Connect with us

EVENIMENT

Mesaje haioase de Anul Nou 2020: Urări care să îi bucure pe cei dragi și să-i facă să intre în noul an cu zâmbetul pe buze

Publicat

La cumpăna dintre ani, iată câteva mesaje de Anul Nou haioase, care să îi bucure pe cei dragi. Haideți să punem punct anului 2019 cu zâmbetul pe buze și tot așa să imbrățișăm noul an care bate la ușă.

Îţi doresc să ai duminici dulci, luni luminoase, marţi minunate, miercuri magnifice, joi jucăuşe, vineri voioase, sâmbete superbe şi un An Nou Excelent!

Citește și MESAJE DE ANUL NOU 2020: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2020

În anul ce vine, să fim mai buni, mai iertători. Dacă ți-am greșit vreodată, dă-mi o șansă… de a-ți greși din nou. Un An Nou fericit!

La mulți ani! Fie ca noul an să reflecte adevărata ta imagine în oglindă și să-ți faci în sfârșit abonament la sală!

Aho, aho, prieten bun care stai on-line acum. Ia opreşte-te din scris şi-ascultă ce-am de zis! N-am intrat să te stresez, am intrat să îţi urez „La mulţi ani şi fericire, liste de id-uri pline”!

Ajunul de Anul Nou a sosit! În sfârșit putem să bem șampanie în public fără ca nimeni să sune la poliție!

În 2019 au fost momente în care te-am deranjat, te-am făcut să suferi, te-am supărat, te-am enervat, te-am făcut să urli de frustrare… Iar astăzi vreau doar să-ţi spun… că am de gând să continui şi în 2020!

Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cocoşu-i fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă! La Multi Ani, 2020!

Grăbește-te să îți scrii listuța cu promisiuni pentru noul an, mai ai câteva ore! Nu te îngrijora, ai timp apoi tot anul să găsești scuze ca să nu le respecți. La mulți ani!

Fie ca în anul ce vine să ai o viață mai bună! Tot ce îți rămâne de făcut este să găsești pe cineva dispus sa ți-o dea pe a lui în schimb. Succes! La mulți ani!

Fără tine, viața mea ar fi goală! Însă trebuie să recunosc că aș avea contul bancar plin. La multi ani!

Bate-n ușă, bate-n geam. Cine este? Noul An! La multi ani!

Spune anului ce vine,
Să-ţi aducă numai bine…
Şi mai spune-i să îţi dea,
Tot ce vrea inima ta…
Sănătate şi mulţi bani
„La Anu’ şi La Mulţi Ani!”

Se spune că așa cum petreci ultima zi din an, așa vei fi în Noul An. Veselia petrecerii de Revelion să te însoțească și în 2020 (ai grijă la mahmureală!). La mulți ani!

Bucuria vine din lucruri mărunte, însă cum te poate bucura un cont bancar cu cifre mici? La mulți ani, să ne trăiți!

Ca să fii fericit în anul ce vine, declară război petrecerilor târzii și fă pace cu vecinii. Nu invers, că mereu le încurci! La mulți ani!

De Anul Nou, îți doresc să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierți mult mai ușor, să muncești cu mai mult spor! La mulți ani!

Sper ca în anul ce vine să faci multe greșeli! Pentru că din greșeli înveți și devii mai înțelept și mai puternic. La mulți ani!

Vă doresc s-aveţi de toate:
Mult belşug în casă
Pâine mai gustoasă,
Datorii puţine
În anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat
Bucurie, gând curat,
Din a voastră casă
Binele să nu mai iasă.

De Anul Nou, nu îți mai urez să ai mult succes și prosperitate, te-ai bucurat din plin de ele în anul care a trecut! Ar trebui să fie ale mele anul acesta!

Vă doresc de 2020 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizari, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2020 plin!

Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!

Să aveţi parte de tot ce aveţi şi mai vreţi,
De tot ce nu aveţi şi vă doriţi,
De tot ce vă lipseşte şi nu ştiţi.
Un an nou fericit !
Mulţi ani cu sănătate !

Să crezi mai mult în tine, Să ai parte de iubire, Să ierţi mult mai uşor, Să munceşti cu mai mult spor! Bucură-te de viaţă! La mulţi ani!

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Admitere în școlile de Poliție 2024: Au început înscrierile. Toate informațiile legate de etape și proceuri

Publicat

admitere în școlile de poliție 2024: au început înscrierile. toate

Admitere în școlile de Poliție 2024: În perioada aprilie – iulie 2024, se organizează o nouă sesiune de admitere în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române.

Este vorba despre Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și despre Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca, pentru formarea agenților de poliție.

Recrutarea candidaţilor se realizează în raport de oferta educaţională prevăzută la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VINOVAT de poluarea de pe Someș, un autotren parcat în spatele Sălii Polivalente Cluj-Napoca. Apele Române continuă intervenția

Publicat

poluare 2 1.jpg

Apele Române acționează, în continuare, pentru limitarea poluării de pe Someșul Mic, în Cluj-Napoca. Sursa acesteia se pare a fi un autotren parcat în spatele Sălii Polivalente.

„Specialiștii Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Cluj intervin în continuare pentru limitarea efectelor poluării râului Someșul Mic.

Astfel, aceștia au suplimentat materialul absorbant. Totodată, utilizează și spill sorb, absorbant natural şi biodegradabil pentru reținerea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Echipa Rotar și-a depus candidatura pentru Blaj. Cine se află pe lista PNL, pentru viitorul consiliu local

Publicat

echipa rotar și a depus candidatura pentru blaj. cine se află

Echipa Rotar și-a depus candidatura pentru Blaj: Primarul din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar și-a depus miercuri, la Biroul Electoral de Circumscripție al municipiului, candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului și, de asemenea, lista de candidați ai partidului pentru viitorul Consiliu Local.

”Ca de obicei, suntem primii! Pentru viitorul mandat propun blăjenilor o echipă sudată, bine pregătită, oameni cu abilități dovedite în administrație și cu o atitudine…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Directorul general: „depinde când ne intră banii în conturi”

Publicat

poşta română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. directorul

Poşta Română poate distribui pensiile înainte de sărbătorile pascale. Procesul depinde de data la care compania primeşte banii, a declarat, miercuri, directorul general al operatorului poştal de stat, Valentin Ştefan.

„Răspunsul scurt este <da, până de sărbători putem livra pensiile>. Acum să vă dau câteva detalii. Data de 2 mai este zi lucrătoare. În companie vom lucra.

Citește și Pensiile ar putea fi virate înainte de sărbători. Când intră pensiile pe luna mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe