Connect with us

EVENIMENT

Mitică Popescu nu mai vrea să audă de economie la gaze sau la curent electric. „În fond oamenii nu au șase vieți ca să îndure una sau alta!”. EXCLUSIV

Publicat

mitică popescu nu mai vrea să audă de economie la

La cei aproape 86 de ani ai săi, Mitică Popescu nu mai vrea să audă în ruptul capului de ideea de a face economie la căldură sau la curent electric. E însă conștient că va trebui să fie atent și la valoarea facturilor ce vor veni o dată cu începutul sezonului rece, fiindcă își încălzește casa cu sobe cu gaz. Așa că nu știe cum le va împăca și pe una, și pe alta!

Mitică Popescu, detalii despre problema facturilor uriașe la gaze și curent

„Mă pregătesc cum știu mai bine pentru sezonul rece. Personal, nu mai vreau să aud de chestiunile astea cu faceți economie la gaze sau la curent electric. Sigur, nu vă imaginați că la mine acasă las lumina să ardă fără sens. Când intru într-o cameră, aprind lumina, când ies, o sting. Ca orice om, de altfel! Dar nu mai vreau să aud de vremurile de…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cursă aeriană directă Cluj-Napoca – Chișinău, peste doi ani

Publicat

cursa chisinau.jpeg

Municipiul Cluj-Napoca ar putea fi legat de capitala Republicii Moldova, Chișinău, de o cursă aeriană directă, proiectul având șanse să fie finalizat în termen de doi ani.

Directorul Aeroportului ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat în cadrul ”Aviation Event”, eveniment care a avut loc la Cluj-Napoca și care a reunit specialiști în aviație din peste 20 de țări, că așteaptă o creștere a traficului turistic dintre cele două orașe.

Cursă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

31 mai – 2 iunie: Fun to Fly, la Râpa Roșie. Pasionații de aeromodelism și automodelism se întâlnesc din nou, lângă Sebeș

Publicat

31 mai – 2 iunie: fun to fly, la râpa

Iubitorii de aeromodelism și automodelism din toate colțurile țării sunt așteptați și în acest an la Râpa Roșie – Sebeș. O nouă ediție a evenimentului Fun to Fly – Râpa Roșie 2024 va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie. 

„În perioada 31 mai – 2 iunie anul de gratie 2024, cu începere de la ora dimineții în locul numit cu drag Râpa Roșie, ne vom întâlni și anul asta!

Obligatoriu să aduceți cu voi voie bună, aeromodele faine și dorință de zbor,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Declarația vamală nu va mai fi tipărită. Ministrul de Finanțe anunță noul sistemul de export automatizat – AES RO

Publicat

e factura: când va fi disponibilă factura simplificată, pentru firmele mici.

Declarația vamală nu va mai fi tipărită. Ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, a anunţat că sistemul destinat procesării declaraţiilor vamale de export care presupunea prezentarea documentelor pe hârtie a fost înlocuit de sâmbătă cu Sistemul de export automatizat – AES RO, pentru „efectuarea controalelor vamale mai rapid și eficient”.

„Sâmbăta aceasta am petrecut-o alături de conducerea Autoritatea Vamală Română, împreună cu care am făcut o analiză amănunțită a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Adrian Mutu, după eșecul CFR Cluj cu Universitatea Craiova: Nu merita să pierdem, e un rezultat injust

Publicat

mutulica.jpeg

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Adrian Mutu, a declarat după eșecul din meciul de sâmbătă din play-off pierdut acasă cu Universitatea Craiova, că feroviarii au avut o primă repriză extraordinară.

”Nu am ce să le reproșez băieților, sunt mulțumit de ei, au avut atitudine, au încercat, au creat ocazii.

Poate mai multe ocazii sau mai mult noroc, pentru că situații am avut.

Și ei au avut un portar în zi mare, a scos mingi incredibile.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe