Connect with us

EVENIMENT

Mii de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră din Giurgiu

Publicat

tigari de contrabanda 3

Peste 7.000 de pachete de țigări de contrabandă în valoade de 186.000 lei, au fost descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni. Țigările erau ascunse în genți de voiaj, în două autoturisme conduse de cetățeni bulgari.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, polițiștii giurgiuveni au descoperit, în urma unor controale efectuate asupra a două mijloace de transport, cantitatea totală de 7.476 pachete de țigarete, ascunse și nedeclarate.

tigari de contrabanda 2

Țigările au fost găsite în timpul controalelor care au avut loc în ultimele 24 de ore în Giurgiu și la punctul de trecere a frontierei.

Polițiștii de frontieră au descoperit, în urma controalelor efectuate asupra a două mijloace de transport, ascunse și nedeclarate, în diferite genți de voiaj, cantitatea totală de 7.476 pachete de țigarete inscripționate cu nume diferite de mărci.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că țigaretele aparţineau unor cetăţeni bulgari, în vârstă de 33 respectiv 47 de ani, care nu deţineau documente de provenienţă pentru aceste produse”, a precizat sursa citată.

tigari de contrabanda 1

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 186.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiștii de frontieră.

De asemenea, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, conform art. 452 din Legea 227/2015.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Claudiu Târziu (AUR): „Iohannis trebuie să dea socoteală în fața Parlamentului și a românilor”

Publicat

claudiu tarziu.png

Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, europarlamentarul Claudiu Târziu, solicită președintelui Klaus Iohannis să se prezinte cât mai repede în fața Parlamentului pentru a explica condițiile pe care le-a acceptat, ca urmare a donării sistemului Patriot către Ucraina.

„Președintele Iohannis trebuie să răspundă neîntârziat în fața Parlamentului de la București la trei întrebări:

Cu ce mandat a acceptat un…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FCSB – „U” Cluj, 1-1. Clujenii se întorc din nou cu punct de la bucureșteni

Publicat

u cluj e1720894993221.jpg

Universitatea Cluj a întâlnit în prima etapă a Superligii 2024-2025 pe FCSB, în deplasare. Clujenii au fost printre cei mai activi la transferuri în perioada de vară. După o partidă bună făcută de clujeni, aceștia se întorc din nou cu un punct obținut în fața bucureștenilor. FCSB – „U” Cluj, 1-1. Au înscris Musi (min.51), respectiv Nistor (min.57, pen.).

Echipe de start:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut –…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cu ce mijloc de transport ajungi cel mai ușor la Electric Castle, în funcție de zi și de oră?

Publicat

ansamblu electriccastle scaled.jpg

Au mai rămas doar patru zile până la deschiderea porților ediției cu numărul 10 a festivalului Electric Castle. Organizatorii anunță care sunt cele mai ușoare modalități de a ajunge la festival, în funcție de ziuă și oră.

Festivalul Electric Castle se află la aproximativ 30 de kilometri de Cluj-Napoca, în satul Bonțida. Participanții pot ajunge la festival cu trenul (trenurile EC sau CFR Călători), cu autobuzul sau cu mașina.

Cum ajungi cel mai ușor la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O remorcă – generator s-a răsturnat pe calea ferată, la Valea Lungă. Traficul feroviar a fost restricționat 

Publicat

politie e1556619188358.jpg

O remorcă – generator s-a răsturnat pe calea ferată, la Valea Lungă. Traficul feroviar a fost restricționat, a transmis ISU Alba. 

La fața locului a fost trimisă o autoutilitară de intervenție.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe