Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Un bărbat și-a agresat iubita, a provocat un accident în Oradea și apoi a sărit în Crișul Repede

Publicat

Autoritățile sunt în alertă, vineri la amiază după ce un bărbat a dispărut în apele râului Crișului Repede. Înainte de a sări în râu, bărbatul și-a agresat iubita și a lovit patru autoturisme, în timp ce se afla la volanul mașinii. Bărbatul a fost găsit, fiind declarat decesul.

Potrivit ISU Bihor, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea acționează cu doua bărci și accesoriile specifice din dotare, pentru căutarea unui bărbat dispărut în apele Crișului Repede, în zona străzii Dragoș Vodă din Oradea.

La fața locului a fost mobilizat și echipajul de scafandri al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea.

oradea rau

UPDATE ora 16.20: „În jurul orei 16.00, pompierii au extras victima din apă. Echipajele de pompieri au fost sprijinite de reprezentanții Asociației HECATE ( între ISU Bihor și Asociația Hecate, existând un protocol de colaborare) care, cu ajutorul dronelor au reușit să localizeze victima, la circa 1 km distanță de locul în care bărbatul a fost văzut dispărând în apele Crișului.

Bărbatul a fost predat echipajelor medicale, care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia”, a declarat reprezentantul ISU Bihor.
UPDATE 15.45: Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor, Alina Fărcuţa, a precizat că IPJ Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112, vineri, la ora 13.11, de un trecător care a văzut pe strada Iza din municipiul Oradea cum un bărbat tocmai a agresat o femeie.

acc bihor

Poliţiştii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au identificat-o pe femeia care fusese agresată. La vederea echipajelor de poliţie, bărbatul bănuit de agresiunea concubinei sale a părăsit locul faptei la volanul unui autoturism, refuzând să oprească la semnalele regulamentare ale poliţiştilor.

„Acesta şi-a continuat deplasarea până pe podul Constantin Prezan, unde a pătruns şi a circulat pe contrasens, intrând în coliziune cu patru autoturisme.

oradea rau1

În urma evenimentului rutier, o persoană a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale. După producerea evenimentului rutier, bărbatul a părăsit vehiculul pe pod şi a intrat în apele râului Crişul Repede, unde se află şi în prezent,” a precizat Alina Fărcuţa.

La faţa locului sunt prezente echipaje de poliţie şi pompieri care desfăşoară activităţi specifice pentru soluţionarea situaţiei şi luarea măsurilor legale în cauză. Agerpres

Stire in actualizare

sursa foto: Facebook / INFO TRAFIC Oradea +jud. BIHOR

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Claudiu Târziu: AUR respinge dezinformările lansate de serviciul de SPIONAJ ucrainean

Publicat

claudiu tarziu.jpeg

Regimul de la Kiev, prin intermediul serviciului său de spionaj militar HUR, se amestecă grosolan în treburile interne ale României, în campania electorală în curs. Totodată, Kievul urmărește și intimidarea românilor din Ucraina, precum și intimidarea Patriarhiei Române.

Presa de la Kiev, citând ca sursă serviciul de spionaj militar HUR, dezinformează, pretinzând că AUR ar realiza în prezent interviuri cu preoți din satele locuite de români din regiunile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mihnea Costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată de un român la Campionatul European de Șah – Dezlegări

Publicat

mihnea costachi a realizat cea mai bună performanță obținută vreodată

O noua performanță internațională obținută de șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi. Acesta a obținut locul 4 la Campionatul European de Șah – Dezlegări.

Aceasta este cea mai bună performanță obținută vreodată de un șahist român la Campionatele Europene de dezlegări.

În perioada 18-21 aprilie, Campionatele Europene de Șah – Dezlegări s-au desfășurat la Hagen, în Germania, reunind la start un număr de 71 participanți din 20 țări.

Mihnea Costachi, legitimat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Suntem mai aproape de ADMITEREA în programul Visa Waiver. Ce spune Guvernul

Publicat

pasaport.jpg

Suntem mai aproape de admiterea în programul Visa Waiver. Acest lucru reprezintă un obiectiv strategic naţional, iar ţara noastră este tot mai aproape de îndeplinirea criteriilor tehnice în acest sens, a informat Guvernul.

Guvernul aminteşte că, pentru scăderea ratei de refuz sub pragul de 3%, este nevoie de sprijinul tuturor cetăţenilor români care deţin sau au deţinut viza SUA de tip B1/B2 – afaceri şi turism, scrie Alba24.ro.

Suntem mai aproape de ADMITEREA…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Șeful DNSC: Tehnologia vine la pachet cu riscuri de securitate

Publicat

un miliard de terminale conectate la internet, în românia. Șeful

Un miliard de terminale conectate la Internet, în România. Numărul a fost avansat e șeful DNSC, Dan Cîmpean. 

Acesta spune că un număr de 127 de dispozitive inteligente sunt conectate la Internet, în fiecare secundă, iar în România există în jur de un miliard de terminale deja conectate.

Datele au fost prezentate de Directoratul Naţional pentru Securitate Cibernetică (DNSC).

„Riscul cel mai mare pentru astfel de subiecte este ca acestea (inovare, digitalizare şi securitate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe