Connect with us

EVENIMENT

Mesajul șefei ISJ Cluj pentru cei care dau Bac-ul: Să vă concentrați pe citirea cu atenție a subiectelor și pe rezolvarea lor

Publicat

baca.jpg

Șeful ISJ Cluj, Marinela Marc, a transmis un mesaj tuturor absolvenților de liceu care vor susține luni prima probă scrisă din cadrul Examenului Național de Bacalaureat acesta fiind unul de încurajare, de abordare cu responsabilitate a acestui examen al maturității, singurul care permite accesul real spre desăvârșirea studiilor în mediul academic, ceea ce crește șansele integrării cu succes pe piața muncii.

”Noi, cadrele didactice, suntem alături de ei și îi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cu cât se închiriază o garsonieră sau un apartament în Cluj? Chirii ce le depășesc pe cele din Capitală

Publicat

blocuri reabilitare termica 3.jpg

Chiriile din Cluj-Napoca rămân în topul celor mai mari din țară. Multe proprietăți se închiriază chiar mai scump ca în București.

Garsonierele și apartamentele cu 2 camere din Cluj-Napoca se închiriază, la ora actuală, cu prețuri mai mari decât în Capitală, arată o analiză Imobiliare.ro. Este vorba despre o medie de 350 euro/lună în cazul garsonierelor și de 550 euro/lună în cazul locuințelor cu 2 camere.

Chiriile sunt în creștere

Sumele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în luna iulie 2024: zile toride și perioade cu furtuni sau ploi torențiale. Prognoza ANM actualizată pe 4 săptămâni

Publicat

vremea în alba, în săptămâna 6 12 mai. două zile calde,

Vremea în luna iulie 2024: Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza de vreme pe patru săptămâni, până în 29 iulie. După episodul de vreme mai rece din această săptămână, temperaturile vor urca din nou la valori mai ridicate decât de obicei.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Cât de grele au fost subiectele la Matematică și Istorie – Bacalaureat 2024. Ce spun absolvenții de liceu din Alba Iulia

Publicat

video: cât de grele au fost subiectele la matematică și

Bacalaureat 2024: Absolvenții de liceu au finalizat susținerea probei obligatorii – Matematică sau Istorie – marți, în jurul orei 12.00. La Alba Iulia, candidații au vorbit cu reporterul Alba24 despre nivelul de dificultate al subiectelor și ce așteptări au privind rezultatele la examen.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Director Colegiul Anghel Saligny Cluj, despre cărțile aruncate la gunoi: Sunt casate de 10 ani, reprezintă risc biologic

Publicat

carti vechi.jpg

Cărțile aruncate la gunoi la Colegiul Tehnologic Anghel Saligny din Cluj-Napoca sunt casate din anul 2014, uzate și cu acarieni, spune directoarea unității de învățământ, Ana Maria Mateuț.

Chiar dacă imaginea cu cărțile din container a suscitat comentarii aprinse în spațiul public, aceasta spune că nu mai pot fi împrumutate la copii și că prezintă risc biologic.

Director Colegiul Anghel Saligny Cluj, despre cărțile aruncate la gunoi: Sunt casate de 10…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe