Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Două persoane au rămas blocate într-o fântână din județul Argeș. Una dintre victime a decedat

Publicat

fantana vladesti arges

Autoritățile sunt în alertă, marți după-amiază după ce două persoane au rămas blocate într-o fântână din localitatea Vlădești, județul Argeș. Una dintre ele și-a pierdut viața.

Potrivit ISU Argeș, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul a două persoane rămase blocate într-o fântână, în comuna Vlădești.

UPDATE: Incident grav în Vlădești – Argeș: Precizările polițiștilor

„În ziua de 13 septembrie 2022, în jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că doi bărbați din Vlădești ar fi rămas blocați, posibil inconștienți, într-o fântână din localitatea Vlădești.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări, s-a stabilit că, cei doi bărbați executau lucrări de igienizare a unei fântâni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, și, după ce bărbatului de 36 de ani, care a pătruns în fântână, la o adâncime de aproximativ 10 m, i s-a făcut rău, cel de-al doilea bărbat, de 61 de ani, ar fi încercat să îl extragă, context în care a rămas și el blocat în interior, cu stare de rău.

În urma intervenției echipajelor specializate, primul a fost extras bărbatul de 61 de ani, care a fost transportat la spital, conștient. Cel de-al doilea bărbat, a fost adus la suprafață ulterior și, din păcate, a fost declarat decedat.

La fața locului s-a deplasat și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, care efectuează cercetările.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, conform art. 196 și 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.”

UPDATE ora 16.15: Prima victimă a fost extrasă de către pompieri cu ajutorul unei chingi, iar pentru cea de-a doua victimă a fost nevoie ca un pompier să coboare echipat cu aparatul de respirat pentru a o extrage.

Fântână avea o adâncime de aproximativ 10 m, iar apa avea circa o jumătate de metru.

Persoana de sex masculin extrasă conștientă are vârsta de 61 de ani.

UPDATE ora 15.40: Pentru cea de-a doua persoană nu s-a mai putut face nimic, cadrele medicale au declarat decesul.

A fost vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 35 de ani.

UPDATE ora 15.03: O persoană a fost extrasă și este conștientă. Acesta a fost preluată de către un echipaj SAJ.

Cealaltă persoană este încă în fântână, iar adâncimea este mai mare de 8 metri.

Din primele informații de aproximativ 8 metri adâncime.

Către locul solicitării s-au deplasat  două autospeciale cu apă și spumă de la Punctul de Lucru Aninoasa și Detașamentul de Pompieri Câmpulung,un autocamion cu container multi-risc și o autospecială de descarcerare de la Detașamentul Pitești, alături de două echipaje ale SAJ.

Stire in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Titularizare 2024: fișa de înscriere pentru candidați. Dosarele pot fi înregistrate până în 17 mai. Acte necesare și procedura

Publicat

titularizare 2024: fișa de înscriere pentru candidați. dosarele pot fi

Titularizare 2024: Candidații își pot depune dosarele de înregistrare la concursul național, până în 17 mai. Proba scrisă va fi organizată în 17 iulie, iar în iunie se desfășoară inspecțiile la clasă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

2.500 de transplanturi renale realizate la Cluj, în 30 de ani. Bornă istorică pentru Institutul de Urologie și Transplant Renal

Publicat

transplant1.jpg

Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca marchează o bornă extraordinară și, în același timp, foarte importantă. 2.500 de transplanturi renale au fost realizate cu succes de medicii clujeni.

Asta înseamnă tot atâtea vieți salvate de echipele ICUTR în 30 de ani, de când se fac operații de transplant de rinichi la Cluj-Napoca.

2.500 de transplanturi renale realizate la Cluj, în 30 de ani. Bornă istorică pentru Institutul de Urologie și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat de presă: Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, dă startul noului sezon fantastic de golf

Publicat

comunicat de presă: theodora golf club, cel mai mare resort

 Săptămână aceasta, între 22 și 26 aprilie 2024, cel mai mare resort de golf din România, Theodora Golf Club, a dat „Verde la golf” și și-a deschis porțile pentru copii din grădinițele, școlile și liceele din județul Alba.

Citește mai departe

EVENIMENT

Pedeapsă mai blândă la Curtea de Apel pentru un consilier local PNL Sebeș, prins beat la volan. Cum a fost schimbată sentința

Publicat

pedeapsă mai blândă la curtea de apel pentru un consilier

Curtea de Apel Alba Iulia a schimbat pedeapsa unui consilier local PNL din Sebeș, condamnat pentru conducere sub influența alcoolului. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe