Connect with us

EVENIMENT

Mesajul sfâșietor al adjunctului Poliției Județului Olt, după înmormântarea fiului său. Marius Rădoi a murit în urma unui teribil accident

Publicat

Adjunctul IPJ Olt, Cristinel Rădoi, a transmis un mesaj la o zi după înmormântarea fiului său, Marius Rădoi, decedat la 19 ani în accident de mașină. „Nu mi-am dat seama cât de mult este iubit”, a scris tatăl fostului campion balcanic la tenis de masă.

Tatăl sportivului Marius Rădoi a postat pe contul de Facebook al băiatului de 19 ani un mesaj în care le mulţumeşte celor care i-au fost alături şi mărturiseşte că acum realizează cât de iubit a fost fiul său  de către cei din jur.

„Sunt tatăl lui Marius! Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni, niciodată!!! Nu există cuvinte de preţuire pentru dumneavoastră, oameni frumoşi, cei care l-aţi cunoscut, aţi fost alături de copilul meu în timpul vieţii, dar şi pentru ultima oară!!!”, a transmis tatăl lui Marius Rădoi pe Facebook.

„Nu mi-am dat seama cât de mult este iubit!!! Pentru mine, ziua de 2 decembrie nu mai există!!! Doamne, Dumnezeule mare, te rog să ai grijă de Mariusică, acolo unde l-ai luat, iar mie dă-mi putere ca împreună cu sprijinul moral al dumneavoastră să trec peste cumplita tragedie!!!”

Marius Rădoi- accident teribil pe E 574

Campionul multiplu la tenis de masă Marius Rădoi, fiul adjunctului IPJ Olt, Cristian Rădoi de 20 de ani, a încetat din viaţă, joi noaptea, în urma unui accident rutier.

Accidentul s-a petrecut în 2 decembrie, la ora 22.00, pe drumul european E 574, în zona localității Negreni. Tânărul în vârstă de 20 de ani, olimpic la tenis de masă, era singur în autoturism.

Fiul adjunctului IPJ Olt Cristian Rădoi a derapat cu autovehiculul într-o curbă şi a lovit un cap de pod, iar rănile i-au fost fatale.

Impactul a fost nimicitor, tânărul, proaspăt student, pierzându-şi viaţa. Eforturile echipajelor de prim ajutor şi ulterior ale medicilor de la spital au fost zadarnice.

Cel care l-a scos din mașină a fost chiar tatăl său

Comisarul şef Rădoi participa la o acţiune alături de şeful Serviciului Poliţie Rutieră, Cristian Tiţa, când poliţiştii au primit apelul că un accident rutier s-a petrecut pe DN 65, la Negreni. Rădoi şi Tiţa au fost cei care l-au scos pe Marius din maşină, până la intervenţia serviciilor de salvare şi pompieri.

Accident Marius Rădoi : Mesajul Federației Române de Tenis de Masă

„O veste tristă şi aproape incredibilă a făcut, în această dimineaţă, înconjurul lumii tenisului de masă românesc.

La numai 19 ani, Marius Rădoi şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină. Marius a fost legitimat la CSM Slatina, iar din vară se transferase la CSM 2007 Focşani.

Transmitem condoleanţe familiei îndoliate şi păstrăm un moment de reculegere în amintirea lui Marius”, a transmis FR Tenis de Masă

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Construirea unui nou cimitir la Alba Iulia. Ce capacitate va avea și cât va costa. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

construirea unui nou cimitir la alba iulia. ce capacitate va

Construirea unui nou cimitir la Alba Iulia. Reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia au solicitat recent Agenției pentru Protecția Mediului Alba emiterea acordului de mediu pentru un proiect ce vizează înființarea unui nou cimitir municipal, pe un teren cu o suprafață de peste 4 hectare, aflat în zona cartierului Bărăbanț. Potrivit documentației, noul cimitir va avea o capacitate de peste 10.000 de locuri de înhumare. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Sfântul Gheorghe, purtătorul de biruință, sărbătorit de Biserică în 23 aprilie. Semnificații pentru credincioși

Publicat

video: sfântul gheorghe, purtătorul de biruință, sărbătorit de biserică în

Sfântul Gheorghe: purtătorul de biruință, este sărbătorit de Biserică în 23 aprilie. Această sărbătoare aduce în atenția credincioșilor o serie de semnificații din viața sfântului.

Este unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului. De asemenea, este considerat patronul spiritual al militarilor din forţele terestre.

Sfântul Gheorghe, a fost fiu de părinţi creştini vestiţi. A învăţat buna credinţă din copilărie. Tatăl său a fost omorât pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lansare de carte Gaudeamus Cluj. „Despre iubire ca fapt divers. În sala pașilor pierduți”, autori Daniela și Felix Ostrovschi

Publicat

felix 1.jpg

O nouă carte aparținând istoricului Felix Ostrovschi va fi lansată în cadrul Târgului de Carte „Gaudeamus” din Cluj-Napoca, în ziua de joi, 25 aprilie, la ora 15.

Deja suntem familiarizați cu modul de abordare a recuperării trecutului de către istoricul Felix Ostrovschi care ne-a convins, de altfel, prin cele trei volume deja publicate, „Faptul divers în Clujul interbelic”, „Cartierele Clujului în anul 1937” și „Vremea vremurilor. Oameni sub povara…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șapte elevi de la Liceul de Arte din Alba Iulia au obținut premii importante la Olimpiada națională de interpretare 2024

Publicat

Șapte elevi de la liceul de arte din alba iulia

Șapte elevi de la Liceul de Arte din Alba Iulia au obținut premii importante la Olimpiada națională de interpretare și studii teoretice muzicale din anul 2024. Aceștia au participat la faza națională de la Craiova, în perioada 17-21 aprilie.

Rezultatele obținute de elevii Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia au fost prezentate de reprezentanții unității de învățământ.

Este vorba despre Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală, Vocală și Studii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe