Connect with us

EVENIMENT

Ministrul Muncii, Marius Budăi, și-a dat demisia după scandalul azilelor de bătrâni

Publicat

marius budai fost ministrul muncii

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Marius Budăi, și-a dat joi, 13 iulie, demisia din funcţie, pe fondul scandalului privind tortura din centrele de bătrâni.

Informația a fost publicată de G4Media, care citează surse politice. Budăi a luat decizia după ce a avut o discuție cu premierul Marcel Ciolacu.

Demisia va fi făcută publică în ședința de guvern de joi, programată pentru ora 11.00.

Știre în avtualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Comunicat de presă, Gabriel Pleșa: Peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex din Alba Iulia

Publicat

comunicat de presă, gabriel pleșa: peste 39 de milioane de

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, transmite că sunt alocate peste 39 de milioane de lei, prin Programul „Anghel Saligny”, pentru zona Arex, din Alba Iulia.

Rețeaua de apă și canal a fost deja introdusă pe 9 din 11 străzi ce străbat cartierul, mai specifică primarul. Asfalt, trotuare, și alte dotări edilitare în zonă sunt în faza de achiziție publică. 

”Unul dintre cele mai importante proiecte edilitare, aflat în plină derulare la Alba Iulia, privește…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Armament militar, tiroliană și atelier de pictură: Ziua Porților Deschise la Divizia 4 Infanterie „Gemina”

Publicat

gemina 12 e1713881764209.jpg

Sediul Comandamentului Diviziei 4 de Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca, și-a deschis marți, 23 aprilie, porțile pentru sute de vizitatori, dornici de a pătrunde, pentru o zi, în universul forțelor armate.

Evenimentul, ce a avut loc în intervalul orar 10:30- 14:30, a fost unul dinte cele încadrate în celebrarea „Zilei Forțelor Terestre Române”. Acesta le-a oferit vizitatorilor o experiență captivantă, inclusiv expoziții statice cu tehnică militară,

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Mihnea Costachi, șahistul din Alba care a adus Romaniei cea mai mare performanță la “dezlegări”. Ce planuri de viitor are

Publicat

video: mihnea costachi, șahistul din alba care a adus romaniei

Șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi, a adus României cea mai mare performanță de până acum la Campionatul European de Șah, proba Dezlegări.

Maestrul internațional din Alba Iulia s-a situat pe locul patru la general, după ce a concurat cu 71 de șahiști, din 20 de țări. 

L-am invitat în studioul alba24.ro pentru a ne explica mai bine ce însemnă proba de dezlegări la șah, dar mai ales ce planuri are pe viitor.

Mihnea nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este unul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Profesorul Iosif Fiț, propus pentru titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia. Carieră didactică de peste 40 de ani

Publicat

profesorul iosif fiț, propus pentru titlul de cetățean de onoare

Profesorul Iosif Fiț va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia. Distincția îi va fi oferită pentru cariera didactică, dirijorală și componistică de excepție.

În 42 de ani de activitate, Iosif Fiț a înființat și a dirijat 12 coruri mixte, 3 coruri bărbătești și 5 coruri de copii.

Activitatea didactică de peste 40 de ani s-a concretizat în numeroase premii obținute de elevi la olimpiadele naționale de muzică. De asemenea, sunt amintite premii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe