Connect with us

EVENIMENT

Modificare în Codul Rutier: Permisul categoria B, valabil pentru anumite tipuri de motociclete. Lege aprobată după reexaminare

Publicat

modificare în codul rutier: permisul categoria b, valabil pentru anumite

Modificare în Codul Rutier: Șoferii care dețin permis de conducere pentru categoria B vor putea circula și cu un anumit tip motociclete.

Parlamentul a adoptat legea, după ce a fost reexaminată. Parcursul legislativ poate fi urmărit AICI.

Camera Deputaților a adoptat, în calitate de for decizional, proiectul de lege pentru modificare OUG nr. 195/2002 ce prevede că șoferii români cu permis categoria B pot conduce și unele motociclete.

Șoferii cu permis categoria B vor putea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Atenționare Cod Galben de furtuni în Alba și alte județe din țară. Ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii, grindină

Publicat

whatsapp image 2023 06 03 at 20.15.32 1000x600.jpeg

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționare Cod Galben de furtuni valabilă pentru Alba și alte județe din țară. Sunt anunțate ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii, grindină.

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiștii din Alba Iulia au deschis un dosar penal pentru furtul unei doze de Coca-Cola. Cum s-a terminat cazul

Publicat

polițiștii din alba iulia au deschis un dosar penal pentru

Polițiștii din Alba Iulia au deschis un dosar penal pentru furtul unei doze de Coca-Cola. A stat pe masa polițiștilor timp de aproape nouă luni, până când magistrații Judecătoriei Alba Iulia au luat o decizie în dosar. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Se schimbă legea vânzării terenurilor agricole. Noi reguli privind dreptul de preempțiune a vecinilor de terenuri puse în vânzare

Publicat

se schimbă legea vânzării terenurilor agricole. noi reguli privind dreptul

Se schimbă legea vânzării terenurilor agricole. Legea prin care este reglementată vânzarea terenurilor agricole ar putea fi modificată în curând. Potrivit unui proiect înregistrat la Senat, dreptul de preemțiune va reveni tuturor vecinilor terenului supus vânzării, indiferent dacă acesta se află în intravilan sau extravilan și indiferent de categoria de folosință.

Citește mai departe

EVENIMENT

CAS Cluj a plătit 218 milioane de lei pentru concedii medicale în 2023. Cel mai mare număr de certificate eliberate de un medic

Publicat

medic familie stetoscop pixabay 1000x600.jpg

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Cluj a efectuat anul trecut plăți în valoare de peste 218 milioane de lei pentru concediile medicale.

Potrivit reprezentanților CAS Cluj, în 2023 au fost depuse, de către angajatori și autoasigurați, 21.307 cereri de plată. Dintre acestea, 19.302 cereri de plată au fost depuse de către angajatori și 2.005 cereri de plată au fost depuse de către autoasigurați.

CAS Cluj a plătit 218 milioane de lei pentru concedii medicale…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe