Connect with us

EVENIMENT

Ministrul Muncii: În România, salariul mediu brut al femeilor este mai mare decât al bărbaţilor

Publicat

ministrul muncii: În românia, salariul mediu brut al femeilor este

În România salariul mediu brut al femeilor este mai mare decât salariul mediu brut al bărbaţilor. Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a declarat joi că, potrivit datelor Inspecţiei Muncii, bărbaţii câştigă 6.261 de lei, iar femeile 6.762 de lei.

„Făcând o medie a tuturor veniturilor domnilor şi a tuturor veniturilor doamnelor şi făcând o medie a acestora şi apoi comparând mediile rezultatele pe care ni le dau…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

CFR Cluj a pierdut un jucător important pentru meciul cu Petrolul

Publicat

tachtsidis cfr cluj e1717161645702.jpg

Sâmbătă de la ora 21.00, CFR Cluj o întâlnește pe Petrolul Ploiești în deplasare într-un meci din etapa a 13-a a Superligii de fotbal. Panagiotis Tachtsidis, unul dintre cei mai importanți jucători ai clujenilor, nu va putea evolua din cauza unei accidentări.

Tachtsidis este unul dintre titularii incontestabili ai echipei conduse de Dan Petrescu. Grecul a adunat în acest sezon 12 meciuri, un gol și o pasă decisivă în toate competițiile.

CFR Cluj a pierdut un…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Inflaţia din România este cea mai mare din Uniunea Europeană, pentru a şaptea lună la rând. Datele publicate de Eurostat

Publicat

inflaţia din românia este cea mai mare din uniunea europeană,

România este, pentru a șaptea lună la rând, țara cu cea mai ridicată inflație din Uniunea Europeană, cu un avans al prețurilor de 4,8%. La nivelul UE, rata anuală a inflației a scăzut în luna septembrie până la 2,1%, de la un nivel de 2,4% în august, potrivit datelor publicate joi de Eurostat. 

În luna septembrie, ţările membre UE cu cele mai scăzute rate anuale ale inflaţiei au fost Irlanda (0,0%), Lituania…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

George Simion acuză un SABOTAJ din partea sistemului: Rezistăm, nu cedăm

Publicat

candidati aur george simion 1 e1724418901887.jpg

Președintele AUR, George Simion, a reacționat dur după ce lista de candidați propusă de AUR Bistrița-Năsăud, pentru alegerile parlamentare, a fost respinsă de Biroul Electoral Județean.

Liderul AUR a precizat că, în mai multe județe, USR împreună cu PSD au făcut contestații față de candidaturile AUR la alegerile parlamentare. Acesta a atras atenția că, la felul în care arată lucrurile acum, cu dușmani din interior care vor doar funcții și satisfacerea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Se caută 60 de perechi de ghetuțe noi! Dacă poți și tu cumpăra una, caut-o pe Facebook pe Rocsana Contraș

Publicat

whatsapp image 2024 10 17 at 14.44.36.jpeg

Invitată la podcastul Human Hub de la Cluj24 realizat de Cristina Pintilie-Șendrea, clujeanca Rocsana Contraș a povestit încontinuu despre cazurile, sau mai bine zis necazurile, pe care le-a întâlnit de-a lungul celor 13 ani, de când se ocupă de muncă în folosul comunității.

Nimeni nu a fost uitat, copiii, adulții sau bătrânii. În timp ce copiilor le rezolvă cele mai elementare necesități, cu cei din urmă petrece sărbătorile de iarnă, atunci când pragul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe