Connect with us

EVENIMENT

Minivacanța de Rusalii. Zeci de permise, suspendate de polițiștii din Bihor. Doi șoferi au fost prinși drogați

Publicat

masina politia.jpg
Arhivă foto

În minivacanţa de Rusalii, poliţiştii bihoreni au aplicat peste 400 de sancţiuni contravenţionale şi au suspendat 60 de permise de conducere, fiind depistaţi şi doi şoferi care se aflau în trafic sub influenţa substanţelor psihoactive.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Bihor, în perioada 10 – 12 iunie, peste 150 de poliţişti au fost la datorie, pentru ca minivacanţa de Rusalii să fie petrecută în siguranţă de către cetăţeni, iar manifestările organizate în judeţ să se desfăşoare fără evenimente nedorite.

„În cele 3 zile care s-au încheiat nu au fost înregistrate evenimente deosebite, motiv pentru care le mulţumim cetăţenilor care au înţeles să petreacă sărbătoarea Rusaliilor în siguranţă, cu respectarea legii,” se arată în comunicatul IPJ Bihor.

Pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, în perioada 10 – 12 iunie, poliţiştii bihoreni au desfăşurat 49 de acţiuni şi controale, în urma cărora au fost aplicate 401 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 169.100 de lei.

Minivacanța de Rusalii. Zeci de permise, suspendate de polițiștii din Bihor. Doi șoferi au fost prinși drogați: 201 de solicitări

Prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112 au fost primite în această perioadă 201 solicitări, la care poliţiştii au intervenit cu operativitate.

În acest interval, au fost înregistrate 64 de infracţiuni, dintre care 18 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, 17 infracţiuni contra persoanei, 23 infracţiuni contra patrimoniului şi 6 infracţiuni de altă natură.

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică au ridicat în vederea suspendării 60 de permise de conducere şi au retras 11 certificate de înmatriculare.

În cadrul acestor acţiuni, doi conducători auto, unul orădean şi unul din Drobeta-Turnu Severin, s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistaţi în trafic sub influenţa substanţelor psihoactive.

După rezultatul pozitiv obţinut la testarea rapidă de drog, celor doi şoferi le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor cu caracter psihoactiv. În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

copil disparut1.jpg

O fetiță de 13 ani din Cluj=Napoca a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă de la școală.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că minora Mirabela Coloji a ieșit de la școala luni, 22 aprilie, dar până în prezent nu s-a întors la domiciliu.

Fetiță de 13 ani din Cluj dispărută de acasă. Familia și poliția o caută. Sunați la 112 dacă o vedeți

Copila are o înălțime aproximativă de 1.30 metri, păr brunet…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

S-a ÎNJUMĂTĂȚIT recompensa primită de „minerii” de bitcoin

Publicat

bitcoin e1617773905426.jpg

Vineri, a avut loc un eveniment așteptat de piața criptomonedelor: operațiunea prin care a fost înjumătățită (halving) recompensa primită de „minerii” care contribuie la crearea de bitcoin.

Cantitate totală de bitcoin a fost definită la 21 de milioane de unități de creatorul (creatorii) cunoscuți sub pseudonimul Satoshi Nakamoto, iar obiectivul „înjumătățirii” este acela de a controla rata de emitere a bitcoinilor.

Următoarea operațiune de halving va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de Sfântul Gheorghe: Urări de sănătate şi „La mulţi ani” pentru cei dragi, de ziua numelui

Publicat

mesaje de sfântul gheorghe: urări de sănătate şi „la mulţi

MESAJE, FELICITĂRI, SMS de Sf Gheorghe 2024. Pe data de 23 aprilie, credincioşii îl sărbătoresc pe Sfântul Gheorghe. Cu această ocazie, fiecare dintre noi transmitem cele mai frumoase gânduri celor care poată acest nume.

În acest an Biserica Ortodoxă a stabilit că pomenirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe să se facă pe 23 aprilie înainte de Florii și de Sfintele Paști.

Desigur, cele mai originale urări vin din sufletul fiecăruia și sunt compuse chiar de cei care doresc…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sfântul Gheorghe. Tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23 aprilie. Ce nu ar fi bine să faci în această zi

Publicat

sfântul gheorghe. tradiții și superstiții legate de sărbătoarea din 23

Sfântul Gheorghe. O sărbătoare importantă pentru credincioși este marcată în calendarul ortodox în 23 aprilie. Este momentul în care este sărbătorit Sfântul Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai creștinismului.

Pe lângă semnificațiile religioase, ziua Sfântului Gheorghe este legată și de o serie de tradiții și superstiții de primăvară.

Din 23 aprilie și până în ziua Sfântului Dumitru (26 octombrie – n.r.) este vara păstorilor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe