Connect with us

EVENIMENT

Moarte MISTERIOASĂ în Dolj. Trei persoane, găsite decedate în casă

Publicat

Polițiștii din Rast, județul Dolj, au fost sesizați miercuri, de către un bărbat de 60 de ani, din Bistreț, că i-a găsit pe vecinii săi decedați în locuința lor, din comuna Bistreț.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat trei persoane decedate, stabilind că este vorba de doi bărbați de 81 și 61 de ani și o femeie de 80 de ani, toți din Bistreț.

La fața locului s-a deplasat şi un echipaj medical, din cadrul S.A.J. Dolj, care din păcate, a constatat decesul persoanelor în cauză.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului celor trei persoane.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cutia neagră la mașini: EDR va fi obligatoriu pe autovehiculele înmatriculate începând cu 6 iulie 2024. Ce date colectează

Publicat

cutia neagră la mașini: edr va fi obligatoriu pe autovehiculele

Cutia neagră la mașini: EDR, prescurtarea pentru event data recorder, denumit popular și cutia neagră, este un dispozitiv care va deveni obligatoriu pe orice autovehicul înmatriculat începând cu data de 6 iulie 2024.

Utilizat inițial în aviație, acest dispozitiv a ajuns după câteva zeci de ani să fie obligatoriu și pe mașini, scrie G4Media.

Cunoscute sub numele de ”cutii negre”, aparatele de înregistrare a zborurilor au fost impuse în domeniul aviației la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Concert caritabil la Cluj al flautistului Matei Ioachimescu pentru Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice ”Sf. Hristofor”

Publicat

whatsapp image 2024 01 18 at 11.13.331.jpeg

Turneul național ICONS al cunoscutului flautist Matei Ioachimescu ajunge în 15 mai la Cluj, iar suma obținută din vânzarea biletelor va fi donată integral pentru construcția Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice ”Sf. Hristofor” din Sânnicoară.

Concertul de la Cluj va avea loc în cadrul evenimentului Sfera Donatorilor din Transilvania, un eveniment de strângere de fonduri ajuns la ediția a 12-a și organizat de Asociația Niște Oameni, care se va…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VREMEA în Alba, în săptămâna 6-12 mai. Două zile calde, apoi mai frig, cu ploi și furtuni. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea în alba, în săptămâna 6 12 mai. două zile calde,

Vremea în Alba, în săptămâna 6-12 mai. Temperaturile cresc în următoarele două zile, până la valori de 25-26 de grade Celsius. Apoi vremea se răcește și sunt anunțate ploi și furtuni.

Valorile maxime vor coborî la 19-20 de grade Celsius, în a doua parte a săptămânii viitoare. Va ploua în majoritatea zonelor din județ, inclusiv la munte.

La altitudini mai mari, temperaturile vor scădea de la 17-18 grade, la 11-12 grade Celsius.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Elevii din Alba, pe podium la etapa națională a Olimpiadei limbi romanice – spaniolă. Rezultate bune și la italiană. PREMIILE

Publicat

elevii din alba, pe podium la etapa națională a olimpiadei

Elevii din Alba au obținut rezultate foarte bune la Olimpiada națională de limbi romanice – spaniolă și italiană. La limba spaniolă, s-au întors cu premiile I, II și mențiuni, iar la italiană au obținut mențiuni.

Etapa națională a olimpiadei s-a desfășurat în perioada 26-30 aprilie, la Iași. Județul Alba a fost reprezentat de 13 elevi. Șapte dintre ei au câștigat distincții la competiția națională.

Rezultatele elevilor din Alba la Olimpiada de limbi romanice…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe