Connect with us

ACTUALITATE

Militari români în premieră la NATO Virginia International Tattoo. Tema din 2019 – ‘Salutăm femeia militar

Publicat

Detaşamentul Drill Team al Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” va participa la Festivalul NATO Virginia International Tattoo, care va avea loc în perioada 25 – 28 aprilie, în Norfolk, Statele Unite ale Americii, informează MApN, într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Militarii români participă în premieră la acest eveniment, la care iau parte, de asemenea, detaşamente ale armatelor din Australia, Canada, Elveţia, Franţa, Iordania, Regatul Unit al Marii Britanii şi SUA.

„Participarea la acest eveniment vine ca răspuns la invitaţia primită din partea organizatorilor acestui festival de tradiţie în domeniu şi reprezintă o premieră pentru Armata României, precum şi o reafirmare a bunelor relaţii stabilite cu Partenerul strategic în Alianţa Nord-Atlantică. Tema din acest an a festivalului este „Salutăm femeia militar”, iar detaşamentul Drill Team românesc se numără printre puţinele, la nivel mondial, care are în componenţă militari femei”, precizează MApN.

Miercuri, începând cu ora 12,00, militarii din detaşamentul Drill Team vor efectua un antrenament general.

Pe timpul prezenţei în Statele Unite, militarii români vor participa şi la alte activităţi ce se vor organiza cu ocazia sărbătoririi a 70 de ani de la înfiinţarea NATO. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO. Moș Nicolae a CĂLĂTORIT cu autobuzele școlare din Cluj-Napoca. Peste 750 de copii au avut parte de SURPRIZE

Publicat

mos nicolae 2 e1670335468712.jpg

După ce, cu o seară înainte, în ajun, copiii și-au lustruit ghetuțele pentru ca Moș Nicolae să le umple cu cadouri ori, poate și cu câte o nuielușă, dimineața zilei de marți le-a mai oferit acestora un prilej de bucurie.

mos nicolae 1

De ziua Sfântului Nicolae, peste 750 de copii care au călătorit spre cursuri cu autobuzele școlare au avut parte de o surpriză plăcută. Moș Nicolae a fost prezent în mijlocul lor și le-a oferit dulciuri cu ajutorul Poliției Locale.

Sursa: Primăria Cluj

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Marea Britanie aprobă vaccinul Pfizer/BioNTech pentru copiii cu vârste între 6 luni şi 4 ani

Publicat

syringe inserted into a vaccine vial
Arhivă foto

Agenţia de reglementare în domeniul medicamentelor din Marea Britanie (MHRA) a anunţat marţi că autorizarează utilizarea unei versiuni a vaccinului anti-COVID-19 produs de Pfizer şi BioNTech pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 luni şi 4 ani, relatează Reuters.

Dacă vaccinul va fi în cele din urmă folosit la această grupă de vârstă depinde de o recomandare din partea Comitetului Mixt pentru Vaccinare şi Imunizare (JCVI) din Marea Britanie, care oferă recomandări în legătură cu serurile care pot fi utilizate în cadrul programului naţional de vaccinare.

Avizul Agenţiei de reglementare în domeniul medicamentelor din Marea Britanie se bazează pe date provenite de la un studiu clinic în desfăşurare, cu 4.526 de participanţi. Agerpres

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. 140 de voluntari de la Ambulanţa Cluj, pregătiţi să ne salveze vieţile. Mesaje emoţionante

Publicat

voluntari ambulanta.jpg

5 decembrie este Ziua Voluntariatului, şi tot mai mulţi tineri clujeni au ales să fie şi ei voluntari, în slujba comunităţii. Printre voluntarii clujeni se numără şi 140 care activează zi de zi în cadrul Serviciului de Ambulanţă Cluj, gata în orice moment să intervină, alături de colegii lor, pentru a salva vieţile semenilor.

140 de voluntari de la Ambulanţa Cluj, pregătiţi să ne salveze vieţile

5 Decembrie – Ziua Internațională a Voluntariatului.

Ziua voluntariatului este sărbătorită și de Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj deoarece încă din anii 2008 voluntarii sunt…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. Unde-s mulți, PUTEREA crește! Uniți, învingem nesimțirea. Ce-au făcut câțiva clujeni cu o mașină parcată AIUREA

Publicat

masina.jpg

Problema locurilor de parcare este una reală în Cluj-Napoca. Invers proporțional cu numărul acestora a crescut și nesimțirea unor șoferi, care-și lasă mașinile care pe unde apucă, fără a mai ține cont că blochează pe cineva sau încurcă traficul.

Într-o asemenea situație, mai mulți clujeni au pus mână de la mână și, după ce au legănat-o puțin ca s-o adoarmă, au luat pe sus mașina parcată în mijlocul drumului și au mutat-o lângă trotuar.


„Momentu ăla când nu răspunzi la telefon dar îți mută cineva mașina 🤣🤣🤣🤣”, a comentat cel care a postat filmarea.

Ultimele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe