Connect with us

ACTUALITATE

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Czeke Attila, ajunge vineri la Botoșani

Publicat

ministru11.jpg

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Czeke Attila, va efectua o vizită oficială la finele acestei săptămâni, vineri, în județul Botoșani.

Cancelaria Prefectului județului Botoșani a anunțat în această seară programul complet al vizitei, program care ar putea suferi totuși mici modificări.

Vineri, 14. 01.2022, între orele 08.00-09.00, ministrul va avea o întâlnire de lucru cu prefectul județului, dl Dan Nechifor, președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, dar și cu primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Imediat după aceasta, ministrul va avea o întâlnire de lucru cu reprezentații unităților administrativ- Teritoriale din județul Botoșani, întâlnire care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Începând de la orele 11.00, acesta va vizita mai multe investiții derulate în municipiul Botoșani, respectiv la Spitalul Județean de Urgență “Mavromati”-Ambulatoriul de Specialitate, unde s-a făcut u investiție în valoare 64.006,547 mii lei, stadiul 2% faza SF, iar apoi la Stadionul Municipal, unde există un proiect depus la CNI.

După o conferință de presă care va avea loc la orele amiezii, ministrul se va deplasa în orașul Săveni la obiectivul de investiții Liceul “Dr. Mihai Ciucă”, realizat prin PNDL 2, dar și la Complexul Sportiv (CNI).

Însoțit de oficialități, acesta se va deplasa și în Darabani, pentru a vedea stadiului la obiectivelor de investiții la Liceul “Dimitrie Cantemir” (PNDL 2), dar și la Dorohoi, pentru a vedea obiectivul de investiții de la Colegiul Național “Grigore Ghica” (PNDL 2), dar și la Bazinul didactic de înot (CNI)

De asemenea, ministrul se va deplasa și în orașul Bucecea pentru a vizita Baza Sportivă Tip 1, investiție realizată prin CNI.

Urmăriți știrile Botosani24.ro și pe Google News

Vezi mai mult pe Botosani24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

VIDEO FOTO. Ajutor din partea motocicliștilor clujeni pentru sătenii nevoiași din Munții Apuseni. ”Vieți pline de greutăți”

Publicat

moto e1680283695928.jpeg

Membrii Comunității Moto Cluj – Asociația CMC, a motocicliștilor clujeni, au adus bucurie pe fețele unor săteni nevoiași din Munții Apuseni, cărora le-au adus ajutoare cu sprijinul voluntarilor. 

Au fost ajutate peste 38 de persoane izolate, cu alimente, haine, jucării, dulciuri, medicamente, produse de igienă și menaj, pampersi, telefon mobil cu cartelă, pat de dormit, etc. S-au parcurs în total 330 km în 14 ore atât pe ploaie cât și prin zăpadă iar la livrarea cutiilor cu ajutoare au participat 24 de persoane cu 11 vehicule 4×4

”Oameni de vârsta a treia, familii cu copii mici, care trăiesc…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO FOTO. Concert caritabil de pricesne cu Georgiana Lobonț și invitații săi la Cluj. Pentru ce se strâng banii

Publicat

pricesne 1 e1680270307144.jpeg

Cântăreața de muzică populară Georgiana Lobonț organizează vineri, 7 aprilie, concertul de pricesne ”Roagă-te și crede din sufletul Ardealului”, evenimentul având loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca de la ora 19.

Pe scenă vor mai urca, printre alții, Paula Seling și Marius Ciprian Pop.

Concertul are loc cu binecuvântarea mitropolitului Clujului, IPS Andrei Andreicuț, toate încasările urmând să fie donate în scop caritabil, pentru proiectul Centrului de îngrijiri paliative pediatrice ”Sf. Hristofor” din Cluj-Napoca.

georgi

Ultimele articole pe cluj24

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Noi autobuze din Cluj-Napoca vor avea suport pentru bicicletă. VEZI pe ce trasee vor circula

Publicat

autobuz biciclete.jpg

Noi suporturi de biciclete vor fi montate pe mijloacele de transport public din Cluj-Napoca. Acestea circulă inclusiv spre zonele de agrement ale orașului, potrivit Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

Începând cu data de 3 aprilie, CTP va instala suporturi de biciclete pe noi mijloace de transport în comun. Acestea sunt montate în spatele autobuzelor și vor putea transporta mai multe biciclete.

Noi autobuze din Cluj-Napoca vor avea suport pentru bicicletă. VEZI pe ce trasee vor circula

Mijloacele de transport deservesc traseele liniilor 35, 43 ,43B ,43P , 46, 46B, 46L, 40, 21.

„Acest lucru îți…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Record de donatori în ultima zi a campaniei „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”

Publicat

donare sange 11 e1668088961623.jpg

Aproape 500 de persoane au răspuns apelului lansat de Universitatea ”Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca și au donat sânge în campania „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”, inițiată de Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul UBB.

Recordul s-a înregistrat în ultima zi când peste 140 de persoane au reușit să doneze sânge, devenind astfel parte din campanie.

Campania inițiată de UBB s-a desfăşurat în perioada27 – 31 martie 2023 la sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj și a fost adresată studenților și cadrelor didactice din UBB, dar nu numai lor.

Cea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe