Connect with us

EVENIMENT

Metoda ‘ACCIDENTUL’ lovește la Sibiu: Bărbat sub control judiciar după ce a înşelat cu 30.000 lei o femeie

Publicat

bani lei

Un bărbat de 32 de ani a fost pus sub control judiciar după ce a înşelat o femeie cu suma de 30.000 de lei, prin metoda „accidentul”, informează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

„La data de 15 aprilie, o femeie din municipiul Sibiu a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu cu privire la faptul că, în urma unui apel telefonic prin care era anunţată de implicarea fiului său într-un accident, i-a dat unei persoane necunoscute 30.000 de lei. Din păcate, scenariul deşi uşor ‘îmbunătăţit’ de cei certaţi cu legea este pe tiparul cunoscut. La data de 15.04.2021, femeia, în vârstă de 70 de ani, a fost apelată telefonic de către persoane necunoscute, care au pretins a fi medici, şi informată cu privire la faptul că fiul său a suferit un accident, ar fi căzut de pe o scară, iar pentru a nu rămâne cu sechele grave (paralizie) este necesară o intervenţie chirurgicală de urgenţă, ale cărei costuri, în valoare de 30.000 de lei, trebuie suportate de către familie. Astfel, la imobilul victimei s-a prezentat un bărbat căreia victima i-a dat suma de 30.000 de lei”, a precizat IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, bărbatul acuzat de înşelăciune este domiciliat în municipiul Sibiu.

„La data de 23 aprilie, împotriva suspectului poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. La data de 24 aprilie, a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu care a dispus cercetarea sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Dan Tanasă (AUR): ”Propaganda PSD – PNL ne spune zilnic că nu ne dăm seama cât de bine trăim… Niște ipocriți!”

Publicat

dan tanasa 1213.jpeg

”Miniștrii guvernării antinaționale PSD – PNL, în frunte cu prim-ministru Marcel Ciolacu, și-au abandonat îndatoririle și munca în folosul cetățeanului. Ei au devenit marionetele consultanților electorali străini, în goana după voturi”, sușține Dan Tanasă de la AUR.

Luni guvernanții au primit instrucțiuni de la consultanții străini să iasă fiecare cu câte un subiect de propagandă, ca să îi mintă pe români.

Premierul Marcel Ciolacu a trimis…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Creatoarea de modă Irina Schrotter, Doctor Honoris Causa al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca

Publicat

dhc 5 scaled e1713360490494.jpg

Astăzi, 17 aprilie 2024, Universitatea de Artă și Design din Cluj Napoca a celebrat conferirea titlului de Doctor Honoris Causa doamnei Irina Schrotter, președinte al Federației Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), inițiator și organizator al festivalului Romanian Creative Week Iași, proprietar al brandului internațional de modă irina schrotter.

„Prin acordarea acestei distincții, Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca recunoaște contribuția…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Efectele consumului exagerat de fast-food asupra sănătății. Calorii, grăsimi și zahăr cu impact asupra copiilor și adolescenților

Publicat

efectele consumului exagerat de fast food asupra sănătății. calorii, grăsimi și

Efectele consumului exagerat de fast-food: Consumul de mâncare de acest tip poate avea numeroase efecte negative asupra sănătății și bunăstării unei persoane, arată o serie de studii realizate recent la nivel european.

Fast food-ul este adesea bogat în calorii, grăsimi saturate, zahăr și sodiu, iar consumul frecvent poate duce la creșterea în greutate și, ulterior, la obezitate.

Obezitatea este asociată cu riscul crescut de boli de inimă, diabet de tip 2, afecțiuni ale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Din spatele cortinei. Cu ocazia Anului PUCCINI, Opera Română clujeană pune în scenă piesa “Tosca”

Publicat

opera e1585817587946.jpg

Opera Națională Română Cluj-Napoca a prezentat, miercuri, într-o conferință de presă, detalii despre premiera operei “Tosca”, cât și despre concursul “Verum Solitus”.

Pentru a celebra Anul Puccini în România, Opera Națională Română în parteneriat cu Institutul Cultural Italian, Ambasada Italiei și Artexim, pune în scenă celebra operă “Tosca”. Premiera are loc în două reprezentații, sâmbătă, 20 aprilie și duminică, 21 aprilie, la ora…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe