Floriilor semnifică Intrarea Domnului în Ierusalim. Numită şi Duminica Floriilor, această zi este începutul sărbătorilor pascale şi se prăznuieşte cu o săptămână înainte de Paşte.

Iată cele mai frumoase mesaje și urări de Florii pe care le poți trimite sărbătoriților și, în special, sărbătoritelor:

De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug. La mulți ani!

Citește și Mesaje de Crăciun. Felicitări și urări la Sărbătoarea Nașterii Domnului

Florii alese și zile senine, Săptămâna Patimilor să te țină în leagăn de flori și în lumina cea curată a lui Dumnezeu.

Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!

Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”

Nicio floare nu se compară cu frumuseţea ta! La Mulţi Ani

Totul pe lume se schimbă. Doar florile se deschid în fiecare primavara… La mulți ani!

Fie că pe oriunde ai merge, trandafiri să-ți răsară în cale și garoafe să-ți rămână în urmă. La mulți ani de Florii!

Vezi și Felicitări de FLORII 2019: Idei de urări pentru cei care poartă nume de flori. Mesaje frumoase în zi de sărbătoare

Eşti cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! La Mulţi Ani!

Să primești flori de ziua ta, să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar niciuna nu se compară cu tine! Ești cea mai frumoasă floare a mea! La mulți ani!

De ziua ta, frumoasă floare, să zâmbești, să spui ce vrei, să râzi cu gura până la urechi, să iubești, să fii fericită și împlinită. La mulți ani!

Mireasma Floriilor să-ți intre în casă cu mult belșug și spor în toate! La mulți ani!

 E timpul să renastem odată cu Primăvara, e timpul să spunem ”La Mulți Ani!” celei mai frumoase flori din viața noastră!

Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta, în parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de Florii!

Draga mea, ocupi un loc special în peisajul admirabil al primăverii precum și în sufletul meu. Ești specială și unică! La mulți ani de Florii!

Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine! La Mulţi Ani!

Pentru că ești minunată, toate florile din lume îți urează ”La mulți ani!”.

Drumul vieții tale să fie presărat cu flori: ghiocei că să îți păstrezi sufletul tânăr și curat, trandafiri că să fii veșnic iubită și margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești! La mulți ani!

Florii alese și zile senine, Săptămâna Patimilor să te țină în leagăn de flori și lumina curată dumnezeiască!

Citeşte şi Sfinţii Constantin şi Elena: MESAJE, URĂRI şi idei de FELICITĂRI pentru prieteni, colegi, cunoscuţi sau familie

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Iarba verde de acasă. Din 22 august, „U” REVINE pe Cluj Arena

Publicat

cluj arena gazon 3 e1660803446507.jpeg

După un „exod” de câteva săptămâni la Mediaș, „U” se întoarce la „iarba verde de acasă”. Care, fie vorba-ntre noi, nu mai e chiar atât de verde. Gazonul a început să „respire” după Untold dar mai are până să-și revină de tot.

Luni, 22 august, „U” va juca pentru prima dată acasă în acest sezon. Meciul din etapa a 6-a a Superligii cu cei de la Sepsi OSK va începe la ora 17.

„Așteptarea a luat sfârșit!
Ne întoarcem pe Cluj Arena la meciul cu Sepsi OSK. Ia-ți bilet și hai pe stadion să cântăm din toată inima pentru Universitatea!”, scrie pe pagina de Facebook a…
Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ANI: Secretarul comunei Pianu, Camelia Catargiu, în conflict de interese. I se reproșează o semnătură

Publicat

agentia nationala de integritate 1.jpg

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă în cazul a 4 persoane, anunță instituția. 

Printre acestea se află și Camelia Cristina Catargiu, secretar al Comunei Pianu, județul Alba, căreia i se reproșează un conflict de interese administrativ.

”În perioada exercitării funcției, a contrasemnat în calitate de secretar, Dispoziția din data de 09 decembrie 2020 privind constituirea comisiei de concurs și a comisiei de soluționare a eventualelor contestații la concursul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. PELERINAJ la Medjugorje organizat de la Cluj. Aici s-a arătat Fecioara Maria în 1981. Cuvintele MAICII DOMNULUI

Publicat

pele 3.jpg

Credincioșii din Cluj și nu numai se pot înscrie la un pelerinaj la Medjugorje (Bosmia-Herțegovina) în perioada 23 octombrie – 29 octombrie 2022, orășelul în care s-a arătat Fecioara Maria în anul 1981. 

Vino să simți că Iubirea Fecioarei Maria este vindecătoare! Vino să vezi cât de frumos e ținutul în care oamenii se roagă împreună, învață împreună, cântă împreună, meditează împreună la Cuvântul Domnului pentru a-L împlini împreună.

Țelurile spirituale ale acestui pelerinaj sunt: bucuria de a participa la programul propus de parohia din Medjugoje: bucuria de a ne ruga rugăciunea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Myanmar va importa petrol rusesc

Publicat

petrol gaze sonda 1024x576 590x354

Myanmar, țară condusă de militari, intenționează să importe petrol rusesc pentru a atenua îngrijorările legate de aprovizionare și de creșterea prețurilor, a declarat un purtător de cuvânt al juntei. Este cea mai recentă țară în curs de dezvoltare care face acest lucru pe fondul crizei energetice.

Țara din sud-estul Asiei a menținut legături de prietenie cu Rusia, chiar dacă ambele rămân sub o serie de sancțiuni din partea țărilor occidentale – Myanmar pentru o lovitură de stat militară care a răsturnat un guvern ales anul trecut, iar Rusia pentru invazia sa în Ucraina.

Rusia caută noi clienți pentru energie, deoarece cea mai mare destinație a exporturilor sale, Europa, va impune un embargo asupra petrolului rusesc în etape în cursul acestui an, relatează Reuters.

„Am primit permisiunea de a importa benzină din Rusia”, a declarat purtătorul de cuvânt militar Zaw Min Tun în timpul unei conferințe de presă miercuri, adăugând că aceasta a fost favorizată pentru „calitatea și costul său scăzut”.

Transporturile de păcură ar urma să înceapă să sosească din septembrie, potrivit presei.

Zaw Min Tun a declarat că șeful juntei, Min Aung Hlaing, a discutat despre petrol și gaze în timpul unei călătorii în Rusia luna trecută.

 

Myanmar va importa petrol rusesc: Myanmar își importă acum combustibilul prin Singapore.

 

 

Myanmar își importă acum combustibilul prin Singapore.

Myanmar ar lua în considerare explorarea comună a petrolului în Myanmar cu Rusia și China, a spus el.

Armata a înființat un comitet de achiziție de petrol rusesc condus de un aliat apropiat al lui Min Aung Hlaing pentru a supraveghea cumpărarea, importul și transportul de combustibil la prețuri rezonabile, în funcție de nevoile Myanmarului, potrivit unei declarații publicate miercuri într-un ziar de stat.

Pe lângă turbulențele politice și tulburările civile, Myanmar a fost puternic afectat de prețurile ridicate ale combustibililor și de întreruperile de energie electrică, ceea ce a determinat conducerea sa militară să apeleze la importurile de păcură care poate fi utilizată în centralele electrice.

Prețul benzinei a crescut cu aproximativ 350% de la lovitura de stat din februarie anul trecut, ajungând la 2.300-2.700 kyat (aproximativ 1 dolar) pe litru.

Myanmar va importa petrol rusesc: stațiile de benzină au fost închise

În ultima săptămână, stațiile de benzină au fost închise în diferite părți ale țării din cauza penuriei, potrivit rapoartelor mass-media.

Rusia este, de asemenea, un furnizor important de arme pentru armata din Myanmar. MEDIAFAX

Citește mai departe